Runar Sögaard tvingas backa i pedofilbråket

Full fart bakåt.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Runar Sögaard tvingats lägga sig platt i det infekterade pedofilbråket.
Norrmannen har sannolikt utsatts för juridiska påtryckningar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-02-18 kl 06:13 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om hur Runar Sögaard, 53, hamnat i ett infekterat pedofilbråk med en namnkunnig journalist – av många ansedd som en av Sveriges ledande reportrar.

Norrmannen var missnöjd med journalistens rapportering och ringde upp honom – Runar Sögaard framförde även helt obevisade pedofilanklagelser gentemot reportern och lade sedan ut en inspelning av samtalet.

Bild 1 av 4

Nu tvingas Runar Sögaard backa i det infekterade pedofilbråket. Norrmannen har avpublicerat den kontroversiella inspelningen som kan utgöra förtal.
Bild 2 av 4

Runar Sögaard har blivit alltmer politisk de senaste åren. I senaste valrörelsen intervjuade han SD:s Jimmie Åkesson vid ett flertal så kallade "väckelsemöten".
Bild 3 av 4

Kronofogden tar vartenda öre Runar Sögaard eventuellt drar in på sin självbiografi. Norrmannen är skyldig den svenska staten över fem miljoner kronor.
Bild 4 av 4

Runar Sögaard är även en hängiven anhängare till Donald Trump.

Den blonde norrmannen har stora ekonomiska problem och jagas av Kronofogden. Alla eventuella intäkter från försäljningen av Runar Sögaards nyutkomna självbiografi i Sverige kommer gå direkt till Kronofogden. Det var efter att en stor dagstidning uppmärksammat detta faktum som det brast fullständigt för en uppenbart pressad Runar.

Det är en av Sveriges mest rutinerade reportrar som skrivit om norrmannens problem med ekonomin. Reportern har ett mycket gott rykte i journalistkretsar för sin förmåga att ställa makthavare mot väggen och gräva fram felaktigheter.