Relation

Exfrun Helena vill återförenas med Casper Janebrink

Ångar hon sig?
Nu visar Helena Janebrink sin kärlek inför ex-maken Casper Janebrink.
Dansbandsstjärnans ex-hustru smyger inte med sina känslor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-18 kl 13:04 |

ProvaPremium

Vårens stora kändisnyhet var Caper Janebrinks, 52, chockartade skilsmässa. På Alla hjärtans dag meddelade frontfiguren i Arvingarna att han och hustrun, Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 23 år tillsammans varav 18 år som gifta.

Nyheten kom som en fullständig chock. Ingen hade kunnat ana vad som pågått bakom den perfekta fasaden. Casper framställde som att skilsmässan skett i största samförstånd och utan några bråk.

Bild 1 av 9Till vänster i bild ser vi Helena Janebrink, hon ser glad ut. Till höger i bild ser vi sångaren Casper Janebrink i orangea skjorta och jeans, hans står bredvid Therese Andersson som bär en vit sommarklänning.

Tidigare har det kommit uppgifter om att Helena Janebrink ångrar skilsmässan och vill återförenas med Casper Janebrink.
Bild 2 av 9

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 3 av 9

I september kommer Casper Janebrinks och Therese Anderssons kärleksbarn. Nu har de bägge redan börjat prata om ytterligare barn. Lyckan är total samtidigt kommer motstridiga signaler från ex-hustrun Helena Janebrink.
Bild 4 av 9

Caspers ex-fru Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen, kort därefter skilde de sig.
Bild 5 av 9

Lasse Kronér har avslöjat sanningen om sin relation till Casper Janebrink och varför han valt att inte umgås med den otrogne dansbandsstjärnan.
Bild 6 av 9

Casper Janebrink har försökt gå vidare efter separationen.
Bild 7 av 9

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.
Bild 8 av 9

Helena Janebrink såg i parets gemensamma elektroniska kalender att Casper Janebrink skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan. Då tog det slut, en vecka efter skilsmässan var lyxvillan såld. Nu talas det om återförening.
Bild 9 av 9

Casper Janebrink blir pappa igen i september.

I själva verket var sanningen mörkare, betydligt mörkare.

Sångaren var otrogen

Nästan på dagen två månader efter Caspers meddelande kunde Stoppa Pressarna avslöja att skilsmässan i själva verket skedde på grund av att sångaren varit otrogen.

Han hade träfat den nästan 20 år yngre fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33, på gymmet Improve Arena i Partille och till råga på allt gjort henne gravid – i september väntas barnet komma.