- Senaste nytt från kändispressen

Ebba Busch om heta kärleksryktet med Markoolio

En het och innerlig kärlek. 
Det intensiva relationsryktet mellan Ebba Busch och Markoolio är starkt. 
Nu väljer KD-ledaren att kommentera Stoppa Pressarnas avslöjande. 

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera att det sprids heta kärleksrykten om Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, 33, och artisten Markoolio, 45. 

Det har under en längre tid tisslats och tasslats om "en innerlig passion" och om hur den blonda partiledaren pladask föll för den spexige barn-underhållaren med finskt påbrå, bland annat genom gemensamma intressen som jakt och vilt festande. 

Nu följer en rad tidningar runt om i landet upp vår uppmärksammade rapportering om romansryktet som florerat i etablerade mediakretsar, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet. 

 • Under en längre tid har det gått intensiva romansrykten mellan partiledaren Ebba Busch och artisten Markoolio.

 • Det har under en längre tid tisslats och tasslats om "en innerlig passion" och om hur Ebba Busch pladask föll för den spexige barn-underhållaren.

 • Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja romansryktet som växt sig starkt i de etablerade mediekretsarna, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet.

 • Ryktena tog fart när Ebba Busch plötsligt skiljde sig från maken Erik Thor.

 • Enligt personer i Ebba Busch omgivning skedde skilsmässan "mycket plötsligt" och vännerna ska ha blivit "överraskade" av de snabba turerna i processen.

 • I januari lämnade Markoolio och hans dåvarande hustru Jessica in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

 • I partikretsar tar man inte ryktet om partiledaren på allvar. "Markoolio är liksom inte i hennes liga. Jösses, va töntigt det skulle bli för Ebba. Blotta misstanken att han skulle vara hennes pojkvän är ju skrattretande, samma nivå som Sean Banan, typ", säger en medarbetare och skrattar.

 • Ebba Busch har gjort bort sig en rad gånger på senare tid. Det handlar om gratisresor, vilt festande och märkliga affärer.

 • Ebba Busch åkte på sin "nära vän" Micael Bindefelds sponsrade gratiskalas i Tel-Aviv. Samma dag presenterades budgeten i riksdagen.

 • Här poserar Ebba Busch med Carola innan de åker tar Arlanda och tar ett sponsrat gratisflyg till Israel för att festa med Micael Bindefeld.

 • Senare avslöjades det hur Ebba Busch under mystiska omständigheter köpt en fastighet från en förvirrad 81-åring vars tomt hon skövlat med motorsåg.

 • Nu kommentarar Ebba Busch Stoppa Pressarnas avslöjande om romansryktet med Markoolio. Enligt henne så har hon och artisten aldrig varit ett par.

 • Markoolio talar också ut efter Stoppa Pressarnas rapportering. Även han förnekar den påstådda romansen med Ebba Busch. Bilder: TT

Men först en kort tillbakablick på huvudpersonernas omtumlande privatliv. 

LÄS MER: Lotta Engbergs nya spännande böjelse med Soldoktorn

Ebba Busch överraskade många när hon med följande ord i december 2019 på Instagram meddelade att hennes äktenskap med den bildsköne fotbollsprofilen Erik Thor, 34, var över: 
– Idag har vi något tråkigt att meddela. Det är nämligen så att vi i dagarna har ansökt om skilsmässa. Under hösten har vi bott isär och det är med stor sorg som vi nu är vid den här punkten. Vårt gemensamma liv kommer fortsätta som vänner och föräldrar till världens finaste barn. 

Enligt personer i Ebba Buschs omgivning skedde skilsmässan "mycket plötsligt" och vännerna ska ha blivit "överraskade" av de snabba turerna i processen.
– Det kom verkligen hux flux. Jag förstod absolut ingenting och när folk frågade var svaret från Ebba alltid att "de vuxit ifrån varandra" vilket jag tyckte var oerhört märkligt, säger en person i partiledarens närhet till Stoppa Pressarna. 

LÄS MER: Barnmorskan: "Prinsessan Sofia är gravid igen!"

Därefter kom frågan: "Vad hände egentligen mellan Ebba och Erik som i så många år varit ett sött par?". 

Av pressetiska skäl väljer Stoppa Pressarna inte att gå in på en del av de teorier som parets vänner har. Men att ryktet mellan Ebba och Markoolio uppstod kort därefter är ingen slump, menar våra källor. 

Markoolio skulle även han skilja sig och det från sin förra hustru Jessica Westergård Lehtosalo, 36I början av januari lämnade paret in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten och de intensiva ryktena om Markoolio och Ebba Busch blossade upp på nytt, enligt Stoppa Pressarnas källor. 

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias okända koppling till kokain-skojaren

Markoolio hävdar nu bestämt att han aldrig har träffat Ebba Busch och säger sig vara helt oförstående varifrån romansryktena som Stoppa Pressarna rapporterat om kommer ifrån.
– Jag har ingen aning om hur det uppstod. Jag känner henne inte, skriver han i ett sms till Aftonbladet följt av en skrattgråtande emoji och fortsätter: 

– Vi vet alla att ’inga kommentarer’ eller locket på betyder att det är sant. Men i detta fallet är det verkligen inte så. 

Även Ebba Busch tycker att Stoppa Pressarnas redaktionella rapportering kring henne och Markoolio är värd att ta på allvar.

Genom sin presssekreterare Andia Gemsiö kommenterar Ebba Busch vårt avslöjande om henne och Marko Lehtosalo, som artisten egentligen heter.
– Nej, det är inget mellan dem, skriver hon i ett meddelande till tidningen. 

LÄS MER: Martina Haag förnedrad och filmad samtidigt

Ebba Busch tar mycket allvarligt på ryktet med Markoolio. Enligt källor i partikretsar är uppgifterna om henne och artisten nämligen mycket olämpliga för KD-ledaren, som vid flera tillfällen på senare tid orsakat en rad ovälkomna skandaler. 
– Ja, det är ju ingen, absolut ingen i partiet som skulle ta en romans med Markoolio på allvar. Han är liksom inte i hennes liga. Jösses, va töntigt det skulle bli för Ebba. Blotta misstanken att Marko skulle vara hennes pojkvän är ju skrattretande, han är ju på samma nivå som Sean Banan, typ, säger en medarbetare krasst.   

Ebba Busch har, enligt källor inom KD, vid upprepade tillfällen skämt ut sig själv och därmed partiet gång på gång. I ledningen har man tagit sig för pannan över de katastrofala magplasken. 

Många minns hur hon ogenerat åkte på en skandalomsusad gratisresa där Ebba Busch oblygt festade loss med sin "nära vän" Micael Bindefeld, 61, på hans sponsrade 60-årskalas i Tel Aviv – samtidigt som budgeten presenterades i riksdagen.

LÄS MER: Louise Erixon pressad om Jimmie Åkessons otrohet

Efter sitt kotteri med festfixaren och "nära vännen" Bindefeld har Ebba fortsatt att oblygt hänge sig åt vilda fester. Mitt under den rådande pandemin partajade hon loss med influencern Margaux Dietz, 30, och popsnöret Viktor Frisk, 25.  

Kvällen slutade med att den folkvalda partiledaren beordrade sina skattefinansierade Säpo-vakter att skjutsa hem influencern och hennes pojkvän.

För detta fick Ebba Busch skarp kritik av tidigare socialministern Annika Strandhäll, 45. 
– Ebba Busch borde förklara sig! En partiledare glider in på en fest med massa berusade och sedan drar ned på stan. Exakt det FHM och statsministern sagt att man inte ska göra. Sedan används SÄPO som partiledarens egen Uber-tjänst, dundrade hon på Twitter.

Ebba Busch vägrade kommentera Säpo-skandalen, men det skulle inte sluta där för det tidigare så rättrådiga kommunalrådet från Uppsala. Det skulle bli ännu värre för KD-ledaren som gärna påpekar att hon står på de äldres sida.

LÄS MER: Tilde de Paula tiger om stora sexäventyret med Runar

Och nu blir det riktigt, riktigt pinsamt för Ebba.

Expressen gjorde ett formidabelt journalistiskt arbete när de i oktober avslöjade hur Ebba Busch under tveksamma förhållanden hade köpt en släktgård av den virrige 81-åringen Esbjörn som sedan ångrat köpet.

Ebba svarade med att bussa sina toppadvokater på den gamle förvirrade mannen – men först efter att hon hade skövlat hans tomt med motorsåg, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om. 

Romansryktet med Markoolio är alltså den senaste i raden av uppmärksammade händelser kring Kristdemokraternas skandalomsusade partiledare. 

Och frågan är om det är en slump? Stoppa Pressarna är övertygade om att vi får anledning att återkomma till Ebba Busch och Markoolio framöver. 

LÄS MER: James Bond-ikonen Sean Connery är död – så minns vi honom

Vet du något om Ebba Busch och Markoolio eller deras påstådda romans? Har du avslöjande bilder? Tipsa Stoppa Pressarnas redaktion här! Du är garanterad källskydd enligt Tryckfrihetsförordningen och alla tips som publiceras arvoderas frikostigt! 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw i kritiserat storbråk med SAS
LÄS MER: Dan Ekborgs skilsmässo-kaos med unga Emma förvärras
LÄS MER: Jon Henrik Fjällgrens babylycka med söta Maret

EXTRA: Kommenterar Stoppa Pressarnas avslöjande!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Ebba Buschs första ord om Markoolio

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Kristin Kaspersens fräcka bostadsbluff på Östermalm

Frågetecknen hopar sig.
Var bor Kristin Kaspersen egentligen?
Nu kan Stoppa Pressarna – med hjälp av unika bilder – avslöja att programledaren är skriven någon helt annanstans än där hon i själva verket bor.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Fredrick Federleys hemliga sexfester med pedofilen

VI AVSLÖJAR:

”Privata träffar på jobbresor utomlands!”
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Peg Parnevik indragen i Kristin Kaspersens bytesbluff

VI AVSLÖJAR:

Programledaren riskerar bryta mot lagen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Benjamin Ingrossos skarpa krav på mamma Pernilla Wahlgren

EXTRA: Sonen slog näven i bordet!

Svenskt

Fredrick Federleys vänskap med ännu en pedofil

VI AVSLÖJAR: Mannen fantiserade om att våldta spädbarn!

Svenskt

Kristin Kaspersens lägenhetshärva avslöjad

EXTRA: Programledaren försade sig i en intervju!

Här poserar pedofilen i Fredrick Federleys kök

VI AVSLÖJAR:

De okända detaljerna om männens intima liv på Dalagården!

TV4-profilen Lulu Carter mystiskt försvunnen

EXTRA: En dag var hon plötsligt borta!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Carola avslöjar sin stora rädsla för Runar Sögaard

EXTRA: "Jag förstod inte att det skulle bli sju resor värre!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Kristin Kaspersens fräcka bostadsbluff på Östermalm

VI AVSLÖJAR

Här är bilderna som bevisar allt!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Så träffade Fredrick Federley dömda pedofilen

VI AVSLÖJAR:

Sex-appen förde de samman!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

SVT-stjärnans bittra insikt efter motgången

EXTRA: "Fråga Doktorn"-profilen har givit upp hoppet!

Blondinbellas dom över ex-makens nya flickvän

EXTRA: Bloggerskan säger sanningen rakt ut! 

Agneta Sjödins dröm krossad av Strömstedts svartsjuka

EXTRA: "Nej, det skulle inte Niklas gilla!"

Charlotte Perrellis iskalla hämnd mot ex-maken

EXTRA: "Ta bort det bara, punkt slut!"

Centertoppen lever med dömd pedofil

VI AVSLÖJAR: Fredrick Federleys vän fälld för 22 fall av grov våldtäkt mot barn!

Kristin Kaspersens mystiska bostadssituation

VI AVSLÖJAR: "Har systrarna satt det här i system?"

Elins förtvivlan efter Paolo Robertos dumpning

VI AVSLÖJAR: Promenad-kuppen lyckades inte för hästakrobaten!

Leif GW Perssons öppna hån av Jan Guillou

EXTRA: "Vi behöver flera sådana!"

Knarkspans starka intresse för Victorias vän

VI AVSLÖJAR: Ingår i Stockholms kokainkretsar!

Malin Berghagens härliga helgmys i höstrusket

BILD-EXTRA: Stöttas av fästmannen efter tuffa smällen!

Jenny Strömstedts egna ord om skilsmässan

EXTRA: "Jag blev provocerad!"

Societetsdamen drabbad av bullfrossa på Östermalm

BILD-EXTRA: Unik skildring av när Grete Qviberg handlar lussekatter!

Växande oro för Carl Bildt på Östermalm

BIILD-EXTRA: Förre utrikesministern vandrar omkring planlöst!

Pernilla Wahlgren mystiskt försvunnen

EXTRA: Växande oro för sångerskan!

Ebba Busch tvingar Esbjörn, 81, till domstol

EXTRA: Läs party-partiledarens patetiska försvarstal!

Lars Lerin tvångs-separeras från sina söner

EXTRA: "De är så små så de förstår inte så mycket!"

Magnus Carlssons härliga babylycka överraskar

EXTRA: "Hoppas allt lugnar ner sig!"

Robinson-Julia dumpar Bingo Rimér brutalt

EXTRA: Gör slut med flickfotografen mitt under en intervju!

Ola Rapace kräver miljoner av död kvinna

EXTRA: Jättebråk kring skådespelarens lägenhet!

Camilla Läckbergs vän Saliba åtalas för olaga hot

VI AVSLÖJAR: Skulle skära halsen av sitt offer!

Isabel Adrian skaffar vapen efter rånet

EXTRA: Beväpnar sig efter överfallet!

Timells överraskande babylycka efter skandalen

EXTRA: TV4-profilen chockar med att bli pappa på gamla dar!

Bilderna som avslöjar Stefano Catenaccis jakt på kvinnor

VI AVSLÖJAR: Skickade sex-meddelanden i flera år!

Bianca Ingrosso ska läxas upp av Stefan Löfven

EXTRA: Udda kravet från skandalpolitikern!

Sanningen bakom Per Holknekts skilsmässa

EXTRA: Nu berättar entreprenören om den verkliga orsaken!

Nya hotet mot Elins kärlek till Paolo Roberto

EXTRA: Sexutredningen sväller!

Ebba Busch riskerar sin framtid i domstol

EXTRA: "Det håller inte moraliskt!"

Carina Berg hemlös efter hastiga uppbrottet

EXTRA: Erik Berg vägrar ändra sig!

måndag 30 november 2020