- Senaste nytt från kändispressen

Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

Bättre vänner kan han inte önska sig.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vilka kändisar som stöttar Emilio Ingrosso i hans kris.
De celebra namnen har något gemensamt – de är alla dömda för ekobrott och har suttit i fängelse.

Emilio Ingrosso, 55, och hans vackra hustru Åsa Ingrosso, 46, genomgår just nu en djup kris.

Paret är stämda av krögarhustruns föräldrar och den 27 maj ska de infinna sig i domstolen i Palma på Mallorca – Åsa och Emilio krävs på över 2 miljoner kronor för bland annat obetalda skulder, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.

Dessutom är den svensk-italienske krögaren stämd av sin egen storebror Vito Ingrosso, 57, på en halv miljon kronor för varumärkesintrång.

  • Emilio Ingrosso stöttas av kändisar. Som av en händelse har varje celebritet som drar en lans för kändiskrögaren suttit i fängelse för ekonomisk brottslighet.

  • Åsa Ingrosso och Emilio har stora skulder till flera olika privatpersoner.

  • Emilio Ingrosso är skyldig sin mamma Melina 800 000 kronor och sin pappa Carmine över 200 000 kronor. Föräldrarna är förtvivlade och räknar inte med att få tillbaka några pengar.

  • I ett inlägg, inte helt i avsaknad av självömkan, skyller Emilio på "elaka tungor" och media, han nämner inte med ett ord att han är skyldig sina egna föräldrar över en miljon kronor eller att han och hustrun Åsa är stämda av hennes föräldrar på två miljoner kronor.

  • Tre kändisar snyftar med och försöker peppa Emilio. Som av en händelse har de alla tre dömts till fängelse för ekobrott.

  • Thomas Jisander dömdes i Trustor-härvan och han har även dömts i andra sammanhang efter den.

  • Vicky von der Lancken plundrade sitt företag på 600 000 kronor och förfalskade ett manuskvitto för att inte bli upptäckt. Hon dömdes till ett års fängelse för grovt skattebrott, nu stöttar hon Emilio.

  • Kändis-dj:n och agenten Michael Brinkenstjärna dömdes till ett år och tre månaders fängelse för grovt bokföringsbrott.

  • Fredrick Federley har i likhet med Emilio Ingrosso kändisstöd under sin kris. Festfixaren Johan Petré, "Robinson"-profilen Zübeyde Simsek och PR-kvinnan Marianne Djudic stöttar den skandaliserade ex-politikern.

  • Marianne "Korv-Majsan" Djudic skulle kunna hjälpa Emilio Ingrosso med att förändra bilden av honom, hon är en skicklig strateg och inte heller rädd för att göra jobbet själv när så krävs. Bilder: TT, Facebook, TV4 och Stoppa Pressarna

Emilio Ingrosso har även stora obetalda skulder, han är skyldig sina till åren komna föräldrar över en miljon kronor – pengar som hans mamma och pappa inte tror att de någonsin kommer att återfå.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens planering för sin död väcker oro

Nyligen kunde dock Emilio Ingrosso glädja sig åt att han friades för misstankar om penningtvätt i en spansk domstol. Åklagaren hade yrkat på ett års fängelse och tre miljoner kronor i böter, men domstolen gick på svenskens linje.

Emilio Ingrosso är mycket pressad och då är det begripligt att man letar fel hos andra och skyller på media som bara rapporterar om de faktiska förhållandena. Det går inte att ta miste på att pasta-entreprenören är bitter.
– Så många tungor som använts som vapen emot mig, i fler år än jag kan räkna, när folk läst, hatat, spottat och dömt mig utan att ha en aning om ifall det dom läst eller hört är sant eller inte. Jag är inte guds bästa barn. Jag har självklart sagt saker jag ångrat och som alla andra valt fel väg i livet ibland. Jag har lärt mig så mycket längs livets gång och jag lär mig fortfarande, skriver Emilio till sina följare på Facebook.

Ända sedan mitten av 80-talet då Emilio Ingrosso blev en offentlig person tack vare förhållandet med Pernilla Wahlgren, 53, och sin förmåga som dansare har han varit en omskriven person. Han upplever det själv som att media letar fel hos honom.
– Tyvärr vet jag att jag säljer pressens tidningar allra bäst som en ”bad guy”. Det spelar ingen roll om jag gör något bra. Det är bara ”skiten” som hamnar i tidningen. Men jag är inte den person som media vill få mig att se ut som. Idag bevisade jag motsatsen åter igen, skriver krögaren och med att ”bevisa motsatsen” avser han den friande domen i samband med penningtvättsanklagelserna.

LÄS MER: Polisens egna spaningsbilder från sexhärvan med Paolo Roberto

Inlägget på Facebook har lajkats av drygt 450 personer och renderat 148 kommentarer. Det stora flertalet som skriver menar att det handlar om att folk är ”avundsjuka” på Åsas och Emilios framgångar – frågan är om parets föräldrar kan betecknas som avundsjuka – de vill nog bara få tillbaka sina miljonlån.

Emilio Ingrosso får även stöttning av ett par kända personer – och kanske det är deras egna erfarenheter som gör att de sympatiserar lite extra med svensk-italienaren.

Samtliga kändisar som utrycker sina sympatier för den pressade krögaren har suttit i fängelse för ekonomisk brottslighet.
– Känner igen min egen person i ditt resonemang. Det snackas & hittas på en massa! Löpsedlarna har varit fulla av lögner men till slut fick jag nog & klev av Hela Cirkusen köööör på du är grym, skriver agenten och kändis-dj:n Michael Brinkenstjärna, 55, som i december 2015 dömdes till ett år och tre månaders fängelse för grovt bokföringsbrott och dessutom belades han med näringsförbud i fem år.

LÄS MER: Göran Lambertz nya flickvän i jättebråk med den andra kvinnan efter otrohetsdramat

En annan känd profil som visar sitt stöd för Emilio och som har stor erfarenhet av rättsväsendet är Thomas Jisander, 54.

Han blev känd för allmänheten efter att han i november 1997 utpekades i media som en av svindlarna i Trustor-härvan. Han dömdes i tingsrätt, friades i hovrätten men åtalades senare för andra bedrägerier med koppling till Trustor och fick 18 månaders fängelse 2010.

I slutet av 2018 var det dags igen; då dömdes Jisander, tillsammans med en annan man, till fyra års fängelse för försök till grovt bedrägeri och bokföringsbrott.
– Emilio: Skit i vad alla tycker. De som snackar skit är bara avundsjuka i botten, har skitliv och mår piss. Vem bryr sig om små människor, när det finns stora som står dig nära, skriver Thomas Jisander som i likhet med sin vän har erfarenhet av att vara skyldig folk pengar.

Thomas Jisander, som har bytt namn till Thomas Johansson, var 2013 en av Sveriges mest skuldsatta personer. Enligt Kronofogdemyndigheten uppgick hans skuld 2013 till 128 miljoner kronor.

LÄS MER: Bilderna som avslöjar David Hellenius efter jättebråket med hustrun Renée Nyberg

Den tredje kändisen med kriminell bakgrund som uttrycker sina sympatier för Emilio är teaterproducenten Vicky von der Lancken, 78. Hon plundrade sitt företag på 600 000 kronor och förfalskade ett manuskvitto för att inte bli upptäckt.

Von der Lancken dömdes till ett års fängelse för grovt skattebrott och avtjänade sedermera sitt straff på den öppna anstalten Sagsjön. Teaterproducenten stöttar Emilio bland genom att publicera en hjärtemoji i hans kommentarsfält.

Att kända personer drar en lans för andra kändisar som har det svårt är inte ovanligt.

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att den pedofil-skandaliserade centertoppen Fredrick Federley, 42, får ett fint och offentligt stöd av festfixaren Johan Petré, 39, ”Robinson”-profilen Zübeyde Simsek, 51, och inte minst PR-kvinnan Marianne Djudic, 61.

Kanske Emilio Ingrosso kan få hjälp av Marianne Djudic med PR framöver.

LÄS MER: Fredrick Federley i blodigt bråk med grannarna efter att hans hund gått till attack

Hon är känd för sitt strategiska geni, men räds inte heller för att arbeta mer operativt med sina klienter som att exempelvis göra ändringar på kända personers Wikipedia-sidor – en sysselsättning ”Korv-Majsan” emellanåt även ägnar sig åt på sin fritid, gärna efter ett par glas rödvin.

Har ni information om Emilio Ingrossos och hans hustru Åsas ekonomiska förehavanden? Har ni bilder? Tipsa Stoppa Pressarna här! Ni är garanterade anonymitet och skyddas enligt grundlagen som källor. Varje tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep med yngre hustrun
LÄS MER: Casper Janebrink i Arvingarnas otrohetsaffär mot hustrun avslöjad
LÄS MER: Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

 

VI AVSLÖJAR: Hemliga listan med namnen som överraskar!

Kommentera: Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Tilde de Paulas spanska lyxsemester för miljoner

En härlig lyxsemester med familjen.
Äntligen kan Tilde de Paula unna sig lite ledighet.
TV4-stjärnan drar in miljoner och ser till att njuta av livet som kändis.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Gunilla Persson i bråk med polisen på sjukhus

EXTRA:

"Jag skulle besöka mamma!!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Charlotte Perrelli talar ut om psykisk ohälsa

EXTRA:

"Rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Carolina Gynning visar nya lyxvåningen

EXTRA: "Gått och köpt mig en lägenhet vid Karlaplan!"

Svenskt

Därför döms Allra-grundaren till fängelse

EXTRA: Kungavännen Alexander Ernstberger fick 6 år!

Svenskt

Agneta Sjödin avslöjar sanningen om sin tunga tid

EXTRA: "Jag orkade inte ens träna!"

Benjamin Ingrossos miljonregn efter succén

EXTRA:

Nu avslöjas sanslösa vinsten för artisten!

Elin Härkönen avslöjar sin nya kärlek efter Paolo Roberto

EXTRA: "Jag sätter fem plus på det faktiskt!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Tilde de Paulas spanska lyxsemester för miljoner

EXTRA: "Halva grejen är en enorm takterrass!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Lotta Engbergs tunga sorg efter vännens bortgång

EXTRA:

"Då kommer tårarna!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Sofia Wistams romantiska semester med maken Magnus

EXTRA:

"Nu njuter jag av att den här lilla rackaren!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Laila Bagge i jättebråk efter fula gesten

EXTRA: "Jag är så trött på detta präktiga samhälle!"

Noomi Rapace i dramatisk förlossning på Island

EXTRA: "Jag kastades liksom bara rakt in!"

Prislappen på Bianca Ingrossos spanska lyxhus

EXTRA: Pool, tennisbana och 500 kvadratmeter!

Hanna Hedlunds nya dröm efter skilsmässan

EXTRA: Så klipper hon banden med Martin Stenmarck!

Samir Badran och fästmön bryter upp efter knappt två år

EXTRA: Paret fattade beslutet helt i samförstånd!

Fredrick Federleys återförening med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar den hemliga träffen!

 

Regina Lund talar ut om tiggeriskandalen och Maldiverna

EXKLUSIVT: "Komplicerade tider kräver kreativa nyskapande grepp!" 

Åsa Ingrossos smärtsamma avsked efter uppbrottet

EXTRA: "Tomt det blir utan dig!"

Pernilla Wahlgrens tragedi under semestern med Christian, 55

EXTRA: "Tyvärr så har det hänt en tråkig sak!"

Camilla Läckbergs miljontröst efter tarmsjukdomen

EXTRA: "Stolt över att jag har gjort detta som kvinna!

Christer Sjögren helt isolerad i hemmet

EXTRA: "Varit väldigt jobbigt!"

Peter Jöback intagen på behandlingshem i England

EXTRA: Problemen hann ikapp musikalstjärnan!

Hemliga priset för Bianca Ingrossos lyxhus i skärgården

EXTRA: Sanslösa kostnaden för semesterboendet avslöjat!

Så gick Niclas Wahlgren vidare efter uppbrottet

EXTRA: Äntligen har han kommit över "Muskel-Julia"!

Leonardo DiCaprio brädad av Hans Wiklund

EXTRA: Toppmodellen valde svensken före Hollywoodstjärnan!

Camilla Läckberg vikthånas efter tarmsjukdomen

VI AVSLÖJAR: Deckardrottningen rasar mot fetma-attacken!

Jenny Strömstedts ärliga ord till Niklas efter krisen

EXTRA: Avslöjar exakt vad hon bär på!

Så träffade Ulf Lundell sin nya kärlek Ninna, 38

EXTRA: Första kontakten som ledde till mötet! 

Pernilla Wahlgren återförenad med Christian, 55

EXTRA: Sångerskans glädje efter stora oron!

SVT-stjärnans pedofilattack på Ulf Lundell

VI AVSLÖJAR: "Har funderingar kring 12-åringar!"

Därför slutar Regina Lund som konstnär

VI AVSLÖJAR: Lägger av efter tiggeri- och Maldiverna-skandalen!

Bianca Ingrossos lyxsemester med väninnorna

EXTRA: Sol och fest efter vinsten på 200 miljoner!

Ulf Lundell berättar om sexdrömmarna med Ninna, 38

EXTRA: "Intima lekar med N inatt!"

Han pekas ut som Fredrick Federleys nya kille

VI AVSLÖJAR: "Det var en mysig stund två killar emellan!"

Camilla Läckbergs kärleksattack på Ulf Lundell

EXTRA: Hånar valet av nya flickvännen Ninna Prage, 38,!

Ulf Lundells nya flickvän Ninna Prage i stor kartläggning

VI AVLÖJAR: Tvingades byta jobb när hon blev tillsammans med Örjan Ramberg!

Blondinbellas pojkvän på rensafari mitt i city

EXTRA: Dramatik när Paul, 53, träffade en livs levande ren!

Skansen-Jonas hustru fick lungan felaktigt borttagen

VI AVSLÖJAR: Läkarna förväxlade infektion med lungcancer!

Ulf Lundell brädade Örjan Ramberg på Ninna, 38

EXTRA: Rockräven tog över Dramatenstjärnans flickvän!

fredag 23 juli 2021