Gunilla Perssons lyxhån mot Kronofogden

Nu hånar Gunilla Persson de svenska myndigheterna.
Hollywoodfrun har en dom på sig och är skyldig staten 377 000 kronor.
Ändå rör hon sig fritt i lyxiga miljöer på Stockholms gator.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-07-12 kl 09:05 |

ProvaPremium

Om Leif GW Persson, 74, fick bestämma skulle Gunilla Persson, 60, sitta inlåst, det fastslog professorn i ”Brottsjournalen” i våras.

Hollywoodfrun fälldes för bidragsfusk i domstolen och hon är skyldig den svenska staten 377 000 kronor efter att hon i flera år lyft bland annat svensk föräldrapenning trots att hon bodde i USA.

Bild 1 av 7

Gunilla Persson vid Operabaren i Stockholm. Svenskan har råd att gå på lyxrestaurang samtidigt som Kronofogden jagar henne för skulder på närmare 400 000 kronor.
Bild 2 av 7

Gunilla Persson har haft ett omtumlande år.
Bild 3 av 7

Svenskan greps av polis i Florida i maj förra året misstänkt för stöld av ett par Chanel solglasögon.
Bild 4 av 7

Mamma Iris åker in och ut på sjukhuset och det sätter självfallet en hård press på Hollywoodfrun.
Bild 5 av 7

Ibland vill nog Gunilla bara minnas tillbaka och tänka på sin barndom i bruksorten Högsjö på gränsen mellan Södermanland och Närke.
Bild 6 av 7

Här lyxhånar Gunilla de svenska myndigheterna. Hollywoodfrun passade på att besöka Operabaren när hon i hemlighet var i Stockholm.
Bild 7 av 7

Leif GW Persson var inte nådig mot Gunilla Persson i "Brottsjournalen". Han tyckte den långbenta svenskan med det vassa humöret skulle låsas in till skulderna var betalda.

Gunilla Persson nekar till anklagelserna och menar att det pågår en häxjakt mot henne. Men det juridiska faktumet kvarstår – Hollywoodfrun är skyldig svenska skattebetalare pengar.

Det här är ett hinder för hennes fortsatta svenska tv-karriär då Kronofogdemyndigheten kan ställa krav på tv-kanaler och produktionsbolag att alla arvoden till Gunilla Persson ska gå till dem och inte den långbenta svenskan som var modell på 80-talet.

Det gick intensiva rykten att Gunilla Persson skulle medverkat i den senaste säsongen av ”Let’s Dance” vilket gjorde David Hellenius, 45, uppspelt. Den skojfriske programledaren såg framemot att få skämta med Gunilla som trots sitt något eldiga humör faktiskt har en rejäl dos glimt i ögat.