Bathina och Aje Philipsons iskalla midsommar

Hur står det till i äktenskapet?
Nu väcks frågor kring Aje och Bathinas Philipsons förhållande.
Stoppa Pressarnas avslöjande bilder oroar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-06-18 kl 13:35 |

ProvaPremium

Lagom till midsommar verkar det inte vara helt harmoniskt i äktenskapet mellan kungavännen och hans unga hustru.

Bathina Philipson, 41, var bara 22 år när hon träffade sin 36 år äldre make Aje Philipson, 77. Paret gifte sig efter dryga två års romans och det fanns många belackare på grund av den stora åldersskillnaden och deras olika socioekonomiska bakgrund.

Bild 1 av 9

Hur står det til i äktenskapet? Bathina Philipson gick demonstrativt flera meter bakom sin make Aje Philipson när paret var på väg till saluhallen vid Östermalmstorg.
Bild 2 av 9

Det skiljer 36 år mellan Bathina och Aje. Paret har varit gifta i 16 år och har tre barn tillsammans.
Bild 3 av 9

Här syns tydligt den kyliga distansen mellan de äkta makarna. Noterbart är att Bathina går i ett par Gucci-tofflor.
Bild 4 av 9

Aje rundar målmedvetet planteringen på Östermalmstorg och går med bestämda steg mot saluhalllen. Bathina hinner inte riktigt med.
Bild 5 av 9

Notera Bathinas vinkel på huvudet som kommer av att hon håller en telefon fastklämd under hakan samtidigt som hon försöker springa ikapp sin spänstige make.
Bild 6 av 9

Till vänster i bild syns en kvinna hälsa glatt på Aje Philipson. Stoppa Pressarna kan avslöja att det är restaurangprofilen Tina Lund som arbetar på Bathinas och prinsessan Madeleines stamställe Milles på Strandvägen i Stockholm.
Bild 7 av 9

Aje hälsar glatt på Tina Lund samtidigt som Bathina halkar efter i sina tofflor.
Bild 8 av 9

Tina Lund är kanske kändis-stockholms främsta hovmästarinna. Hon arbetade i många år på PA & Co och sedan har hon varit med på restaurang Milles sedan starten och tack vare hennes omfattande kändis- och societetsnätverk har restaurangen fått postionen som ohotad etta bland det vackra folket.
Bild 9 av 9

Bathina Philipson och Aje Philipson tycker om att vimla men frågan är hur det står till i äktenskapet inför midsommar? Stoppa Pressarnas exklusiva bilder väcker frågor.

Han är överklassmannen som föddes med silversked i mun som arvtagare till Philipsons bilimperium, medan Bathina är invandrartjejen från Damaskus i Syrien som växt upp under helt andra betingelser i en förort till Uppsala.

Men nu har de bägge varit gifta i 16 år och de har tre barn tillsammans – kärleken segrade.

Lagom till midsommar ter det sig dock som att det har smugit sig in något kyligt i relationen – på något annat sätt är det svårt att tolka Stoppa Pressarnas avslöjande bilder av paret.

De bägge höll en betänklig distans emellan sig när de promenerade över Östermalmstorg i Stockholm. Det såg ut som att kungavännen och hans livfulla hustru var på väg till saluhallen – kanske det skulle inhandlas smarriga delikatesser till midsommar?