Fredrick Federley erkänner relation med ny pedofil

Det verkar inte vara någon måtta på eländet.
Nu medger Fredrick Federley att han har en relation till ytterligare en pedofil.
Förbindelsen började över en öl på krogen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-03-24 kl 21:59 |

ProvaPremium

Fredrick Federley, 42, träffade den 43-årige ”Björbopedofilen” via gay-sex-appen Grindr i slutet av maj förra året och det dröjde inte länge efter första dejten i Örebro förrän den dömde sexbrottslingen flyttade in hos toppolitikern på den vackra Dalagården från 1800-talet.

Stoppa Pressarnas avslöjande om att EU-parlamentarikern var sambo med en dömd pedofil sände chockvågor genom Centerpartiet.

Bild 1 av 5

Nu erkänner Fredrick Federley ytterligare en pedofil-relation och bekräftar Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 2 av 5

Det dröjde inte länge förrän "Björbopedofilen" flyttade in på Federleys vackra Dalagård.
Bild 3 av 5

Fredrick Federley säger att han "tagit en öl" med Brysselpedofilen men kommenterar inte uppgifterna om att han och pedofilen gått sexpartyn och gay-sexklubbar i Bryssel.
Bild 4 av 5

Federley har varit flitig med att gilla inlägg av Brysselpedofilen som "fantiserat om att våldta spädbarn" som det står i domen mot honom.
Bild 5 av 5

Fredrick Federley ljög när han medverkade i "Bergfeldt". Han hävdar att han inte visste om sin sambos sexbrott mot barn förrän han läste Stoppa Pressarna. Men hans egen syster hade ringt till honom och läst högt ur domen långt innan skandalen blev offentlig.

Tio dagar efter nyheten om att toppolitikern och makthavaren var sambo med en man som dömts till nio års fängelse, för bland annat 22 fall av grova våldtäkter av barn, förklarade Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson, 62, att ”förtroendet för Federley” var skadat.

Då insåg Fredrick Federley att hans politiska öde var beseglat.
– Det kändes. Riktigt hårt. Jag hade trott att man förstått i vilket skick jag var och då kanske det inte är läge att öka trycket på mig. Men det fanns ju ingen väg ut här, eftersom trycket ökar medialt måste man till sist ställa frågan, partiet måste gå före. När man bara pratar mig-mig-mig och inte Centerns frågor, då måste jag bort, säger Fredrick Federley till Expressen.