Dan Eliassons unga gay-vän talar ut om nyårsnatten i Las Palmas

Homo-festen startade en lavin.
Stoppa Pressarnas avslöjande om Dan Eliassons lite speciella nyårsfirande ledde fram till hans avgång.
Nu berättar en av gay-killarna som festade med den skandaliserade generaldirektören med egna ord om festen med den maskuline makthavaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2021-01-07 kl 13:00 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Dan Eliasson, 59, hade en vild nyårsfest på Kanarieöarna med två unga gay-killar. Den avgångne MSB-chefen trivdes bra med de unga, slanka och blonda killarna.

Generaldirektören servade de bildsköna ynglingarna med drinkar och den lite aparta trion umgicks långt in på småtimmarna i en spatiös våning i Las Palmas.

Bild 1 av 10

Dan Eliasson bjöd de unga gay-killarna på alkohol och festade ända in på småtimmarna. Nu berättar en av killarna om festen som slutligen tvingade bort generaldirektören.
Bild 2 av 10

Här konstaterar gayaktivisten Erik Galli frankt att han varit på homosexfest med Dan Eliasson.
Bild 3 av 10

Dan Eliasson uppges ha observerats på två gayklubbar i Stockholm, en gayklubb på Kanarieöarna och på sexvaruhuset och sexklubben US Video i Stockholm.
Bild 4 av 10

Här får Erik Galli stöttning och det värmer honom i så hög utsträckning att han illustrerar sina känslor grafiskt med ett fint hjärta.
Bild 5 av 10

Erik Galli konstaterar att han blir omskriven på Twitter efter gay-festen med Dan Eliasson.
Bild 6 av 10

Dan Eliasson vägrade svara på Stoppa Pressarnas känsliga frågor om hans påstått vidlyftiga leverne, istället valde han att avgå.
Bild 7 av 10

Fredrik Söderholm till vänster och Erik Galli i mitten festade med Dan Eliasson som om det inte fanns någon morgondag.
Bild 8 av 10

Här är Erik Galli lite väl hård mot sig själv, den unge gay-killen är en uppskattad medarbetare på SVT:s "Morgonstudion".
Bild 9 av 10

SVT-stjärnan Carolina Neurath har flera mysteriösa kopplingar till Dan Eliasson. 1. Hon har varit kollega med generaldirektörens gay-vän Erik Galli. 2. Hennes älskare Emil "Hipster-Emil" Persson (som spräckte Neuraths äktenskap) är nära kompis med Eliassons andra gay-vän Fredrik Söderholm. 3. Här träffar den kvinnliga journalistgiganten inrikesminister Mikael Damberg som sparkade Dan Eliasson efter Stoppa Pressarenas gay-avslöjanden.
Bild 10 av 10

Pressansvariga Anna Wennerström på MSB vägrade vara behjälplig när Stoppa Pressarna ställde känsliga frågor till Dan Eliasson, drygt tolv timmar senare avgick han.

Sajten Nyheter Idag kunde sedan avslöja att Eliasson varit i farten redan kvällen före nyårsafton. MSB:s generaldirektör påstås ha varit på en bögklubb tillsammans med en ung rödhårig norsk gay-profil.

Den stora festen var dock på nyårsnatten då Dan Eliasson frotterade sig med reportern och gayaktivisten Erik Galli, 29, och journalisten och gayprofilen Fredrik Söderholm, 29.