Mest läst just nu:

Vardagsliv

Carl Bildts måndagstur till Systembolaget

Here we go again.
Stoppa Pressarna fångade återigen Carl Bildt på bild efter en tur till Systembolaget.
Den här gången hade dock toppolitikern bytt butik.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-02-15 kl 19:56 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde för en tid sedan visa exklusiva bilder när Carl Bildt, 71, hade besökt Systembolaget i gallerian Fältöversten invid Karlaplan på Östermalm i Stockholm.

Nu ska omedelbart sägas att det på intet sätt är något fel att frekventera Systembolaget som ju även har en mängd alkoholfria alternativ i sitt imponerande utbud.

Bild 1 av 6

Carl Bildt unnade sig ett litet besök på Systembolaget på Nybrogatan på Östermalm i Stockholm.

Bild 2 av 6

Toppolitikern är van vid att leva kontinentalt och då kan man ta ett glas vin till pastan även om det råkar vara måndag.

Bild 3 av 6

Carl Bildts livsstil har påverkats menligt av den rådande coronapandemin, han kan inte längre resa världen runt.

Bild 4 av 6

Carl Bildt tog sig fram försiktigt i ishalkan.

Bild 5 av 6

För en tid sedan fångade Stoppa Pressarna Carl Bildt efter att han varit på Systembolaget vid Fältöversten på Östermalm.

Bild 6 av 6

Carl Bildt sträcker ut på steget, hemma väntar hustrun Anna Maria, kanske med en rykande pasta?

Och nu kan Stoppa Pressarna återigen visa bilder på den forne stats- och utrikesministern när han frekventerar ett Systembolag. Den här gången valde dock den tidigare partiledaren att besöka Systembolaget på Nybrogatan på Östermalm.

Carl Bildt är van vid en internationell livsstil och unnar sig gärna ett gott glas vin till pastan och de italienska specialiteter som hans hustru Anna Maria Corazza Bildt, 57, dukar fram.

För Carl Bildt har coronapandemin varit förödande då han varit förhindrad att resa – tidigare hade han över 200 resdagar per år men som en följd av det kinesiska dödsviruset är statsmannens resande numera ytterst begränsat.

Med tanke på det förödande ingreppet i hans vanligtvis så ambulerande tillvaro är det inte så konstigt om Carl Bildt vill unna sig ett glas vin till maten.

Förhoppningsvis vi snart komma till rätta med det dödliga viruset så att Carl Bildt återigen kan ge sig ut på sina missioner för att förbättra världen.