Fredrick Federley erkänner relation med ny pedofil

Det verkar inte vara någon måtta på eländet.
Nu medger Fredrick Federley att han har en relation till ytterligare en pedofil.
Förbindelsen började över en öl på krogen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-03-24 kl 21:59 |

ProvaPremium

Fredrick Federley, 42, träffade den 43-årige ”Björbopedofilen” via gay-sex-appen Grindr i slutet av maj förra året och det dröjde inte länge efter första dejten i Örebro förrän den dömde sexbrottslingen flyttade in hos toppolitikern på den vackra Dalagården från 1800-talet.

Stoppa Pressarnas avslöjande om att EU-parlamentarikern var sambo med en dömd pedofil sände chockvågor genom Centerpartiet.

Bild 1 av 5fredrick federley ny ilska stor 7 - Stoppa Pressarna

Nu erkänner Fredrick Federley ytterligare en pedofil-relation och bekräftar Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 2 av 5fredrick federley peddo poserar stor 1 - Stoppa Pressarna

Det dröjde inte länge förrän "Björbopedofilen" flyttade in på Federleys vackra Dalagård.
Bild 3 av 5- Stoppa Pressarna

Fredrick Federley säger att han "tagit en öl" med Brysselpedofilen men kommenterar inte uppgifterna om att han och pedofilen gått sexpartyn och gay-sexklubbar i Bryssel.
Bild 4 av 5fredrick federley bryssel pedo stor1 - Stoppa Pressarna

Federley har varit flitig med att gilla inlägg av Brysselpedofilen som "fantiserat om att våldta spädbarn" som det står i domen mot honom.
Bild 5 av 5federley carina bergfeldt stor kopia 2 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley ljög när han medverkade i "Bergfeldt". Han hävdar att han inte visste om sin sambos sexbrott mot barn förrän han läste Stoppa Pressarna. Men hans egen syster hade ringt till honom och läst högt ur domen långt innan skandalen blev offentlig.

Tio dagar efter nyheten om att toppolitikern och makthavaren var sambo med en man som dömts till nio års fängelse, för bland annat 22 fall av grova våldtäkter av barn, förklarade Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson, 62, att ”förtroendet för Federley” var skadat.

Då insåg Fredrick Federley att hans politiska öde var beseglat.
– Det kändes. Riktigt hårt. Jag hade trott att man förstått i vilket skick jag var och då kanske det inte är läge att öka trycket på mig. Men det fanns ju ingen väg ut här, eftersom trycket ökar medialt måste man till sist ställa frågan, partiet måste gå före. När man bara pratar mig-mig-mig och inte Centerns frågor, då måste jag bort, säger Fredrick Federley till Expressen.

Bara ett par dagar efter att partisekreteraren konstaterat att ”förtroendet var skadat” avgick Federley från alla sina förtroendevalda poster, däribland rollen som andre vice ordförande i Centerpartiet.

Nyligen medverkade Fredrick Federley i Carina Bergfeldts, 41, självbetitlade talkshow som gjort succé i SVT.

Den skandaliserade före detta toppolitikern närde sannolikt en förhoppning om att ett ”mysigt” framträdande i en fredagsunderhållning i statstelevisionen skulle fungera som ett första steg på vägen mot en comeback inom politiken.

Federley talade själv om möjligheten att återvända till makten och han etiketterade sig själv som ett ”politiskt djur”.

Men ack vad han bedrog sig. Tv-framträdandet blev en veritabel katastrof.

Han blåljög programledaren rätt upp i ansiktet om när han egentligen visste vad hans barnsexbrottsling till pojkvän var dömd för.

Federley påstod att han fick veta om domens innehåll när Stoppa Pressarna avslöjade skandalen, men nämnde inte han att hans egen syster hade ringt till honom innan och läst högt ur förundersökningen. Därefter har syskonen knappt haft någon kontakt.

Det som tittarna minns och snackade om dagen efter var journalisten Hanna Hellquists, 40, avväpnande fråga hur Federley, politiker eller ej, kunde ”ligga med någon som har legat med barn?”

Fredrick Federley blev paff av frågan från den chosefria värmländskan – han mumlade något slags svar som bara kom att utgöra ytterligare en illustration av hur självömkande och narcissistisk hans persona uppfattas.

I intervjun med Expressen bekräftar Fredrick Federley ytterligare en relation till en dömd pedofil – den man som Stoppa Pressarna avslöjade som den så kallade ”Brysselpedofilen”.
– Jag var en gång i tiden aktiv i Nordisk centerungdom, och några av dem man träffade under de åren återknyter man kontakten med. Bland annat den som först kallades företagaren, sedan Brysselpedofilen, säger Fredrick Federley till Expressen.

Federley påstår sedan i intervjun att han ”med uteslutningsmetoden” lyckats räkna ut vem det är Stoppa Pressarna avsett i vårt avslöjande om Brysselpedofilen.
– Honom har jag tagit en öl med, utan att veta någonting om vad han gjort, säger Fredrick Federley utan att nämna att Brysselpedofilen är dömd till fängelse för barnporrbrott.

Federley må nu medge ytterligare en pedofil-relation, men han undviker nogsamt att nämna att han haft en flitig kontakt med Brysselpedofilen via sociala medier där en mängd av den dömde norrmannens inlägg är ”lajkade” av den avgångne EU-parlamentarikern.

En genomgång som Stoppa Pressarna gjort visar att av pedofilens 26 inlägg har Federley gillat hela 14 stycken, bland annat ett inlägg från i juni förra året – knappt två månader efter att Brysselpedofilen dömdes till fängelse.

Ett annat inlägg gillade Federley en månad innan Stoppa Pressarna avslöjade hans samboskap med Björbopedofilen.

Brysselpedofilen dömdes till fängelse efter att han ertappats för innehav och spridande av barnporr. Domen mot Federleys pedofilvän nummer 2 kom i slutet av april förra året, där står bland annat:

– Under perioden 9 juni 2018 till 23 oktober 2018 har han under signaturen ”Olle” på appen Telegram skickat en mängd meddelanden och erhållit svar från signaturen ”Peter Larsson” där han ger uttryck för att han önskar eller fantiserar om att begå grova anala och vaginala våldtäkter av spädbarn och barn i förskoleåldern.

Det framgår även att Federleys pedofilvän nummer 2 vill träffa flera likasinnade.
– Det planläggs för ”peddoträff” för att tillsammans med ”Peter Larsson” och andra titta på övergreppsfilmer. En person som nämns är en ”David” och tre andra personer. I sammanhanget framstår det även som att man har träffats och tittat på övergreppsfilmer, står det i domen.

Fredrick Federley väljer inte heller att i intervjun med Expressen bemöta Stoppa Pressarnas uppgifter om hans umgänge med Brysselpedofilen i Belgiens huvudstad.

– De har träffat varandra privat på kvällarna efter att programmet för dagen varit över, de har inte träffats som ”par” men de har tillsammans gått på jakt efter sex, har en initierad källa avslöjat för Stoppa Pressarna.

Källan, vars uppgifter som gått att kontrollera via andra kanaler har stämt in i minsta detalj, har även berättat:
– De handlar om privata sexpartyn och besök på olika gayklubbar i stan i samband med att de har varit i Bryssel och jobbat. Det har rört sig om ett stort antal sexkontakter.

Fredrick Federley har meddelat att han inte ska ge fler intervjuer.

Det kanske är lika bra.

Vet ni mer om Fredrick Federley och ”Björbopedofilen” eller ”Brysselpedofilen”? Har ni bilder? Hör av er till Stoppa Pressarna 

här! Ni är garanterade anonymitet och källskydd. Alla tips som leder till publicering arvoderas.