Återförening

Efter krisen: Robins glädjebesked till Sigrid

Han kunde inte stå emot längre.
Nu är Robin Bengtsson och Sigrid Bernson lyckliga tillsammans igen.
Sångaren kom med glädjebeskedet till den höggravida danserskan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-10 kl 06:00 |

ProvaPremium

Deras relation har alltid varit något av en berg-och-dalbana. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, blivit tillsammans.

Den stilige sångaren och den sexiga danserskan var båda nyblivna singlar när de tussades ihop för att tävla i ”Let’s Dance”. Robin hade precis brutit sin förlovning med Jennie Salte, 30, och Sigrid var nydumpad av artisten Samir Badran, 32.

Bild 1 av 8

Robin Bengtsson kommer äntligen med ett glädjebesked till Sigrid Bernson som är lycklig igen.
Bild 2 av 8

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades "Let's Dance" och blev snabbt romantiskt involverade.
Bild 3 av 8

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.
Bild 4 av 8

Robin Bengtsson bröt upp från sin dåvarande fästmö Jennie Saltie lagom till "Let's Dance" drog igång. Väl där träffade han Sigrid Bernson.
Bild 5 av 8

Robin Bengtsson slog igenom 2008 då han kom trea i "Idol".
Bild 6 av 8

Robin Bengtsson gick återigen i final i Melodifestivalen, hans bidrag "Innocent love" gick vidare direkt. I finalen segrade han dock inte.
Bild 7 av 8

Robin Stjernberg på premiär med Robin Bengtsson.
Bild 8 av 8

Under inspelningarna av TV4:s "Let's Dance" blev Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ett par.

Robin och Sigrid fann varandra snabbt i replokalen och det dröjde inte länge förrän de blev romantiskt involverade. Paret nekade efter avslöjandet och i hela nio månader fortsatte de framhärda och till med ljuga på direkta frågor, inte bara från media utan även från vänner.

Varför man gjorde på det sättet har paret aldrig lämnat någon egentlig förklaring till. Att kändisar vill mörka saker för media är inget konstigt och ibland är det både mänskligt och begripligt med något slags lögn på nyfikna frågor från journalister.