Jenny Strömstedt erkänner sina alkoholproblem

En ärlig bekännelse.
Programledaren har svårt att tacka nej.
Nu berättar Jenny Strömstedt om sin kamp mot alkoholen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-08-25 kl 05:05 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 47, är en av TV4:s tyngsta profiler och den populära och duktiga programledaren är nominerad i hela tre klasser till tv-priset ”Kristallen”, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om tidigare.

Den blonda programledaren, som är bördig från Sollentuna, är sedan flera år även krönikör i Expressen där hon inte tvekar att vara personligt utlämnade.

Bild 1 av 6

Nu berättar Jenny Strömstedt om sina svåra alkoholproblem. Kanske kan fina maken Niklas Strömstedt hjälpa sin fru med problemet?
Bild 2 av 6

I en naken, ärlig och uppriktig krönika avslöjar Jenny hur svårt hon har att säga "nej tack" till alkohol.
Bild 3 av 6

Hon berättar om hur hon kan vakna vid 03.30 törstig och med ångest.
Bild 4 av 6

Jenny Strömstedt leder "Brottsjournalen" tillsammans med Leif GW Persson. Dessvärre har den där riktiga kemin mellan de bägge inte riktigt velat infinna sig.
Bild 5 av 6

Jenny Strömstedt önskar att hon inte behövde gömma sig bakom påhittade ursäkter kring alkohol.
Bild 6 av 6

Jenny Strömstedt anklagades nyligen för vänskapskorruption av DN:s krönikör Johan Croneman. Lite orättvist då Jenny är en glimrande journalist, känd för sin integritet.

För en tid sedan skrev om hon om när hon blev misshandlad på öppen gata efter en trafikincident under cykling, vilket också Stoppa Pressarna rapporterat om.

Jenny Strömstedt har även i sina allmänbildande krönikor på ett tänkvärt sätt redogjort för det obehag hon kände inför en växande penis på en okänd man i samband med ett bastubad i fjällen som spårade ur.