Hon är Göran Lambertz nya unga älskarinna

Läget är inte helt hopplöst.
Göran Lambertz har ett fint stöd från sin nya unga flickvän och älskarinna.
Stoppa Pressarna kan avslöja identiteten och sanningen om kvinnan – hon har förlåtit toppjuristen efter våldtäktsanklagelserna och otroheten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-04-14 kl 08:12 |

ProvaPremium

Den 11 mars i år häktades Göran Lambertz, 71, på sannolika skäl som misstänkt för våldtäkt av en 29-årig juridikstudent.

Den unga studenten, numera känd som ”Lambertz-kvinnan”, anklagade toppjuristen för att ha våldtagit henne på julafton.

Bild 1 av 12

Stoppa Pressarna kan nu avslöja vem som är Göran Lambertz nya unga älskarinna.
Bild 2 av 12

Göran Lambertz hamnade i riksnyheterna när han blev anklagad för våldtäkt. Den 29-åriga juridikstudenten förhördes av polisen om natten med Lambertz, hennes historia höll dock inte.
Bild 3 av 12

Göran Lambertz advokat Ola Salomonsson tyckte att det var anmärkningsvärt att "Lambertz-kvinnan" anmält tre olika män för våldtäkt de senaste fyra åren.
Bild 4 av 12

"Lambertz-kvinnan" påstod att Göran Lambertz våldtagit henne på julafton.
Bild 5 av 12

Den 29-åriga juridikstudenten spelade in Göran Lambertz i smyg med sin mobil men valde sedan att bara lämna in utvalda delar av inspelningen till polisen, hävdar Göran Lambertz.
Bild 6 av 12

Kammaråklagare Annika Bokefors häktade först Lambertz på sannolika skäl för våldtäkt, men ansåg senare plötsligt att bevisen mot Lambertz inte höll.
Bild 7 av 12

Göran Lambertz presskonferens blev omstridd och SVT:s Charlotta Friborg har senare avslöjat att hon ångrade att hon tog beslutet om direktsändning.
Bild 8 av 12

Göran Lambertz skickade sms till kvinnan där han bad om ursäkt för julaftons-sexet.
Bild 9 av 12

"Lambertz-kvinnan" misstänks ha förtalat en känd krogprofil i Stockholm som hon anmälde för våldtäkt. Utredningen mot mannen lades ner, men på nätet fortsatte kvinnan att anklaga honom. Nu är en rättegången om grovt förtal är inledd mot Lambertz-kvinnan vid Stockholms tingsrätt.
Bild 10 av 12

Här är hon! Juristen Cecilia Brorman är Göran Lambertz nya älskarinna.
Bild 11 av 12

Cecilia Brorman praktiserade på en chokladfabrik när hon var ung. Men det blev juridik som blev hennes yrke och stora passion.
Bild 12 av 12

Cecilia Brormans juristbyrå arbetar mycket med migrationsrätt.

Den tidigare justitiekanslern och justitierådet nekade omedelbart till att ha begått något brott.

Nyheten slog ner som en bomb – att en av Sveriges tynga jurister häktas som misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt hör inte till vanligheterna.