Relation

Polis indragen i Jonas Gardells och Marks infekterade uppbrott

Värre än vad vi kunnat föreställa oss.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att polis har blivit indragen i Jonas Gardells uppbrott från Mark.
Stämningen uppges vara mycket infekterad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-18 kl 11:37 |

ProvaPremium

Hela gay-Sverige och många andra kom att chockas svårt. Efter 37 år tillsammans meddelade Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, att de bryter upp.

Enligt samstämmiga uppgifter till Stoppa Pressarna var det Jonas Gardell som till slut fick nog av sin makes snedsteg. De bägge har haft ett väldigt generöst och öppet äktenskap där man inte tittade snett på den andre om det blir lite amorösa äventyr.

Bild 1 av 6Jonas Gardell Polis Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har avslöjat att en polis blivit indragen i det infekterade uppbrottet mellan Mark Levengood och Jonas Gardell.
Bild 2 av 6Jonas Gardell Kalrkesbluff Stor - Stoppa Pressarna

Alla gick på kärleksbluffen. Jonas Gardell lurade kändis-Sverige och Mark Levengood att en återförening var aktuell.
Bild 3 av 6Jonas Gradell Mark Samlaget Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade incidenten som blev droppen för Jonas Gardell. Författaren har även hamnat i ett riktigt gaydrama hemma hos en känd homoprofil.
Bild 4 av 6Jonas Gardell Niklas Stromstedt Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 5 av 6Abba Premiär London Stor3 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell och Mark Levengood var i London när Abbas show hade premiär i maj förra året. Redan då var paret på väg att glida isär.
Bild 6 av 6jonasgardell miljoner1 3 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell har blivit en rik man på sina affärer. Nu kan inte Mark använda honom som bankomat längre.

Mark Levengood ska dock ha gått för långt med en ung kille som är verksam i skönhetsbranschen. Till en början ska den finlandssvenske programledaren och ”skönhetskillen” haft lite kravlösa träffar på lunchen.

Kände sig bedragen

Emellanåt ska man ha varit på Marks kontor. Med tiden kom dock karaktären på träffarna att förändras och det blev ett mer känslomässigt engagemang i relationen med den unge ”skönhetskillen”.

När Jonas Gardell blev varse att Mark mer eller mindre inlett ett förhållande med den unge killen kände författaren sig bedragen. Det hade gått för långt och utan att tveka slängde han ut sin livskamrat från jättevåningen på Södermalm i Stockholm.