De 15 mest välutrustade kändismännen

Stoppa Pressarna har forskat, wallraffat och intervjuat vittnen.
Nu kan vi äntligen presentera en efterlängtad lista.
Här är de mest välhängda männen i den svenska kändisvärlden!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2017-06-30 kl 11:37 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har sammanställt en lista med tyngd i.

Det snackas på stan och skickas dick-pics kors och tvärs. Intresset för manliga kändislemmar har aldrig varit så högt som nu. Därför gör vi allmänheten en stor tjänst och lägger korten på bordet.

Bild 1 av 15

Här kommer listan över de 15 mest välutrustade kändismännen. Välkommen på korvfest!
Bild 2 av 15

Ernst Kirchsteiger har en mastodontliknande familjelycka, enligt en källa i inspelningsteamet bakom "Sommar med Ernst". "Programledaren, som alltid går barfota, har en riktig bamsefar innanför byxlinningen", säger hen.
Bild 3 av 15

Det är ingen klen utrustning förre utrikesministern Carl Bildt bär på. ”Det är som ett avgasrör på en traktor” säger ett bastuvittne.
Bild 4 av 15

"Darin Zanyar sitter inne med en riktig pjäs", uppger ett ögonvittne. Den annars så blyge popartisten sägs vara stolt som en tupp över familjelyckan.
Bild 5 av 15

Zlatan Ibrahimovic kallas ”the big man” av lagkamraterna i Manchester United och det är inte för att han är 1.95 cm lång. ”Han har gott självförtroende och det är lätt att se varför” berättar en manlig lagkamrat och avslöjar att alla applåderade när svensken kom in i duschen första gången.
Bild 6 av 15

Prins Daniel, eller ”Herr bastant” som vissa säger, kan knappt ha på sig jeans, berättar en observatör från "Master Training" där Daniel ogenerat duschade bland de andra grabbarna. Tänk pastor Hannes i Nile City.
Bild 7 av 15

Bild 8 av 15

En källa nära Christer Lindarw använder ordet ”hästaslane” om artistens kaktus. "Den hänger ner till knäna" påstår han.
Bild 9 av 15

Det finns en anledning till att han kallas Martin ”Hängbjörken” Björk…
Bild 10 av 15

Anders Timell och Pontus Gårdinger vägde, enligt källor, sina organ på en köksvåg på restaurangen Riche i Stockholm för att kora en vinnare. Det blev oavgjort.
Bild 11 av 15

Andreas Kleerup släpar på ett tredje ben, det har flera uppmärksamma iakttagare verifierat.
Bild 12 av 15

Oscar Enestad har, enligt uppgift, kapacitet att tillfredsställa en blåval – ett av våra äldsta vattendjur med sisådär 40 miljoner år på nacken.
Bild 13 av 15

Lars Berghagen är ökänd för sitt stora verktyg, intygar källor. När han tar av sig sin kavaj så…
Bild 14 av 15

Det är ingen liten knapp Danny Saucedo sitter på. "Byxormen är generöst tilltagen" enligt ett ögonvittne i Melodifestivalens kulisser.
Bild 15 av 15

Sist men inte minst. ”Antingen har Alexander Skarsgård världens största penis eller så har de använt en gummislang” skrev en häpen tittare om svensken när han filmade en sexscen i tv-serien ”Big little lies”.

Medellängden på en ordinär penis i slakt tillstånd är 9,16 centimeter. Endast fem procent har ett kön längre än 16 cm – och vi vet vilka några av dem är!