Här vilar Jenny Strömstedt ut efter misshandeln

Programledaren överfölls och misshandlades på öppen gata.
Nu vilar hon ut efter den otäcka misshandeln.
Jenny Strömstedt är så sakteliga på väg tillbaka till livet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-07-15 kl 05:11 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 46, är programledare i TV4:s ”Nyhetsmorgon” och i ”Brottsjournalen” tillsammans med Leif GW Persson, 74.

Nyligen blev programledaren själv utsatt för ett brott, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om tidigare.

Bild 1 av 6

Nu vilar Jenny Strömstedt ut efter överfallet på öppen gata. Hon håller armen över njuren där hon fick ta emot ett brutalt knytnävsslag.
Bild 2 av 6

Jenny Strömstedt leder "Brottsjournalen" tillsammans med Leif GW Persson.
Bild 3 av 6

Jenny Strömstedt uppmanar sina följare att anmäla alla hot. Hon har själv blivit allvarligt hotad vid flera tillfällen.
Bild 4 av 6

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta sedan 2011. De träffades på ett ytterst romantiskt sätt då Niklas räddade Jenny från att få fallande istappar i huvudet.
Bild 5 av 6

Jenny Strömstedt har ett riskabelt beteende i trafiken. Det illustreras tydligt av den här bilden då hon går tvärs över en hårt trafikerad gata utan att använda ett övergångsställe.
Bild 6 av 6

Jenny Strömstedt vilar ut på lantstället på exklusiva Smådalarö söder om Stockholm. Här stöttas hon av maken och goda vänner för att återigen komma tillbaka till vardagen efter överfallet.

Programledaren blev överfallen när hon cyklade – programledaren fick ta emot ett hårt slag i njuren av en gångtrafikant som skrek ”hora” efter henne.
– I veckan när jag cyklade fram längs en av de hårdast trafikerade cykelvägarna fick jag en stenhård knytnäve rakt i höger njure av en välklädd gångtrafikant i vit välstruken skjorta, ljusa byxor och kort rågblont hår, skriver Jenny Strömstedt i en krönika i Expressen.

Programledaren berättar att hon cyklade och att det vid tillfället var mycket trafik och trångt både på gatorna och cykelvägarna.
– ”Horan ska följa reglerna”, skrek han och tillade sedan upprepade gånger så att jag verkligen skulle förstå: ”Du är en hora”, skriver Jenny Strömstedt.