Ebba Buschs första ord om Markoolio

En het och innerlig kärlek. 
Det intensiva relationsryktet mellan Ebba Busch och Markoolio är starkt. 
Nu väljer KD-ledaren att kommentera Stoppa Pressarnas avslöjande. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-11-01 kl 20:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera att det sprids heta kärleksrykten om Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, 33, och artisten Markoolio, 45. 

Det har under en längre tid tisslats och tasslats om ”en innerlig passion” och om hur den blonda partiledaren pladask föll för den spexige barn-underhållaren med finskt påbrå, bland annat genom gemensamma intressen som jakt och vilt festande. 

Bild 1 av 13

Under en längre tid har det gått intensiva romansrykten mellan partiledaren Ebba Busch och artisten Markoolio.
Bild 2 av 13

Det har under en längre tid tisslats och tasslats om "en innerlig passion" och om hur Ebba Busch pladask föll för den spexige barn-underhållaren.
Bild 3 av 13

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja romansryktet som växt sig starkt i de etablerade mediekretsarna, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet.
Bild 4 av 13

Ryktena tog fart när Ebba Busch plötsligt skiljde sig från maken Erik Thor.
Bild 5 av 13

Enligt personer i Ebba Busch omgivning skedde skilsmässan "mycket plötsligt" och vännerna ska ha blivit "överraskade" av de snabba turerna i processen.
Bild 6 av 13

I januari lämnade Markoolio och hans dåvarande hustru Jessica in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten.
Bild 7 av 13

I partikretsar tar man inte ryktet om partiledaren på allvar. "Markoolio är liksom inte i hennes liga. Jösses, va töntigt det skulle bli för Ebba. Blotta misstanken att han skulle vara hennes pojkvän är ju skrattretande, samma nivå som Sean Banan, typ", säger en medarbetare och skrattar.
Bild 8 av 13

Ebba Busch har gjort bort sig en rad gånger på senare tid. Det handlar om gratisresor, vilt festande och märkliga affärer.
Bild 9 av 13

Ebba Busch åkte på sin "nära vän" Micael Bindefelds sponsrade gratiskalas i Tel-Aviv. Samma dag presenterades budgeten i riksdagen.
Bild 10 av 13

Här poserar Ebba Busch med Carola innan de åker tar Arlanda och tar ett sponsrat gratisflyg till Israel för att festa med Micael Bindefeld.
Bild 11 av 13

Senare avslöjades det hur Ebba Busch under mystiska omständigheter köpt en fastighet från en förvirrad 81-åring vars tomt hon skövlat med motorsåg.
Bild 12 av 13

Nu kommentarar Ebba Busch Stoppa Pressarnas avslöjande om romansryktet med Markoolio. Enligt henne så har hon och artisten aldrig varit ett par.
Bild 13 av 13

Markoolio talar också ut efter Stoppa Pressarnas rapportering. Även han förnekar den påstådda romansen med Ebba Busch.

Nu följer en rad tidningar runt om i landet upp vår uppmärksammade rapportering om romansryktet som florerat i etablerade mediakretsar, bland politiska reportrar och i olika forum på nätet. 

Men först en kort tillbakablick på huvudpersonernas omtumlande privatliv. 

Ebba Busch överraskade många när hon med följande ord i december 2019 på Instagram meddelade att hennes äktenskap med den bildsköne fotbollsprofilen Erik Thor, 34, var över: