Paolo Robertos stora sexköps-revansch

Räkna aldrig ut en gammal proffsboxare.
Paolo Roberto är comebackernas mästare.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den skandaliserade programledaren är redo att lansera sitt nya stora projekt som ska dra in miljontals kronor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-07 kl 19:46 |

ProvaPremium

Det var i mitten av maj som Paolo Roberto, 51, togs av polisens spanare utanför en sjaskig lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm. Efter att ha förhörts flera timmar i baksätet till en civil polisbil föll programledaren till föga och erkände att betalat 1 500 kronor för en halvtimmes sex. Bara timmar senare raserades hela hans tillvaro.

Paolo Roberto tog sig hem till villan i Nacka söder om Stockholm och skrev ett långt inlägg på Instagram om hur han förstört allt för sig själv – han blev sannspådd.

Bild 1 av 7paolo roberto sexkopsrevansch stor 2 - Stoppa Pressarna

Nu reser han sig igen! Paolo Roberto har en storsatsning på gång.
Bild 2 av 7paolo roiberto sparkas korgen stor 1 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto tvingades bort från sin egen restaurangkedja Pane Fresco. Nu tyder allt på att han ska in i matbranschen igen.
Bild 3 av 7paolo roberto sofia stor 2 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofia sparkade Paolo Roberto från sitt dyslexiprojekt samtidigt som hon inte har några problem med att umgås privat och även samarbeta i välgörenhetssammanhang med en sexdömd adelsman.
Bild 4 av 7paolo roberto profesionnell hjalp stor 2 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto har själv berättat att han sökt professionell hjälp för sina problem och nu är han redo att ta sig an världen igen.
Bild 5 av 7paolo roberto lena elin stor - Stoppa Pressarna

Både Paolo Robertos ex-fru Lena Arrelöv och hans flickvän Elin Härkönen bröt med den tidigare proffsboxaren efter sexköpet.
Bild 6 av 7paolo roberto prostituerad stor6 1 1 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto intervjuades av en tuff och försåtlig Jenny Strömstedt som fick ex-boxaren precis dit hon ville. Efter intervjun fick Paolo sparken från TV4.
Bild 7 av 7- Stoppa Pressarna

Här smyglanserar Paolo sitt nya miljonprojekt som sannolikt handlar om mat.

Ett halvt dygn efter sexköpet så intervjuade TV4:s Jenny Strömstedt, 48, Paolo Roberto och sedan tog det bara någon timme så hade han fått sparken som programledaren för ”Farmen”.

De närmaste timmarna och dagarna såg likadant ut. Samtliga samarbetspartners och företag förklarade att de inte var intresserade att samarbeta med den mångsidige entreprenören längre.