Jill Johnsons mystiska besked om kärleken

Vad är det som händer?
Nu vägrar Jill Johnson prata om sin nya kärlek.
Det verkar vara något känsligt med psykologen Mattias Elg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-03-26 kl 07:09 |

ProvaPremium

Jill Johnsons, 45, skilsmässa efter 20 år tillsammans med Håkan Werner, 57, kom som en överraskning för många.

Paret har två döttrar tillsammans och de har alltid sett som väldigt stabila och säkra i sin kärlek till varandra.

Bild 1 av 6

Hur står det till egentligen? Jill Johnson vägrar berätta om nye pojkvännen Mattias. Tidigare tvekade hon inte att visa upp honom, men nu är allt väldigt hemligt.
Bild 2 av 6

Jill Johnson och Mattias Elg på Polarprisgalan, det var då sångerskan visade sin nya kärlek första gången. Nu vägrar hon att yppa ett ord om honom.
Bild 3 av 6

Jill Johnson är i grund och botten countrysångerska men hon behärskar flera olika genrer.
Bild 4 av 6

Jill Johnson berättade att hon blivit fascinerad av viner under resan med sin pojkvän.
Bild 5 av 6

Här är Jill med pojkvännen på en romantisk resa i USA. Tidigare har hon inte tvekat att visa upp honom och sin kärlek. Nu är det plötsligt locket på vilket väcker frågor.
Bild 6 av 6

Jill Johnson och Håkan Werner var gifta i arton år. Tillsammans har de två döttrar. Sångerskan erkände nyligen att hon "inte landat" efter skilsmässan, det kan vara en indikator på att allt inte är riktigt som det ska med nye pojkvännen.

Skilsmässan kom därför chockartat och för Jill tog det ett tag att repa sig, faktum är att hon ännu inte landat i det faktum att hon faktiskt är frånskild, vilket Stoppa Pressarna har berättat om tidigare.

Hyfsat snart efter separationen var dock sångerskan och programledaren redo för kärlek igen. I samband med Polarprisgalan förra året kom hon i sällskap med sin nya kärlek psykologen Mattias Elg, 44, från Östersund. De bägge bekräftade att de var ett par och log mot kamerorna.

Därefter har Jill Johnson inte för ett ögonblick gömt undan sin kärlek. Hennes Instagramkonto är fyllt med bilder på paret under romantiska resor till bland annat Spanien och den amerikanska västkusten. Jill och Mattias åkte bland annat runt till flera vackra vingårdar i Napa Valley, vilket Stoppa Pressanra rapporterat om.