Lögner

Hovets lögner om Chris inför flytten med Madeleine

När ska det ta slut?
Gång på gång har hovet ljugit om Chris O’Neill.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja sanningen om amerikanen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-08 kl 11:02 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, och hennes familj flyttar till Stockholm. Beskedet kom som en riktig chock.

Ingen hade kunnat ana hur tufft kungligheten har haft det i Florida – även om det har funnits varningssignaler.

Bild 1 av 11

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja hovets lögner kring Chris O'Neills liv.
Bild 2 av 11

Chris O'Neill har ofta svårt att komma till Sverige för att han behöver jobba, påstår han. Företaget går ändå uselt. Chris trivs helt enkelt inte i sin hustrus hemland. Nu ska han flytta hit.
Bild 3 av 11

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.
Bild 4 av 11

Chris O'Neill dissade fräckt kronprinsessans födelsedag.
Bild 5 av 11

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har det mycket svårt i sitt äktenskap just nu. Ska flytten till Sverige rädda det? Mycket tyder på att amerikanens avundsjuka gentemot hans hustru bara kommer öka.
Bild 6 av 11Bilden visar en kostymklädd Chris O'Neill till vänster och till höger ser vi en förbluffad kung Carl Gustaf.

Chris O'Neill har vid flera tillfällen vägrat lyda kung Carl Gustaf. Nu framkommer att amerikanen kommer tjäna storkovan på sin flytt till Sverige.
Bild 7 av 11

Chris O'Neills festande har uppmärksammats i utländska press.
Bild 8 av 11

Kungen och Silvia har stor respekt för Eva O'Neill som har en förmåga att faktiskt skrämma dem lite. Under de senaste dagarnas mys i Salzburg har dock speciellt drottning Silvia kommit närmare Sudettyskan som kan vara lite bestämd.
Bild 9 av 11

Margareta Thorgren har fått skarp kritik för sin roll som informationschef vid hovet och har jämförts med "Bagdad-Bob".
Bild 10 av 11

"Prinsessan uppskattar friluftsliv", sa Margareta Thorgren när det avslöjades att Madeleine hänger vid poolen på lyxhotellet Faena Hotel i Florida.
Bild 11 av 11

Kungens presschef Margareta Thorgren har ofta hamnat i blåsväder. Hon har jämförts med en japansk sumobrottare efter att hon knuffade en journalist.

Under coronapandemin var prinsessan och hennes familj fullständigt isolerade i perioder. Florida är den delstat i USA som drabbades hårdast under den dödliga pandemin och barnen fick inte gå i skolan.

Vantrivts i Florida

Prinsessan och hennes familj var fångar i lyxhuset i den exklusiva förorten Pinescrest utanför Miami. Madeleine ville hem till Sverige för att träffa mamma, drottning Silvia, 79, men läget var alltför prekärt.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har prinsessan Madeleine vantrivts under en längre period i Florida. Det började dock bra.

I augusti 2018 överraskade prinsessfamiljen då man plötsligt meddelade att man flyttade till Miami. Den första perioden efter flytten var snarast av ”semesterkaraktär”.