Efter tuffa tiden: Sigrid Bernsons stora babylycka

Vilken underbar nyhet.
Äntligen får Sigrid Bernson ett härligt glädjebesked efter alla turer med pojkvännen Robin Bengtsson.
Danserskan berättar själv om babylyckan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-10-08 kl 18:05 |

ProvaPremium

Sigrid Bernson, 31, är en klart lysande stjärna i ”Let’s Dance”-ensemblen med professionella dansare. I år valde hon märkligt nog att utebli från programmet. Det dröjde inte länge förrän det uppstod tråkiga och lite otäcka spekulationer till varför hon valde att inte medverka i något som varit så viktigt och inkomstbringande för henne genom åren.

Det hela lugnade inte ner sig heller när hon tog märkliga pauser från sociala medier och dessutom var helt försvunnen i flera veckor. Den här perioden var inte rolig för hennes sambo, sångaren Robin Bengtsson, 30, som i många fall kom att bli huvudperson i de mer eller mindre läskiga teorier och påståenden som framfördes.

Bild 1 av 6

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är äntligen lyckliga. Lilla flickan Ada förgyller parets liv.
Bild 2 av 6

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson hade en romantisk semester i Thailand i början av året.
Bild 3 av 6

Sigrid Bernson har blivit tillsammans med två deltagare i "Let's Dance".
Bild 4 av 6

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.
Bild 5 av 6

Nu visar Sigrid Bernson stolt upp sin babylycka.
Bild 6 av 6

Sigrid är moster till lilla flickan Ada.

När Sigrid Bernson sedan återvände till sociala medier infann sig ett visst lugn och nu slapp paret utsättas för insinuanta påståenden om en ”kris” eller att Robin Bengtsson är både ”kontrollerande” och ”patologiskt svartsjuk”.

För Sigrid Bernson måste det ändå vara skönt att slippa alla spekulationer, ända sedan hon blev dumpad av Samir Badran, 30, för drygt ett- och ett halvt år sedan har hon iklätts något slags offerroll i media i allmänhet och i sociala medier i synnerhet.