Relation

Gunillas bittra avundsjuka på dotterns tv-framgång

Spänt läge.
Gunilla Perssons dotter Erika ska medverka i Bianca Ingrossos talkshow.
Hollywoodfrun är inte välkommen och det hela är mycket känsligt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-04 kl 07:44 |

ProvaPremium

Som bekant är Gunilla Persson, 63, djupt troende. Den vackra Hollywoodfrun måste dock passa sig. Hon riskerar att falla ner i avund – en av de sju dödssynderna – efter att hennes dotter Erika Persson, 20, ska medverka i den hyllade talkshowen ”Bianca” medan Gunilla inte är välkommen.

– Vi ses snart. Erika ska vara gäst hos Bianca Ingrosso i hennes show ”Bianca” på tisdag den 8 november i Stockholm. Det blir roligt, skriver Gunilla Persson på Instagram utan någon större entusiasm.

Bild 1 av 7

Gunilla Persson var inte välkommen. Tv-producenterna vill hellre ha Erika Persson. Hollywoodfruns bittra avundsjuka riskerar att ta över.
Bild 2 av 7

Gunilla Perssons dotter Erika går nu om Hollywoodfrun i tv-karriären.
Bild 3 av 7

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi.
Bild 4 av 7

Gunilla Persson är i chock efter sexsveket av den 36-årige man som hon hade så höga förhoppningar kring.
Bild 5 av 7

Samtidigt som Erika Persson blir allt mer efterfrågad är Gunilla Persson indragen i en rättsprocess där hon representeras av advokat Mark Safaryan.
Bild 6 av 7

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 7 av 7

Här är amerikanska polisens mugshot på Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Hon väljer att inte lägga upp någon bild på sin dotter. Istället har Gunilla publicerat en bild på sitt hyrda hus i Pacific Palisades utanför Los Angeles.

Mossbelupen mamma

Det ter det sig som att Hollywoodfrun nu blivit helt obsolet på den svenska tv-marknaden. Nu är det istället Gunillas begåvade och spännande dotter Erika som tv-producenterna och publiken är intresserade av istället för den mossbelupna mamman.