Uppbrott

Helenas nya liv efter uppbrottet från Casper Janebrink

Casper Janebrinks ex-hustru Helena har landat i tillvaron.
Nu lever hon ett nytt liv.
Den vackra före detta dansbandshustrun har gått vidare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-23 kl 14:07 |

ProvaPremium

Det var i februari i år som Casper Janebrink, 52, plötsligt meddelade på Instagram att han och hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar. Paret har hade varit tillsammans i 23 år, varav 18 år som gifta, när chockbeskedet kom.

Fansen och hela dansbands-Sverige chockades svårt. Paret hade alltid tett sig så lyckliga men bakom den perfekta fasaden fanns ett mörker.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en bild på Helena Janebrink, hon ser glad ut. Till höger ser vi Casper Janebrink och hans älskarinna Therese Andersson. De ser glada ut.

Helena Janebrink kom på sin makes otrohet. Numera är Casper Janebrink tillsammans med Therese Andersson.
Bild 2 av 8Vi ser en bekymrad Casper Janebrink i jeansjacka, han sitter i en tv-soffa.

Nu väljer Casper Janebrink att erkänna vad som egentligen hände efter att otroheten mot exfrun hade avslöjats av Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 8

Helena Janebrink befann sig i hemmet när hon gjorde upptäckten om Casper Janebrink och hans älskarinna.
Bild 4 av 8

Casper Janebrink var otrogen mot ex-hustrun Helena Janebrink och skilsmässan blev ett faktum.
Bild 5 av 8

Casper Janebrinks bosatte sig i ett enklare hus i Floda där Therese Andersson sedermera flyttade in.
Bild 6 av 8

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.
Bild 7 av 8

Även Caspers närmaste kollegor har varit mycket kritiska mot hans agerande mot ex-frun. "Lasseman" är en av dem. "Lasseman" har alltid stått nära Helena Janebrink.
Bild 8 av 8Till vänster ser vi Lars

Arvingarna har brutit helt med Casper Janebrinks ex-fru Helena.

Arvingarnas sexige frontfigur talade om att man skildes åt som vänner och man ville behålla den fina vänskapen och att man därför beslutat sig för att bryta upp.

– Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet, skrev sångaren.

Allt var en lögn

Det var dock bra ett problem med inlägget till fansen och följarna – allt var en lögn. Stoppa Pressarna kunde två månader senare avslöja att Casper Janebrink i själva verket varit otrogen mot sin hustru.