Elins egna ord om uppbrottet från Paolo Roberto

Kluvna känslor.
Elin Härkönen har återigen dumpat Paolo Roberto.
Samtidigt är det uppenbart att hon inte kommit över honom och deras fina tid tillsammans – nu berättar den unga ex-flickvännen med egna ord.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-09-11 kl 18:14 |

ProvaPremium

Elin Härkönen, 26, var blixtsnabb med att överge Paolo Roberto, 51.

Den smidiga hästakrobaten blev chockad när hon informerades om sin pojkväns snaskiga sexköp i en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Bild 1 av 6

Elin Härkönen berättar med egna ord om varför hon återigen dumpade Paolo Roberto.
Bild 2 av 6

Paolo Roberto och Elin hade ett intensivt och kärleksfullt förhållande, trots åldersskillnaden på 25 år.
Bild 3 av 6

Paolo öppnade en ny värld av pasta och pizza för Elin som föll som en fura.
Bild 4 av 6

De bägge fann varandra genom träningen.
Bild 5 av 6

Elin Härkönen spolade sin pojkvän Paolo Roberto, men det dröjde inte länge förrän hon insåg att hon älskar honom oavsett. Men nu har hon ändrat sig igen och går vidare, utan sin italienska klippa vid sin sida.
Bild 6 av 6

Här berättar Elin om sina tankar och känslor efter det nya uppbrottet.

– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, har Elin berättat i podcasten ”Assefa Schlingmann”.

Det var inte bara Elin Härkönen som övergav den tidigare proffsboxaren. Paolo blev fullständigt skandaliserad och paria.

Den forne pastakungen tvingades löpa gatlopp i media och kölhalades i sociala medier.

Vad som hände sedan är intressant och en indikator på de starka känslor som finns, det dröjde ett tag, inte så länge trots allt, så insåg Elin att det ändå var Paolo hon ville ha.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om, konstaterade hon i podcasten och redan där och då kunde man skönja en återförening.