HBTQ

Han pekas ut som Filip Lamprechts nye pojkvän

Åh, en så euforisk kärlekslycka. 
Efter en rad vendettor med kändisdottern Peg Parnevik gick ”Let’s dance”-vinnaren Filip Lamprecht vidare – med en ny utpekad pojkvän. 
– Att Filip har en kille är ingen hemlighet för oss, säger en medlem i familjen Kaspersen/Lamprecht till Stoppa Pressarna. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-27 kl 07:05 |

ProvaPremium

Det var inte så många som visste vem Filip Lamprecht, 25, var innan han så galant gjorde entré i TV4:s största och kanske mest kommersiella nöjesprogram ”Let’s dance”, som modellen dessutom vann. 

Filips mamma är förvisso ett känt tv-ansikte (Kristin Kaspersen, 52, profil på TV4. reds.anm.) och salig mormor självaste Barbro ”Lill-Babs” Svensson som trollbundit svenskarna sedan 50-talet med svängiga och trallvänliga hits som ”En tuff brud i lyxförpackning”, ”Leva livet” och ”Är du kär i mig ännu Klas-Göran”. 

Bild 1 av 8

Filip Lamprecht har efter Peg Parnevik en ny het kärlek i sitt liv.
Bild 2 av 8

Under fem år var kändisbarnen Filip Lamprecht och Peg Parnevik ett par.
Bild 3 av 8

Peg Parnevik blev brutalt dumpad av Filip Lamprecht sedan kunde Stoppa Pressarna avslöja att kändissonen varit otrogen. Nu kan vi avslöja att han även var otrogen med en medelålders kostymkille som varsamt tog hand om kändissonen.
Bild 4 av 8

Filip Lamprecht valde bort Peg Parnevik när han gjorde succé i TV4:s "Let's dance".
Bild 5 av 8

Filip Lamprechts med sina föräldrar Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.
Bild 6 av 8

Enligt källor är Filip Lamprecht redo för en förlovning med Johnny, 28. Kanske blir det på Capri han går ner på knä?
Bild 7 av 8

Grabbarna kan inte få nog av varandra och under midsommarafton blev det extra intimt och nu myser de på Gotland.
Bild 8 av 8

Nu är det bara Johnny Edlind för hela slanten. Filip Lamprecht hänger i princip dygnet runt med den sexige influencer-killen.

Sedan fick Filip Lamprecht förvisso även en del uppmärksamhet under sin romans med realitystjärnan Peg Parnevik, 25, innan deras relation gick, ursäkta ordvalet, käpprätt gick åt helvete – ett avslöjande som Stoppa Pressarna stod bakom. 

All dramatik inträffade plötsligt efter att Filip Lamprecht funnit sin egen arena där han glatt i ”Let’s dance” valde att dra på sig tightsen, de högklackade dansskorna och paljettskjortorna. Plötsligt var det som om att kändissonen hade förvandlats, en vacker liten fjäril var född.