Mest läst just nu:

Jimmie Åkessons kokainkris efter otroheten

Tuffa bud för Jimmie Åkesson.
Först separation efter otroheten och nu skakas han av en svettig kokainskandal.
Det är ingen lek att vara partiledare för Sverigedemokraterna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-10-02 kl 17:58 |

ProvaPremium

Jimmie Åkesson, 41, är en riktig veteran som partiledare. Han tillträdde i maj 2005 och har sedan dess kunnat se sitt parti växa, komma in i riksdagen och numera är man ett riktigt stort parti där inflytandet blir allt större. Men det är inget lätt jobb den verbale Sölvesborgs-sonen har.

I våras separerade Jimmie och sambon Louise Erixon, 31, efter nio år tillsammans. Enligt uppgift tröttnade sambon på Jimmie Åkessons otrohetsaffärer och när en kvinna hörde av sig till sambon var måttet rågat.

Bild 1 av 9

Nu är det riktigt svettigt för Jimmie Åkesson. Först var han otrogen och blev utslängd och nu skakas han av en kokainskandal.

Bild 2 av 9

Louise Erixon är stridbart kommunalråd i Jimmies hemstad Sölvesborg. Hon fick nog när en av Jimmie Åkessons älskarinnor kontaktade henne, SD-ledaren blev utslängd.

Bild 3 av 9

Som om det inte räcker med bekymmer för Jimmie Åkesson så har hans partibroder Darko Mamkovic klivit in i den vita grottan och tagit sig en rackare. Här ser vi när oppositionsrådet i Norrköping piggar upp sig med en borre.

Bild 4 av 9

Darko blev "Baasad". När Expressens egen Tintin, David Baas, ringer på dörren innebär det trubbel.

Bild 5 av 9

David Baas är lätt indignerad när han konstaterar att Darko dragit i sig en lina på en fest.

Bild 6 av 9

Darko känner inte igen den alltid lika prydlige David Baas och blir orolig.

Bild 7 av 9

Nu upplever Darko att David Baas utgör ett hot. Säga vad man vill om David Baas men har ger snarare intryck av att vara en nyduschad internatskole-kille än en hotfull torped.

Bild 8 av 9

Darko Mamkovic öppnar i bara ett linne och han uppskattar inte att bli störd.

Bild 9 av 9

David Baas framhärdar, han berättar att Expressen kommer publicera filmen där Darko sniffar kokain.

Louise Erixon slängde ut Jimmie Åkesson, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om. Och sympatierna för Louise Erixon verkar vara stora i Blekinge – hon fick in en fin hämnd på Jimmie när hon vederfors äran att få en pizza uppkallad efter sig på stamhaket hemma i Sölvesborg, något som Stoppa Pressarna har rapporterat om.

För Jimmie Åkesson har det varit desto tyngre efter separationen. Coronapandemin har inverkat menligt på hans möjligheter att dejta och nyligen råkade han ut för en bedragare som utgav sig för att vara toppolitikern på Tinder, vilket i sin tur ledde till att en lite mindre seriös publikation i den kolorerade veckopressen gjorde sig putslustig över honom.