Gunilla Perssons dödsfruktan i Norge

Gunilla Perssons stora fruktan.
Hollywoodsvenskans hålls isolerad på en norsk farm.
Nu är hon rädd att mamma Iris ska bli allvarligt sjuk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-05-31 kl 10:02 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 60, spelar just nu in norska ”Farmen Kjendis” som är vårt västra grannlands motsvarighet till ”Farmen VIP”.

Att Gunilla medverkar i just norsk tv är ingen slump. Hollywoodfrun är skyldig den svenska staten över 377 000 kronor efter domen mot henne i Stockholms tingsrätt där det fastslogs att hon bidrags-fuskat gentemot den svenska Försäkringskassan.

Bild 1 av 6

Gunilla Persson hålls isolerad på en farm i Norge. Nu fruktar hon att det värsta ska ske med hennes mamma.
Bild 2 av 6

Det har varit ett omtumlande år för Gunilla som greps för stöld av ett par exklusiva Chanel solgalsögon i Florida för ett år sedan.
Bild 3 av 6

Hollywoodfrun är mycket bekymrad över hennes mamma Iris hälsotillstånd.
Bild 4 av 6

Gunilla Persson kan nu inte nå sin mamma som är kvar i Los Angeles.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson spelar in "Farmen Kjendis" i Norge då svenska Kronofogdemyndigheten skulle kunna mäta ut hennes gage om Hollywoodfrun medverkar i svensk tv.
Bild 6 av 6

Mamma Iris är mycket svag. Hon är 93 år och har varit på sjukhus otaliga gånger det senaste halvåret.

Svenskan jagas nu av Kronofogdemyndigheten och skulle hon medverka i en svensk produktion kan fogden mäta ut hennes arvode direkt från produktionsbolaget eller tv-kanalen som anlitar den stridbara dokusåpastjärnan.

Därför tvingades Gunilla Persson tacka nej till årets upplaga av ”Let’s Dance” och istället tackade hon ja till ”Farmen Kjendis” som dock innebär att hon hålls helt isolerad på en avslägsen norsk bondgård under inspelningarna.

För Hollywoodfrun, med det blonda hårsvallet och de långa benen, innebär isoleringen ett stressmoment. Gunilla Perssons mamma Iris Persson, 93, har det senaste dryga halvåret varit svårt sjuk vid flera tillfällen och åkt in och ut ur sjukhuset i Los Angeles.