Filip Hammars möte med våldtäktsmannen

Obehagligt med facit i hand.
Programledaren Filip Hammar mötte den dömde barnvåldtäktsmannen Damien Eie.
Programledaren och festfixaren hade trevligt tillsammans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-10-03 kl 10:42 |

ProvaPremium

Filip Hammar, 45, är en av våra största tv-profiler. Köpingssonen bor numera mest i Los Angeles men allt som oftast är han hemma i Sverige för att spela in tv.

Filip Hammar är bland annat känd för sin nästan maniska fixering vid kända människor – han umgås nästintill uteslutande endast med celebriteter, en egenskap han för övrigt delar med författaren Sigge Eklund, 45, som dock lider svårt av att hans eget kändisskap till och med understiger hans mäklarbrorsa Fredrik Eklund, 43.

Bild 1 av 6

Filip Hammar hade ett riktigt trevligt möte med festfixaren Damien Eie som våldtagit, misshandlat och utpressat en 14-årig pojke.
Bild 2 av 6

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar har haft stora framgångar genom åren. De bägge hanterar kändisskapet på helt olika sätt. Fredrik Wikingsson är en trevlig prick som bryr sig om alla slags människor medan Filip Hammar har blivit en dryg diva som endast är intresserad av att umgås med kändisar.
Bild 3 av 6

Här våldtog Damien Eie den 14-årige pojken.
Bild 4 av 6

Festfixaren utpressade även 14-åringen efter att han våldtagit honom.
Bild 5 av 6

Festfixaren hittade pojken på homosexappen Grindr.
Bild 6 av 6

Damien Eie är en känd rejvprofil som arrangerat fester i Stockholm i närmare 30 års tid. Nu väntar 2,5 år i fängelse.

Det händer självfallet att Filip Hammar träffar människor som inte är så kända, men då bara om det krävs på grund av programledarens jobb. För två år sedan mötte han den dömde våldtäktsmannen Damien Eie, 51.