Emilio Ingrosso stöttas av kriminella kändisar

Bättre vänner kan han inte önska sig.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vilka kändisar som stöttar Emilio Ingrosso i hans kris.
De celebra namnen har något gemensamt – de är alla dömda för ekobrott och har suttit i fängelse.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2021-04-17 kl 18:47 |

ProvaPremium

Emilio Ingrosso, 55, och hans vackra hustru Åsa Ingrosso, 46, genomgår just nu en djup kris.

Paret är stämda av krögarhustruns föräldrar och den 27 maj ska de infinna sig i domstolen i Palma på Mallorca – Åsa och Emilio krävs på över 2 miljoner kronor för bland annat obetalda skulder, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.

Bild 1 av 10

Emilio Ingrosso stöttas av kändisar. Som av en händelse har varje celebritet som drar en lans för kändiskrögaren suttit i fängelse för ekonomisk brottslighet.
Bild 2 av 10

Åsa Ingrosso och Emilio har stora skulder till flera olika privatpersoner.
Bild 3 av 10

Emilio Ingrosso är skyldig sin mamma Melina 800 000 kronor och sin pappa Carmine över 200 000 kronor. Föräldrarna är förtvivlade och räknar inte med att få tillbaka några pengar.
Bild 4 av 10

I ett inlägg, inte helt i avsaknad av självömkan, skyller Emilio på "elaka tungor" och media, han nämner inte med ett ord att han är skyldig sina egna föräldrar över en miljon kronor eller att han och hustrun Åsa är stämda av hennes föräldrar på två miljoner kronor.
Bild 5 av 10

Tre kändisar snyftar med och försöker peppa Emilio. Som av en händelse har de alla tre dömts till fängelse för ekobrott.
Bild 6 av 10

Thomas Jisander dömdes i Trustor-härvan och han har även dömts i andra sammanhang efter den.
Bild 7 av 10

Vicky von der Lancken plundrade sitt företag på 600 000 kronor och förfalskade ett manuskvitto för att inte bli upptäckt. Hon dömdes till ett års fängelse för grovt skattebrott, nu stöttar hon Emilio.
Bild 8 av 10

Kändis-dj:n och agenten Michael Brinkenstjärna dömdes till ett år och tre månaders fängelse för grovt bokföringsbrott.
Bild 9 av 10

Fredrick Federley har i likhet med Emilio Ingrosso kändisstöd under sin kris. Festfixaren Johan Petré, "Robinson"-profilen Zübeyde Simsek och PR-kvinnan Marianne Djudic stöttar den skandaliserade ex-politikern.
Bild 10 av 10

Marianne "Korv-Majsan" Djudic skulle kunna hjälpa Emilio Ingrosso med att förändra bilden av honom, hon är en skicklig strateg och inte heller rädd för att göra jobbet själv när så krävs.

Dessutom är den svensk-italienske krögaren stämd av sin egen storebror Vito Ingrosso, 57, på en halv miljon kronor för varumärkesintrång.

Emilio Ingrosso har även stora obetalda skulder, han är skyldig sina till åren komna föräldrar över en miljon kronor – pengar som hans mamma och pappa inte tror att de någonsin kommer att återfå.

Nyligen kunde dock Emilio Ingrosso glädja sig åt att han friades för misstankar om penningtvätt i en spansk domstol. Åklagaren hade yrkat på ett års fängelse och tre miljoner kronor i böter, men domstolen gick på svenskens linje.