- Senaste nytt från kändispressen

Ebba Busch om heta kärleksryktet med Markoolio

En het och innerlig kärlek. 
Det intensiva relationsryktet mellan Ebba Busch och Markoolio är starkt. 
Nu väljer KD-ledaren att kommentera Stoppa Pressarnas avslöjande. 

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera att det sprids heta kärleksrykten om Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, 33, och artisten Markoolio, 45. 

Det har under en längre tid tisslats och tasslats om "en innerlig passion" och om hur den blonda partiledaren pladask föll för den spexige barn-underhållaren med finskt påbrå, bland annat genom gemensamma intressen som jakt och vilt festande. 

Nu följer en rad tidningar runt om i landet upp vår uppmärksammade rapportering om romansryktet som florerat i etablerade mediakretsar, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet. 

 • Under en längre tid har det gått intensiva romansrykten mellan partiledaren Ebba Busch och artisten Markoolio.

 • Det har under en längre tid tisslats och tasslats om "en innerlig passion" och om hur Ebba Busch pladask föll för den spexige barn-underhållaren.

 • Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja romansryktet som växt sig starkt i de etablerade mediekretsarna, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet.

 • Ryktena tog fart när Ebba Busch plötsligt skiljde sig från maken Erik Thor.

 • Enligt personer i Ebba Busch omgivning skedde skilsmässan "mycket plötsligt" och vännerna ska ha blivit "överraskade" av de snabba turerna i processen.

 • I januari lämnade Markoolio och hans dåvarande hustru Jessica in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

 • I partikretsar tar man inte ryktet om partiledaren på allvar. "Markoolio är liksom inte i hennes liga. Jösses, va töntigt det skulle bli för Ebba. Blotta misstanken att han skulle vara hennes pojkvän är ju skrattretande, samma nivå som Sean Banan, typ", säger en medarbetare och skrattar.

 • Ebba Busch har gjort bort sig en rad gånger på senare tid. Det handlar om gratisresor, vilt festande och märkliga affärer.

 • Ebba Busch åkte på sin "nära vän" Micael Bindefelds sponsrade gratiskalas i Tel-Aviv. Samma dag presenterades budgeten i riksdagen.

 • Här poserar Ebba Busch med Carola innan de åker tar Arlanda och tar ett sponsrat gratisflyg till Israel för att festa med Micael Bindefeld.

 • Senare avslöjades det hur Ebba Busch under mystiska omständigheter köpt en fastighet från en förvirrad 81-åring vars tomt hon skövlat med motorsåg.

 • Nu kommentarar Ebba Busch Stoppa Pressarnas avslöjande om romansryktet med Markoolio. Enligt henne så har hon och artisten aldrig varit ett par.

 • Markoolio talar också ut efter Stoppa Pressarnas rapportering. Även han förnekar den påstådda romansen med Ebba Busch. Bilder: TT

Men först en kort tillbakablick på huvudpersonernas omtumlande privatliv. 

LÄS MER: Lotta Engbergs nya spännande böjelse med Soldoktorn

Ebba Busch överraskade många när hon med följande ord i december 2019 på Instagram meddelade att hennes äktenskap med den bildsköne fotbollsprofilen Erik Thor, 34, var över: 
– Idag har vi något tråkigt att meddela. Det är nämligen så att vi i dagarna har ansökt om skilsmässa. Under hösten har vi bott isär och det är med stor sorg som vi nu är vid den här punkten. Vårt gemensamma liv kommer fortsätta som vänner och föräldrar till världens finaste barn. 

Enligt personer i Ebba Buschs omgivning skedde skilsmässan "mycket plötsligt" och vännerna ska ha blivit "överraskade" av de snabba turerna i processen.
– Det kom verkligen hux flux. Jag förstod absolut ingenting och när folk frågade var svaret från Ebba alltid att "de vuxit ifrån varandra" vilket jag tyckte var oerhört märkligt, säger en person i partiledarens närhet till Stoppa Pressarna. 

LÄS MER: Barnmorskan: "Prinsessan Sofia är gravid igen!"

Därefter kom frågan: "Vad hände egentligen mellan Ebba och Erik som i så många år varit ett sött par?". 

Av pressetiska skäl väljer Stoppa Pressarna inte att gå in på en del av de teorier som parets vänner har. Men att ryktet mellan Ebba och Markoolio uppstod kort därefter är ingen slump, menar våra källor. 

Markoolio skulle även han skilja sig och det från sin förra hustru Jessica Westergård Lehtosalo, 36I början av januari lämnade paret in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten och de intensiva ryktena om Markoolio och Ebba Busch blossade upp på nytt, enligt Stoppa Pressarnas källor. 

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias okända koppling till kokain-skojaren

Markoolio hävdar nu bestämt att han aldrig har träffat Ebba Busch och säger sig vara helt oförstående varifrån romansryktena som Stoppa Pressarna rapporterat om kommer ifrån.
– Jag har ingen aning om hur det uppstod. Jag känner henne inte, skriver han i ett sms till Aftonbladet följt av en skrattgråtande emoji och fortsätter: 

– Vi vet alla att ’inga kommentarer’ eller locket på betyder att det är sant. Men i detta fallet är det verkligen inte så. 

Även Ebba Busch tycker att Stoppa Pressarnas redaktionella rapportering kring henne och Markoolio är värd att ta på allvar.

Genom sin presssekreterare Andia Gemsiö kommenterar Ebba Busch vårt avslöjande om henne och Marko Lehtosalo, som artisten egentligen heter.
– Nej, det är inget mellan dem, skriver hon i ett meddelande till tidningen. 

LÄS MER: Martina Haag förnedrad och filmad samtidigt

Ebba Busch tar mycket allvarligt på ryktet med Markoolio. Enligt källor i partikretsar är uppgifterna om henne och artisten nämligen mycket olämpliga för KD-ledaren, som vid flera tillfällen på senare tid orsakat en rad ovälkomna skandaler. 
– Ja, det är ju ingen, absolut ingen i partiet som skulle ta en romans med Markoolio på allvar. Han är liksom inte i hennes liga. Jösses, va töntigt det skulle bli för Ebba. Blotta misstanken att Marko skulle vara hennes pojkvän är ju skrattretande, han är ju på samma nivå som Sean Banan, typ, säger en medarbetare krasst.   

Ebba Busch har, enligt källor inom KD, vid upprepade tillfällen skämt ut sig själv och därmed partiet gång på gång. I ledningen har man tagit sig för pannan över de katastrofala magplasken. 

Många minns hur hon ogenerat åkte på en skandalomsusad gratisresa där Ebba Busch oblygt festade loss med sin "nära vän" Micael Bindefeld, 61, på hans sponsrade 60-årskalas i Tel Aviv – samtidigt som budgeten presenterades i riksdagen.

LÄS MER: Louise Erixon pressad om Jimmie Åkessons otrohet

Efter sitt kotteri med festfixaren och "nära vännen" Bindefeld har Ebba fortsatt att oblygt hänge sig åt vilda fester. Mitt under den rådande pandemin partajade hon loss med influencern Margaux Dietz, 30, och popsnöret Viktor Frisk, 25.  

Kvällen slutade med att den folkvalda partiledaren beordrade sina skattefinansierade Säpo-vakter att skjutsa hem influencern och hennes pojkvän.

För detta fick Ebba Busch skarp kritik av tidigare socialministern Annika Strandhäll, 45. 
– Ebba Busch borde förklara sig! En partiledare glider in på en fest med massa berusade och sedan drar ned på stan. Exakt det FHM och statsministern sagt att man inte ska göra. Sedan används SÄPO som partiledarens egen Uber-tjänst, dundrade hon på Twitter.

Ebba Busch vägrade kommentera Säpo-skandalen, men det skulle inte sluta där för det tidigare så rättrådiga kommunalrådet från Uppsala. Det skulle bli ännu värre för KD-ledaren som gärna påpekar att hon står på de äldres sida.

LÄS MER: Tilde de Paula tiger om stora sexäventyret med Runar

Och nu blir det riktigt, riktigt pinsamt för Ebba.

Expressen gjorde ett formidabelt journalistiskt arbete när de i oktober avslöjade hur Ebba Busch under tveksamma förhållanden hade köpt en släktgård av den virrige 81-åringen Esbjörn som sedan ångrat köpet.

Ebba svarade med att bussa sina toppadvokater på den gamle förvirrade mannen – men först efter att hon hade skövlat hans tomt med motorsåg, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om. 

Romansryktet med Markoolio är alltså den senaste i raden av uppmärksammade händelser kring Kristdemokraternas skandalomsusade partiledare. 

Och frågan är om det är en slump? Stoppa Pressarna är övertygade om att vi får anledning att återkomma till Ebba Busch och Markoolio framöver. 

LÄS MER: James Bond-ikonen Sean Connery är död – så minns vi honom

Vet du något om Ebba Busch och Markoolio eller deras påstådda romans? Har du avslöjande bilder? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion här! Du är garanterad källskydd enligt Tryckfrihetsförordningen och alla tips som publiceras arvoderas frikostigt! 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw i kritiserat storbråk med SAS
LÄS MER: Dan Ekborgs skilsmässo-kaos med unga Emma förvärras
LÄS MER: Jon Henrik Fjällgrens babylycka med söta Maret

EXTRA: Kommenterar Stoppa Pressarnas avslöjande!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Ebba Buschs första ord om Markoolio

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Så ska Ebba Busch krossa Esbjörn, 81

Hon är redo att krossa honom.
Ebba Busch tvekar inte över att slå till mot den förvirrade pensionären Esbjörn, 81.
Toppolitikern skyr inga medel för att få sin vilja fram när det gäller husköpet.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Emilio Ingrossos hemliga skönhetsoperation

VI AVSLÖJAR:

Unika bilden som visar resultatet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Måns Zelmerlöw erkänner sin otrohet inför rullande kamera

EXTRA:

"Det blir ju gärna lite fest efteråt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Filip Lamprechts babyplaner med Peg Parnevik

EXTRA: Nu är han redo att bli pappa!

Svenskt

Claes Malmberg om sitt tunga kokain-missbruk

EXTRA: "Stod hemma bakom gardinerna!"

Svenskt

Hatattack mot Bianca Ingrosso efter mensfilmen

EXTRA: "Accepterar inte personangrepp!"

Förundersökning inleds mot Ebba Busch för grovt förtal

EXTRA:

Pressade KD-ledaren försvaras av stjärnadvokat!

Carina Bergs tunga tragedi med maken Erik Berg

EXTRA: Nu vill hon hjälpa andra utsatta kvinnor!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Mandelmanns djupa sorg efter dödsbeskedet

EXTRA: "Hon hade svårt att andas!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Så ska Ebba Busch krossa Esbjörn, 81

EXTRA:

Partiledaren ska mala ner gamlingen i domstol!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Benjamin Ingrosso i triangeldrama med Danny Saucedo

EXTRA:

"Den första tjejen jag blev kär i!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Jenny Strömstedts lättnad efter skräckbeskedet

VI AVSLÖJAR: Det var inte våldsverkaren som spanade på henne!

Bianca Ingrossos smärtsamma avslöjande om pojkvännen

EXTRA: Därför tog det definitivt slut med Phillipe!

Läkarna startade om Ingemar Stenmarks hjärta

EXTRA: Skidlegenden om sina svåra besvär!

Soldoktorns ekonomiska förlust på kärleken till Lotta Engberg

EXTRA: Det rör sig om hundratusentals kronor!

Petter Stordalens härliga helgmys med Märta, 30

BILD-EXTRA: Kärleksparet laddade upp med Taco-buffé inför Mellon!

Penny Parneviks härliga babylycka med maken

EXTRA: Familjen växer sig större!

Niklas Strömstedts ärliga ord om sexet

EXTRA: "Det är jättebra för vårt förhållande!"

Centerpartiets nya mardröm efter Federley-skandalen

VI AVSLÖJAR: "Det är pedofilpanik i partiet!"

Ebba Busch pressad av polisutredningen

EXTRA: Rekordras i opinionen och JK granskar!

Paolo Roberto säljer liveshower på nätet

VI AVSLÖJAR: "Äckligt! Det är en desperat jakt på pengar!"

Udda raggrepliken som fångade Jill Johnson

EXTRA: Därför föll sångerskan för Mattias Elg!

Tess Merkels nya beslut om skilsmässan

EXTRA: Avslöjar allt om kärlekskrisen!

Modell-Pierre om nakenvideon med Lena Philipsson

EXTRA: Ex-pojkvännen talar ut om heta relationen!

Kristin Kaspersens nya liv utan skam

VI AVSLÖJAR: Äntligen slipper programledaren smyga med sanningen!

Desiré, 19, är modellen för Armand Duplantis

EXTRA: Stavhoppsstjärnan har hittat kärleken!

Carina Bergs tårar efter beslutet med maken

EXTRA: Paret bröt löftet till varandra!

Peter Forsbergs drömsemester efter krisen med Nicole

EXTRA: Äntligen lite lycka för det prövade paret!

Därför slutar Suzanne Axell som programledare

EXTRA: "Fråga Doktorn"-stjärnan berättar själv!

Soldoktorns ödesbesked som förändrar allt

EXTRA: "Det är med sorg i hjärtat!"

Micael Bindefelds kollaps efter smittobeskedet

EXTRA: Festfixaren var helt oskyddad!

Babben Larssons mörka familjehemlighet avslöjad

EXTRA: "Jag tittade på den här döende personen!"

Charlotte Perrellis sanslösa lyxliv med maken

EXTRA: Lever i ett överdåd som vid ryska Tsarens hov!

Känd Mello-artist onanerade öppet i bastun

VI AVSLÖJAR: Slog till mitt på ljusa dagen!

Ebba Buschs hårda hämnd mot Esbjörn, 81

EXTRA: Partiledaren trycker till gamlingen inför rättegången!

Benjamin Ingrossos stora rädsla för tjejer

EXTRA: Med en kille är han mer avslappnad!

Jenny Strömstedts stora skräck och mardröm

VI AVSLÖJAR: "Jenny-mannen" siktad utanför TV4!

torsdag 4 mars 2021