Fredrick Federleys lögner i pedofilhärvan

Svart på vitt – nu kan han inte neka längre.
Fredrick Federley hade läst domen mot sin pedofilpojkvän när Stoppa Pressarna avslöjade sanningen.
En chattkonversation som Expressen kommit över bevisar att den skandaliserade EU-parlamentarikern är en simpel lögnare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-03-25 kl 19:48 |

ProvaPremium

Fredrick Federley, 42, har med en dåres envishet hävdat att han inte visste vad hans sambo, den så kallade ”Björbopedofilen”, gjort sig skyldig till när Stoppa Pressarna avslöjade att den 43-årige örebroaren bland annat dömts för 22 fall av grova våldtäkter av barn.

Nu finns det dock elektroniska spår som visar att Federley ljuger.

Bild 1 av 7

Pedofillögnaren är avslöjad. Stoppa Pressarna har publicerat flera uppgifter om att Federley mycket väl visste vad hans sambo, den så kallade "Björbopedofilen", gjort sig skyldig till. Nu finns elektroniska spår som visar att centertoppen ljugit hela tiden.
Bild 2 av 7

Fredrick Federley ljög Carina Bergfeldt och svenska folket rätt upp i ansiktet.
Bild 3 av 7

Björbopedofilen flydde till Fredrick Federleys föräldrahem när Stoppa Pressarna avslöjade härvan. Här ses pedofilen lämna gården samma dag som Federley medgav att han varit sambo med den sexdömde brottslingen.
Bild 4 av 7

Visste Annie Lööf? Eller har Federley ljugit även för henne hela tiden? Centerledaren har ett par frågor att svara på nu.
Bild 5 av 7

Fredrick Federley har även träffat den så kallade "Brevduvepedofilen" på en ort i Mellansverige vid flera tillfällen.
Bild 6 av 7

Nyligen medgav Federley att han kände och har umgåtts med "Brysselpedofilen" som fantiserat om att "våldta spädbarn".
Bild 7 av 7

Centerkvinnornas ordförande Sofia Jarl, som är en anhängare av organisationen Porrfri Barndom, har vid flera tillfällen besökt Federley efter att skandalen briserade. Hon firade även nyår hos Federley.

Fredrick Federley har vid ett flertal tillfällen påstått att han fortfarande inte läst domen mot Björbopedofilen som dömdes till nio års fängelse.

Tidningen Expressens stjärnreporter David Baas, 40, har dock grävt fram privata chattkonversationer där Fredrick Federley rakt ut skriver att han har läst domen och dessutom visste han redan i juni om att domen handlade om grova sexuella övergrepp mot barn.

Den senaste tiden har Federley i både talkshowen ”Bergfeldt” och i en längre intervju i Expressen påstått att han fortfarande inte tagit del av våldtäktsdomen.