- Senaste nytt från kändispressen

Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

Bättre vänner kan han inte önska sig.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vilka kändisar som stöttar Emilio Ingrosso i hans kris.
De celebra namnen har något gemensamt – de är alla dömda för ekobrott och har suttit i fängelse.

Emilio Ingrosso, 55, och hans vackra hustru Åsa Ingrosso, 46, genomgår just nu en djup kris.

Paret är stämda av krögarhustruns föräldrar och den 27 maj ska de infinna sig i domstolen i Palma på Mallorca – Åsa och Emilio krävs på över 2 miljoner kronor för bland annat obetalda skulder, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.

Dessutom är den svensk-italienske krögaren stämd av sin egen storebror Vito Ingrosso, 57, på en halv miljon kronor för varumärkesintrång.

  • Emilio Ingrosso stöttas av kändisar. Som av en händelse har varje celebritet som drar en lans för kändiskrögaren suttit i fängelse för ekonomisk brottslighet.

  • Åsa Ingrosso och Emilio har stora skulder till flera olika privatpersoner.

  • Emilio Ingrosso är skyldig sin mamma Melina 800 000 kronor och sin pappa Carmine över 200 000 kronor. Föräldrarna är förtvivlade och räknar inte med att få tillbaka några pengar.

  • I ett inlägg, inte helt i avsaknad av självömkan, skyller Emilio på "elaka tungor" och media, han nämner inte med ett ord att han är skyldig sina egna föräldrar över en miljon kronor eller att han och hustrun Åsa är stämda av hennes föräldrar på två miljoner kronor.

  • Tre kändisar snyftar med och försöker peppa Emilio. Som av en händelse har de alla tre dömts till fängelse för ekobrott.

  • Thomas Jisander dömdes i Trustor-härvan och han har även dömts i andra sammanhang efter den.

  • Vicky von der Lancken plundrade sitt företag på 600 000 kronor och förfalskade ett manuskvitto för att inte bli upptäckt. Hon dömdes till ett års fängelse för grovt skattebrott, nu stöttar hon Emilio.

  • Kändis-dj:n och agenten Michael Brinkenstjärna dömdes till ett år och tre månaders fängelse för grovt bokföringsbrott.

  • Fredrick Federley har i likhet med Emilio Ingrosso kändisstöd under sin kris. Festfixaren Johan Petré, "Robinson"-profilen Zübeyde Simsek och PR-kvinnan Marianne Djudic stöttar den skandaliserade ex-politikern.

  • Marianne "Korv-Majsan" Djudic skulle kunna hjälpa Emilio Ingrosso med att förändra bilden av honom, hon är en skicklig strateg och inte heller rädd för att göra jobbet själv när så krävs. Bilder: TT, Facebook, TV4 och Stoppa Pressarna

Emilio Ingrosso har även stora obetalda skulder, han är skyldig sina till åren komna föräldrar över en miljon kronor – pengar som hans mamma och pappa inte tror att de någonsin kommer att återfå.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens planering för sin död väcker oro

Nyligen kunde dock Emilio Ingrosso glädja sig åt att han friades för misstankar om penningtvätt i en spansk domstol. Åklagaren hade yrkat på ett års fängelse och tre miljoner kronor i böter, men domstolen gick på svenskens linje.

Emilio Ingrosso är mycket pressad och då är det begripligt att man letar fel hos andra och skyller på media som bara rapporterar om de faktiska förhållandena. Det går inte att ta miste på att pasta-entreprenören är bitter.
– Så många tungor som använts som vapen emot mig, i fler år än jag kan räkna, när folk läst, hatat, spottat och dömt mig utan att ha en aning om ifall det dom läst eller hört är sant eller inte. Jag är inte guds bästa barn. Jag har självklart sagt saker jag ångrat och som alla andra valt fel väg i livet ibland. Jag har lärt mig så mycket längs livets gång och jag lär mig fortfarande, skriver Emilio till sina följare på Facebook.

Ända sedan mitten av 80-talet då Emilio Ingrosso blev en offentlig person tack vare förhållandet med Pernilla Wahlgren, 53, och sin förmåga som dansare har han varit en omskriven person. Han upplever det själv som att media letar fel hos honom.
– Tyvärr vet jag att jag säljer pressens tidningar allra bäst som en ”bad guy”. Det spelar ingen roll om jag gör något bra. Det är bara ”skiten” som hamnar i tidningen. Men jag är inte den person som media vill få mig att se ut som. Idag bevisade jag motsatsen åter igen, skriver krögaren och med att ”bevisa motsatsen” avser han den friande domen i samband med penningtvättsanklagelserna.

LÄS MER: Polisens egna spaningsbilder från sexhärvan med Paolo Roberto

Inlägget på Facebook har lajkats av drygt 450 personer och renderat 148 kommentarer. Det stora flertalet som skriver menar att det handlar om att folk är ”avundsjuka” på Åsas och Emilios framgångar – frågan är om parets föräldrar kan betecknas som avundsjuka – de vill nog bara få tillbaka sina miljonlån.

Emilio Ingrosso får även stöttning av ett par kända personer – och kanske det är deras egna erfarenheter som gör att de sympatiserar lite extra med svensk-italienaren.

Samtliga kändisar som utrycker sina sympatier för den pressade krögaren har suttit i fängelse för ekonomisk brottslighet.
– Känner igen min egen person i ditt resonemang. Det snackas & hittas på en massa! Löpsedlarna har varit fulla av lögner men till slut fick jag nog & klev av Hela Cirkusen köööör på du är grym, skriver agenten och kändis-dj:n Michael Brinkenstjärna, 55, som i december 2015 dömdes till ett år och tre månaders fängelse för grovt bokföringsbrott och dessutom belades han med näringsförbud i fem år.

LÄS MER: Göran Lambertz nya flickvän i jättebråk med den andra kvinnan efter otrohetsdramat

En annan känd profil som visar sitt stöd för Emilio och som har stor erfarenhet av rättsväsendet är Thomas Jisander, 54.

Han blev känd för allmänheten efter att han i november 1997 utpekades i media som en av svindlarna i Trustor-härvan. Han dömdes i tingsrätt, friades i hovrätten men åtalades senare för andra bedrägerier med koppling till Trustor och fick 18 månaders fängelse 2010.

I slutet av 2018 var det dags igen; då dömdes Jisander, tillsammans med en annan man, till fyra års fängelse för försök till grovt bedrägeri och bokföringsbrott.
– Emilio: Skit i vad alla tycker. De som snackar skit är bara avundsjuka i botten, har skitliv och mår piss. Vem bryr sig om små människor, när det finns stora som står dig nära, skriver Thomas Jisander som i likhet med sin vän har erfarenhet av att vara skyldig folk pengar.

Thomas Jisander, som har bytt namn till Thomas Johansson, var 2013 en av Sveriges mest skuldsatta personer. Enligt Kronofogdemyndigheten uppgick hans skuld 2013 till 128 miljoner kronor.

LÄS MER: Bilderna som avslöjar David Hellenius efter jättebråket med hustrun Renée Nyberg

Den tredje kändisen med kriminell bakgrund som uttrycker sina sympatier för Emilio är teaterproducenten Vicky von der Lancken, 78. Hon plundrade sitt företag på 600 000 kronor och förfalskade ett manuskvitto för att inte bli upptäckt.

Von der Lancken dömdes till ett års fängelse för grovt skattebrott och avtjänade sedermera sitt straff på den öppna anstalten Sagsjön. Teaterproducenten stöttar Emilio bland genom att publicera en hjärtemoji i hans kommentarsfält.

Att kända personer drar en lans för andra kändisar som har det svårt är inte ovanligt.

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att den pedofil-skandaliserade centertoppen Fredrick Federley, 42, får ett fint och offentligt stöd av festfixaren Johan Petré, 39, ”Robinson”-profilen Zübeyde Simsek, 51, och inte minst PR-kvinnan Marianne Djudic, 61.

Kanske Emilio Ingrosso kan få hjälp av Marianne Djudic med PR framöver.

LÄS MER: Fredrick Federley i blodigt bråk med grannarna efter att hans hund gått till attack

Hon är känd för sitt strategiska geni, men räds inte heller för att arbeta mer operativt med sina klienter som att exempelvis göra ändringar på kända personers Wikipedia-sidor – en sysselsättning ”Korv-Majsan” emellanåt även ägnar sig åt på sin fritid, gärna efter ett par glas rödvin.

Har ni information om Emilio Ingrossos och hans hustru Åsas ekonomiska förehavanden? Har ni bilder? Tipsa Stoppa Pressarna här! Ni är garanterade anonymitet och skyddas enligt grundlagen som källor. Varje tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep med yngre hustrun
LÄS MER: Casper Janebrink i Arvingarnas otrohetsaffär mot hustrun avslöjad
LÄS MER: Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

 

VI AVSLÖJAR: Hemliga listan med namnen som överraskar!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

Han har bestämt sig – så ska drömtjejen fångas.
Nu är det den gröna linjen som gäller för ”Benji Boy”.
Benjamin Ingrosso skär ner rejält på pasta och bullar – sångaren satsar på beach 2021.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbella i trafikolycka – vådlig krock med bilen

EXTRA:

Äldre man tog han om den chockade entreprenören!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Niklas Strömstedt om otroheten i relationen

EXTRA:

"Livet kommer bli annorlunda nu!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Kristian Luuks självvalda isolering efter uppbrottet

BILD-EXTRA: "Det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv!"

Svenskt

Harald Treutigers nya liv utanför tv-rutan

EXTRA: Skeppare på räkkryssare med turister!

Svenskt

Gunilla Persson tvingas skaffa ledarhund

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfrun behöver stöd i vardagen!

Sanningen om Dominikas och Anders Borgs pengakonflikt

EXTRA:

"Vilken erotikdödare, att ha en snål karl!"

Kristin Kaspersens skarpa markering mot Peg Parnevik

EXTRA: Har fått nog av dramat kring Filip Lamprechts förhållande!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

BILD-EXTRA: Så ska sångaren bli sexigare än någonsin!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

VI AVSLÖJAR:

Sångerskan har fångat en sportig skärgårdskille och modell!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Elena Belle dejtar het världsstjärna i USA

EXTRA:

På semester tillsammans i Mexiko!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA: TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!  

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA: Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA: "Det är väldigt, väldigt svårt!"

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA: Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!

Pedofilen om känsliga uppgifterna kring Federley

VI AVSLÖJAR: Nu väljer han att berätta sanningen!

Kristin Kaspersen visar det heta vårmodet

BILD-EXTRA: Programledaren använde gatan som catwalk!

Göran Lambertz överraskande babylycka efter häktningen

VI AVSLÖJAR: "Hon är en helt fantastiskt gullig liten unge!"

Malin Berghagen drabbad av aggressiv cancer

EXTRA: "Dom injicerade radioaktiv vätska i mig!"

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

EXKLUSIVT: "I början visste Fredrick ingenting!"

Ebba Busch i stort sexbråk med andra kvinnan

EXTRA: "Gör mig obekväm och illa till mods!"

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

torsdag 13 maj 2021