Pernilla Wahlgren drar sig ur vårdnadstvisten

Kritiken blev för hård.
Till slut insåg Pernilla Wahlgren att hon hade fel och att hon var chanslös mot socialen.
Nu har stjärnan dragit sig ur den infekterade vårdnadstvisten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-10-01 kl 22:18 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde avslöja att Pernilla Wahlgren, 52, med ett stort mått av obetänksamhet engagerat sig i en vårdnadstvist om en treårig pojke i Österåkers kommun. ”Wahlgrens värld”-stjärnan var drivande i en kampanj för att pojken skulle få stanna i det familjehem som de sociala myndigheterna bedömt som inte lämpligt. Dessvärre hade inte sångerskan och hennes kändisvänner hela bilden klar för sig – nu har Wahlgren lagt sig platt och hon har lämnat nätkampanjen.

Och bara timmar efter att Pernilla Wahlgren i ett svar på en kritisk kommentar på sitt Instagram meddelade att hon nu drar sig ur så lades hela kampanjen ned. Familjehemmet som inte bedömts som lämpligt har även de meddelat att de avslutat kampanjen.

Bild 1 av 8

Pernilla Wahlgren väljer nu att backa ifrån den infekterade vårdnadstvisten.
Bild 2 av 8

Tyvärr har inte Pernilla Wahlgren kurage nog att verkligen deklarera att hon drar sig ur. Hon meddelar sitt beslut gömt som svar på en kritisk kommentar och hennes, för pojken och hans föräldrar, skadliga inlägg ligger kvar på sångerskans sociala medier.
Bild 3 av 8

Pernilla Wahlgren har engagerat sig för att pojken skulle stanna i det familjehem som inte anses som lämpligt av socialtjänsten. Pernilla är bekant med de som driver familjehemmet, det svajiga faktumet utgör hela henne beslutsunderlag.
Bild 4 av 8

Pernilla Wahlgren har en förmåga att hamna i bråk. Ibland är det önskvärt med lite eftertänksamhet och självinsikt om sina begränsningar.
Bild 5 av 8

Pernilla Wahlgren är en jätteduktig och charmerande artist, det är det hon ska ägna sig åt.
Bild 6 av 8

Kristin Kaspersen är en annan kändis som engagerat sig utan att tänka på att hon kränker en treårig pojkes integritet och även skadar hans biologiska föräldrar som är vårdnadshavare och som delar kommunens beslut.
Bild 7 av 8

Micael Bindefeld är trovärdig när han gör reklam för stjärtspolande toaletter men juridiken kring sociala ärenden behärskar han inte. Festfixaren har dessutom visat upp sitt bristande omdöme tidigare då han tafsade på stjärten på en ung kvinnlig artist i samband med en av sina tillställningar.
Bild 8 av 8

Kungen har haft äran och nöjet att besöka den vackra och välskötta skärgårdskommunen Österåker som ofta lyfts fram som en mönsterkommun där man lyckas ha låga skatter och en fullödig samhällsservice samtidigt.

Tyvärr är en stor skada redan skedd då Pernilla Wahlgren och hennes inte helt tillfyllest samhällsorienterade kändisvänner brutit mot sekretessen och hängt ut den lille pojken med både namn och bild.