Tilde de Paula tiger om sexäventyret med Runar Sögaard

Det är för känsligt, såren är inte läkta.
Tilde de Paula tiger som muren om relationen till Runar Sögaard.
Det verkar som att hon inte kan förmå sig själv att komma över norrmannen och det heta sexet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-10-24 kl 08:35 |

ProvaPremium

Tilde de Paula, 39, är en av TV4:s största stjärnor, och ska vi vara ärliga är det är väl egentligen bara Malou von Sivers, 67, och Jenny Strömstedt, 48, som överglänser henne.

Men att vara firad kändis har även sina baksidor – Tilde tycker det är besvärande att vara alltför privat och nu kommer den heta passionen med Runar Sögaard, 53, återigen upp till ytan.

Bild 1 av 7tilde de paula tiger runar stor 2 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula vill inte prata om det passionerade sexet med Runar Sögaard. Det är känsligt fortfarande och under ytan finns minnen av kättjan och passionen kvar.
Bild 2 av 7tilde de paula uppbrott stor7 1 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula är en empatisk person med hjärtat på rätta stället. Det var det Runar såg och han friade till henne.
Bild 3 av 7tilde de paula uppbrott stor6 1 - Stoppa Pressarna

Tilde var lite ung och inte riktigt redo att binda upp sig med Runar. Hon bröt förlovningen till norrmannens förtvivlan och för Tilde är det svårt än idag att tala om det, vilket kan tyda på att hon i alla år gått och ångrat sig, vissa partners glömmer man inte.
Bild 4 av 7tilde de paula uppbrott stor 1 4 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula har även kopplats ihop med smörsångaren Don Bennechi, programledaren verkar gå igång på män som sticker ut lite från den gråa vardagen. Don Bennechi är en gentleman och ömsint älskare som vet hur en kvinna ska behandlas.
Bild 5 av 7tilde de paula tiger runar stor2 - Stoppa Pressarna

Runar Sögaard har de senaste åren blivit alltmer politisk och han kritiserades för sina "utfrågningar" av Jimmie Åkesson i senaste valrörelsen.
Bild 6 av 7tilde de paula uppbrott stor5 4 - Stoppa Pressarna

Runar Sögaard skriver om sin passionerade kärlek till Tilde de Paula i sina kommande memoarer.
Bild 7 av 7tilde de paula tiger runar stor1 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula är en av TV4:s största stjärnor och ska leda valvakan från USA-valet. Nu får vi hoppas att hon kan fokusera och inte har Runar Sögaard eller Don Bennechi i tankarna när hon ställer sina frågor till partiledarna.

Runar Sögaard är högaktuell med sina memoarer som kommer ut i dagarna. Den skandalomsusade norrmannen har bestämt sig för att berätta sanningen och inte backa för något i boken ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem”.

Han avslöjar bland annat det heta sanningen om det passionerade förhållandet med Tilde de Paula.

Paret smög länge med sin kärlek – men flera tidningar rapporterade om romansen när det begav sig och turturduvorna gick på en hel del vimmel tillsammans.