Janne Josefssons stora kärlekschock i SVT

Luttrad men ändå chockad.
Janne Josefsson är alldeles hänförd över det starka gensvaret från Sveriges kvinnor.
Nu tänds ett nytt hopp om kärlek hos den tuffe skjutjärnsjournalisten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-02-16 kl 11:39 |

ProvaPremium

Janne Josefsson, 68, är Sveriges mest fruktade reporter.

Efter att han gått i pension från ”Uppdrag granskning” har göteborgaren med den ofta så indignerade stämman valt att visa en ny och mjukare sida av sig själv – och resultatet överraskar – tv-stjärnan är överöst med kärlekshyllningar från trånande kvinnor.

Bild 1 av 4

Janne Josefsson är en av våra största journalister.
Bild 2 av 4

I SVT-programmet "Från Hisingen till Casablanca" får tittarna se en ny sida av den tuffe skjutjärnsjournalisten.
Bild 3 av 4

Janne Josefsson är alldeles tagen av alla kärleksbrev från trånande kvinnor som är intresserade av den tuffe göteborgaren.
Bild 4 av 4

Tittarna har fått se den normalt sett så allvarstyngde göteborgaren tillsammans med den till kynnet mer sorglöse taxichauffören Mohammad Lamari där de under sin färd pratar om livet med allt vad det innebär i forma av åldrande och kärleken.

Genom åren har vi sett Janne Josefsson i otaliga reportage där han klär av makten och skurkar utan att ägna en tanke åt sin egen bekvämlighet. Hans pålästa och konfrontativa intervjustil har väckt både fruktan och beundran.

Efter att Janne Josefsson har gått i pension har vi dock fått se en annan och mer ödmjuk stil hos göteborgaren med den starka klasskänslan och rättvisepatoset som imponerar.

Det är i SVT-programmet ”Från Hisingen till Casablanca” som tittarna får se den tuffe reportern diskutera mjukare ämnen som åldrandet, livet och kärleken. Hans medverkan i programmet väcker reaktioner och Janne Josefsson är överöst med kärleksbrev från trängtande kvinnor.