Ex-sambons pizzahämnd mot Jimmie Åkesson

Nu får hon sin revansch efter otrohetsskandalen.
Jimmie Åkessons ex-sambo Louise Erixon har fått den perfekta hämnden.
Det profilerade kommunalrådet hyllas på ett speciellt sätt i hemstaden Sölvesborg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-06-20 kl 10:51 |

ProvaPremium

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, 41, separerade överraskande från sambon Louise Erixon, 31, för en tid sedan, något Stoppa Pressarna har rapporterat om.

Det hela kom mycket överraskande och man gav inga kommentarer förutom att Louise Erixon hävdade att hon ”inte träffat någon annan” i Aftonbladet.

Bild 1 av 6

Nu får hon sin revansch! Jimmie Åkessons ex-sambo Louise Erixon kan glädja sig åt att trycka dit partiledaren efter hans otrohet.
Bild 2 av 6

Louise Erixson älskar Sölvesborg och kärleken verkar besvarad, nu hyllas hon i hemstaden på ett sätt som svider för ex-sambon Jimmie Åkesson.
Bild 3 av 6

Jimmie Åkesson lär ha blivit paff när han fick höra om Louise Erixons revansch efter hans otrohet.
Bild 4 av 6

Jimmie Åkesson har medvind men nu har han dragits in i ett stort pizzabråk. Tidigare har hans ex-sambo Louise Erixon hyllats med en egen pizza, "Louise Erixon special". Nu reagerar partikamrater till Jimmie på hans pizzaval.
Bild 5 av 6

Jimmie Åkesson uppge ha varit notorisk otrogen mot sin sambo.
Bild 6 av 6

Nu blir det svårt för Jimmie Åkesson att beställa pizza när han är hemma i Sölvesborg.

Nu verkar det dock som att Jimmie Åkesson inte bara träffat ”någon annan” utan snarare ”några andra”. I alla fall om vi ska tro sajten Fria Tider.

Fria Tider är en högersajt med nära band till Sverigedemokraterna vilket indikerar att de har goda ingångar i partiet som numera är Sveriges näst största parti i opinionsmätningarna.
– Vad är det som har hänt, varför bryter de upp? Jo, den korta historien är: Jimmies otrohetsaffärer hopar sig och en av dem har kontaktat Louise, säger en källa till Christoffer Dulny, 36, som tidigare var samordnare och budgetchef på SD:s riksdagskansli men som tvingades sluta.