Elin Härkönens egna ord om otrohetsdramat med nya pojkvännen

Nu bryter hon tystanden.
Elin Härkönen ger sin syn på otrohetsanklagelserna mot nya pojkvännen.
Den smidiga hästakrobaten är förtvivlad och frustrerad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-07-30 kl 06:15 |

ProvaPremium

Det verkar nästan som en förbannelse.

Elin Härkönen, 27, sårades djupt av sin tidigare pojkvän Paolo Roberto, 52, som var otrogen mot henne när han köpte sex av en prostituerad rumänska i 35-årsåldern.

Bild 1 av 11

Nu bryter Elin Härkönen tystnaden i otrohetsdramat med nye pojkvännen Anthony Yigit.
Bild 2 av 11

Anthony Yigit skrev om att han anklagades för att ha varit otrogen med Elin. I en kommentar till inlägget skriver Elin Härkönen själv om sin syn på saken. Hela inlägget är nu raderat från Instagram.
Bild 3 av 11

Elin Härkönen skriver att hon själv vet hur smärtsamt det är att bli utsatt för otrohet. Hon dumpade Paolo Roberto efter att han köpt sex av en rumänsk kvinna i 35-årsåldern.
Bild 4 av 11

Anthony Yigit är proffsboxare och nu talas det om en match mellan honom och Paolo Roberto där intäkterna ska gå till välgörenhet.
Bild 5 av 11

Anthony Yigit är förtvivlad över att hans ex-flickvän sprider rykten om att han varit otrogen med Elin.
Bild 6 av 11

Anthony Yigit har gått 26 proffsmatcher och vunnit 24, han har en förlust och en oavgjord så det blir en hård nöt för Paolo att knäcka.
Bild 7 av 11

Anthony Yigit har i likhet med Paolo boxats i viktklassen weltervikt, Paolo är dock lite tyngre vilket är en fördel samtidigt är hans rival 23 år yngre.
Bild 8 av 11

Lagom till årsdagen av sexköpet medverkade Paolo Roberto i flera podcastar där han relativiserade sitt brott och uppvisade en speciell syn på prostitution, då bröt Elin helt med honom.
Bild 9 av 11

"Elin's Fightnight Showdown" med en jippomatch mellan Paolo och Anthony kan bli verklighet. Robert Aschberg föreslås som ringdomare.
Bild 10 av 11

Festfixaren Johan Petré pekas ut som arrangör av boxningsgalan. Här är han i sällskap med artisten Renaida Braun.
Bild 11 av 11

Paolo Roberto har inlett en specialträning som är anpassad för boxning, vilket indikerar att han kan ha blivit kontaktad av någon arrangör av boxningsgalan med Elins nya pojkvän.

Nu kommer anklagelser mot nya pojkvännen boxaren Anthony Yigit, 29, som uppges ha haft en affär vid sidan om sitt förhållande.

Elins nya kärlek Anthony Yigit berättade själv om det faktum att han anklagas för otrohet.
– Jag vet inte riktigt vad mitt ex har skrivit om mig, men har förstått att hon anklagat mig för att ha varit i en relation med Elin under tiden hon och jag var tillsammans, skriver boxaren på Instagram i ett inlägg som nu har tagits bort från hans konto.

Proffsboxaren, som har turkiskt, ryskt och finskt ursprung, skriver om hur han och Paolos ex-flickvän träffades redan förra sommaren då de bägge medverkade i inspelningarna av ett TV4-program.