Emilio Ingrossos ålderschock efter hemliga resan

Han försöker hålla modet uppe.
Emilio Ingrosso har det riktigt tufft just nu.
Senaste resan utan hustrun Åsa har tagit knäcken på honom – nu ökar oron för pastakrögaren som tycks ha åldrats avsevärt på kort tid.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-02-18 kl 15:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om hur Emilio Ingrosso, 55, och hans älskade hustru Åsa, 46, tvångseparerats av de spanska myndigheterna.

Den vackra småländskans PCR-test visade att hon bär spår av det dödliga coronaviruset i sitt blod och då var hon inte välkommen att resa till Mallorca med sin dynamiske make.

Bild 1 av 4

Emilio Ingrosso har åldrats chockartat efter den hemliga resan till Barcelona som prövade pastakocken på flera sätt.
Bild 2 av 4

Här intervjuas Emilio Ingrosso av David Hellenius i samband med att dottern Bianca Ingrosso tävlade i "Let's Dance".
Bild 3 av 4

Emilio Ingrosso skrev att han tog en paus från sociala medier för att han behövde lite "Emilio-tid". Stoppa Pressarna kan dock avslöja att pastaentreprenören åkte till Barcelona där han hade en speciell anledning att inställa sig.
Bild 4 av 4

Det råder ingen tvekan om att Emilio Ingrosso åldrats på senare tid, den pressande resan till Barcelona har krävt sin tribut.

Sedermera tedde det sig som att Emilio levde livets glada dagar i jetsetorten Palma medan en bedrövad Åsa satt hemma i Stockholm och grät.

Efter ett par dagar som gräsänkling på den spanska turistön kom dock Emilio Ingrosso med ett både kryptiskt och chockartat besked – han tog farväl av sina följare på sociala medier för att han behövde lite ”Emilio-tid” och skapa musik.

Den erkänt skicklige pastakocken är ju som bekant även kompositör och han ter sig extra stolt över verket ”Sensi”, för övrigt samma titel som hans och hustruns lifestyle- och kokbok bär. ”Sensi” betyder ”medvetande” men allt vad Emilio företog sig under sin paus från sociala medier är inte hans följare ”medvetna” om.