Yrkesliv

Kändiskvinnan i blåsväder på Aftonbladet efter anmälan

Stormen vägrar lägga sig.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kontroverserna kring Anna och Hans Shimoda har skapat turbulens på Aftonbladet.
Det råder rena upprorsstämningen på tidningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-12-14 kl 16:29 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar avslöjat de senaste turerna kring Anna Shimoda, 38, och hennes make Hans Shimoda, 60.

Paret var nyligen i Thailand på en lyxig resa i två veckor och många kolleger har reagerat över hur kändiskvinnan och hennes make vältrar sig i lyx.

Bild 1 av 9Anna Shimoda Tobbe Ek Stor - Stoppa Pressarna

Det blåser upp till storm. Stoppa Pressarna avslöjade att det råder upprorsstämning på Aftonbladet efter att paret Shimoda har gjort bort sig på kändisfester. Många förordar att rutinerade nöjesreportern Tobbe Ek ska få ta över ansvaret för kändisbevakningen.
Bild 2 av 9anna shimoda ny skada stor4 1 - Stoppa Pressarna

Tre blåtiror på drygt ett års tid. Anna Shimoda är sannerligen otursförföljd.
Bild 3 av 9Tobbe Ek Stor1 - Stoppa Pressarna

Här är Tobbe Ek på invigningen av nattklubben MILQ Stockholm. Han är en mycket respekterad medarbetare på Aftonbladet som har hamnat i skuggan av Shimodas.
Bild 4 av 9Anna Shimoda Nekad Intervju Stor - Stoppa Pressarna

Frågan är nu vad som kommer hända med Anna Shimoda på Aftonbladet.
Bild 5 av 9Anna Shimoda Festfixare Stor - Stoppa Pressarna

Nu kommer larmrapporter till Aftonbladet om paret Hasse och Anna Shimoda. Kändiskvinnan och hennes make påstås ha problem med att sköta sig på olika festfixarens tillställningar.
Bild 6 av 9Anna Shimoda Festfixare Stor1 - Stoppa Pressarna

Festfixaren Micael Bindefeld, här med Christer Lindarw, slog igenom i slutet av 80-talet. Då började Hans Shimoda sin journalistkarriär.
Bild 7 av 9skandaler aftonbladet stor10 - Stoppa Pressarna

Lena K Samuelsson larmades tidigt om Anna Shimodas skador. Ändå gjorde Aftonbladets chefredaktör ingenting på flera månader. Vad är det för människa som agerar så?
Bild 8 av 9Anna Shimo Thai Stor - Stoppa Pressarna

Har de gått för långt den här gången? Paret Shimodas lyxresa till Thailand sticker i ögonen på kollegerna på Aftonbladet och nu kommer larmrapporter om hur de sköter sig ute på jobb.
Bild 9 av 9Anna Shimo Thai Stor1 - Stoppa Pressarna

Efter Bangkok blev det bad- och lyxsemester på paradisön Koh Samui för Anna och Hasse Shimoda.

Resan är dock deras minsta problem. Flera festfixare och eventarrangörer uppges, oberoende av varandra, ha hört av sig till Aftonbladet och meddelat att kändiskvinnan och hennes make inte längre är välkomna på deras tillställningar.

Arrogant och utåtagerande

Vid flera tillfällen ska Anna och Hans Shimoda ha misskött sig och uppträtt arrogant och utåtagerande mot andra gäster. Det finns även uppgifter om att paret har druckit alkohol under arbetstid.

Tidningsledningen uppges ta de inkomna klagomålen på stort allvar och under resan till Thailand ska paret Shimodas ha blivit kontaktade av Aftonbladet.