Efterlysning

Hanna Hedlunds nye kärlek efterlyst i södra Sverige

Nu behöver allmänheten hjälpa till.
Hanna Hedlunds nye kärlek är efterlyst i södra Sverige.
Den mystiske hockey-hunken har gått under jorden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-09 kl 16:46 |

ProvaPremium

Nyligen kunde Stoppa Pressarna visa avslöjande bilder från Hanna Hedlunds, 48, heta dejt med en riktig hockey-hunk. Sångerskan hade tagit sig till Kristianstad där hon gick på ishockey tillsammans med en man som pekas ut som hennes nye kärlek.

– De hade bara ögon för varandra. Efter periodpausen när alla gick tillbaka till läktaren stod Hanna och killen kvar och talade tätt intill varandra, berättar ett ögonvittne som också var på matchen mellan Kristianstad och Mora i Hockeyallsvenskan.

Bild 1 av 6

Nu avslöjar Hanna Hedlund sanningen om sin nya stora kärlek.
Bild 2 av 6

Hanna Hedlund och en ny mystisk hockey-hunk vek inte från varandras sida. De var mycket nära varandra när de gick på en ishockeymatch i Kristianstad nyligen.
Bild 3 av 6

Här samspråkar Hanna Hedlund med sin hockey-hunk. Äntligen vågar sångerskan bejaka kärleken igen.
Bild 4 av 6

Hanna Hedlund trivdes på hockeyn med sin dejt. Kristianstad förlorade matchen mot Mora men det verkade inte tynga sångerskan som bara hade ögon för sin hete hockey-hunk.
Bild 5 av 6

Vem är den hete hockey-hunken? I likhet med Martin Stenmarck har han en rakad skalle. Tipsa Stoppa Pressarna om du vet vem mannen är!
Bild 6 av 6

Hanna Hedlund var nyligen på dejt i Skåne. Men vem är hockey-hunken? Känner du igen honom? Tipsa Stoppa Pressarna!

Kristianstad förlorade matchen med 3-5 men det verkade inte bekomma Hanna Hedlund. Hon tedde sig lycklig och avslappnad i sällskap med sin hockey-hunk.

Sug i blicken

Mannen har, i likhet med Hannas ex-make Martin Stenmarck, 50, rakad skalle och sug i blicken. Han har en maskulin framtoning och var stiligt klädd.