Knarkhärvan

Kokainkändisens tv-comeback efter domen

Inget verkar kunna stoppa honom.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att den dömde kokainkändisen gör comeback i tv.
Mannen medverkar i en ny och påkostad produktion.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-15 kl 21:06 |

ProvaPremium

Den kände tv-mannen togs av polisen med kokain på nattklubben Tyrol vid Gröna Lund i Stockholm. Han erkände innehav av kokain på plats och dömdes sedermera till böter på 68 000 kronor för narkotikainnehav.

Mannen har medverkat i ett stort antal tv-produktioner i både SVT och TV4 och har flera försänkningar i det svenska hovet.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi drottning Silvia i en blå dräkt, bredvi henne står den kokaindömde tv-kändisen i en blå kostym.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att kokainkändisen gör comeback i tv. Den knarkdömde mannen är med i en ny påkostad produktion.
Bild 2 av 7

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 3 av 7

Prins Daniel drogs allt djupare in i kokainhärvan efter att en tv-kändis gripits med knark på sig, till slut tvingades han agera och Victoria blev lugnad.
Bild 4 av 7

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 5 av 7

"Vi försöker kartlägga hur det gick till när kungen fick stämpeln dum i huvudet. Hur gick det till? säger Åsa Linderborg till Aftonbladet. 
Bild 6 av 7På bilden ser man en bekymrad prinsessan Sofia och bakom henne står en oroad prins Carl Philip. De bägge står i Borgholms slottsruin. Bilden visar även den kokaindömde tv-kändisen i en vit skjorta från Ralph Lauren.

Stoppa Pressarna avslöjade även prinsessan Sofias oväntade koppling till den kokaindömde tv-kändisen.
Bild 7 av 7

Kungahuset är minst sagt indragen i skandalen. Här poserar prinsessan Christina och hennes make Tord Magnuson på en fest med knarkkändisen.

Surfar vidare i tillvaron

När mannen fördes av polisen efter att de upptäckt honom med kokain i en snusdosa konstaterade mannen att hela hans värld ”rasade”. Det ter sig emellertid som att den kände tv-profilen kan surfa vidare i tillvaron – trots att han numera är en dömd knarkbrottsling.

Prins Daniel, 48, har länge haft officiellt samarbete med mannen och nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den dömde mannen gör comeback i tv.

Han medverkar i en stor produktion som har premiär i dagarna.

Det är en dyrbar och påkostad produktion som spelades in innan mannen togs av knarkspanare på Gröna Lund.