Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

Hon söker maximal trygghet.
Kristin Kaspersen har haft ett jobbigt år.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det finns en hotbild mot programledaren och hur hon skyddar sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-04-14 kl 05:19 |

ProvaPremium

Just nu är det glada miner hemma hos Kristin Kaspersen, 51, på Östermalm i Stockholm.

Den framgångsrika halvnorskan är med rätta omåttligt stolt över sin stilige son Filip Lamprecht, 24, efter hans framgångar i ”Let’s Dance”.

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det finns en allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen som gör allt för att skydda sig.
Bild 2 av 7

När Kristin Kaspersen rör sig på stan ser hon till att gå snabbt och samtidigt ha full uppmärksamhet.
Bild 3 av 7

Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht gör succé i "Let's Dance". Kristin gör allt för att hålla sig utanför diskussionen kring romansryktena mellan Filip och hans danspartner Linn Hegdal.
Bild 4 av 7

Peg Parnevik är förtvivlad över romansryktena kring sin pojkvän. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna undviker Kristin Kaspersen att svara i telefon när Peg ringer. Halvnorskan gör allt för att inte lägga sig i sin sons kärleksliv.
Bild 5 av 7

Stoppa Pressarnas bilder visar att Kristin Kaspersen har installerat avancerade larm från Verisure i båda sina lägenheter. Lägenheten till höger har Kristin Kaspersen vräkts ifrån efter Stoppa Pressarnas avslöjanden om bostadsbluffen.
Bild 6 av 7

Kristin Kaspersen har ett omfattande säkerhetstänk även i sin vardag. När hon är ute och fikar ser hon alltid till att ha ryggen mot en vägg och med uppsikt över lokalen.
Bild 7 av 7

Kristin Kaspersen har även ett larm från Verisure i sitt vackra hus i Järvsö i Hälsingland.

Och då Kristin är en klok mor gör hon allt hon kan för att hålla sig undan dramat mellan sonen och hans flickvän Peg Parnevik, 25.

Filip Lamprecht har kopplats ihop romantiskt med sin danspartner Linn Hegdal, 25, – som för övrigt är en god vän till Kristin.

Det har spekulerats och talats om extra långa pass i replokalen vid Gärdet i Stockholm och parets kemi på dansgolvet går nästan att ta på.

För Peg Parnevik har det blivit oerhört jobbigt då hon känner att rykten är en sak, men just det faktum att Filip är så dedikerad sitt uppdrag i ”Let’s Dance” har gjort att sångerskan och realitystjärnan själv har gått ut på nätet och talat om ”sitt livs värsta vecka” – hon är helt enkelt livrädd för att förlora sin pojkvän till långa och slanka Linn Hegdal från Skåne med det härliga leendet och den busiga attityden.