Relation

Därför krossar Soldoktorn Lotta Engbergs dröm

Det blir inte av.
Nu framgår att Solkdoktorn stoppar Lotta Engbergs dröm.
Sångerskan berättar själv om det tunga beslutet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-03-19 kl 11:39 |

ProvaPremium

Lotta Engberg, 60, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 64, är numera ett av våra mest kända tv-par. Det var sångerskan som tog initiativet och uttryckte intresse för den alltid lika klädsamt solbrände tv-läkaren.

I en intervju med Aftonbladet berättade Lotta att hon gärna skulle gå på en dejt med Mikael Sandström. Soldoktorn nappade och man inledde en första kontakt per telefon.

Bild 1 av 6

Lotta Engberg och "Soldoktorn" har det bra tillsammans. Ibland blir det dock lite för mycket och nu har Lotta fattat ett avgörande beslut.
Bild 2 av 6Till vänster ser vi en glad Soldoktorn och till höger en överraskad Lotta Engberg.

Lotta Engberg berättade i en intervju med Aftonbladet att hon skulle kunna tänka sig att dejta "Soldoktorn". Resten är svensk kändishistoria.
Bild 3 av 6Till vänster ser vi Soldoktorn i vit läkarrock, han ser allvarlig ut. Till höger ser vi en förvirrad Lotta Engberg.

Mikael "Soldoktorn" Sandström har tidigare avslöjat sin syn på Lotta Engbergs partnerbyten.
Bild 4 av 6

Lotta Engberg och hennes älskade "Soldoktorn" hör till Sveriges mest kända par.
Bild 5 av 6

Mikael Sandström uppges vara riktigt förtjust i västkusträkor som han är noga med att skala innan de inmundigas med vitlöksmajonäs. Andra dejten med Lotta blev det emellertid grillade jätteräkor.
Bild 6 av 6

Lotta Engberg blev överlycklig när Mikael föreslog en flytt till Göteborgstrakten. Nu bor de tillsammans i Mölnlycke.

Efter ett antal sms och Face Time-samtal träffades paret. Efter ett par dejter stod det klart: de bägge föll för varandra.

Hektisk tillvaro

Numera är de ett av våra mest etablerade kändispar och de bägge lever tillsammans i en lyxig villa i Mölnlycke utanför Göteborg. De har en hektisk tillvaro med mycket jobb.

Lotta Engberg arbetar som programledare för ”Bingolotto” samtidigt som hon fortfarande uppträder. Mikael Sandström arbetar med ”Nyhetsmorgon” i TV4 och författar dessutom böcker och håller uppskattade och inspirerande föreläsningar där han berättar om sitt spännande yrkesliv som läkare.