Kristin Kasperen mystiskt insjuknad

En tid av ovisshet och fruktan.
Kristin Kaspersen mår inte bra.
Den blonda programledaren är mystiskt sjuk och nu ökar oron – sonen Filip Lamprecht kommer ändå vara med i ”Let’s Dance”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-03-26 kl 06:37 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 51, har haft en omtumlande och tuff tid på sistone.

Den populära programledaren och författaren avslöjades av Stoppa Pressarna med sin fula bostadsbluff där hon var skriven på en hyresrätt samtidigt som hon bodde i en exklusiv bostadsrätt på fashionabla Östermalm.

Bild 1 av 4

Kristin Kaspersen är mystiskt insjuknad. Läkarna är villrådiga. Sonen Filip Lamprecht kommer ändå försöka genomföra veckofinalen i "Let's Dance".
Bild 2 av 4

Kristin Kaspersen har haft en tuff tid på sistone, hennes bluffande med bostäder avslöjades av Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 4

Bakom dörren till vänster bor Kristin Kaspersen samtidigt som hon var skriven i hyresrätten till höger. Hyresvärden vräkte programledaren efter Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 4 av 4

Filip Lamprecht inledde med en stark insats i "Let's Dance" där han tävlar i par med alltid lika glada Linn Hegdal.

Numera har den blonda programledaren bara en våning, såvitt känt.

När hyresvärden, via Stoppa Pressarna, blev varse om situationen vräktes halvnorskan från hyresrätten på toppläge mitt i Stockholm city. Reaktionerna i vänkretsen har även varit hårda – man ifrågasätter Kaspersens hederlighet som bluffar med bostäder samtidigt som över 600 000 stockholmare står i bostadskö.

Men bostadsbluffar och trixande för att man är kändis är en sak – viktigast av allt är ändå hälsan och även där ser det motigt ut för halvnorskan.