Kristin Kaspersen erkänner bostadsbluffen

Det är ingen idé att neka längre.
Nu erkänner Kristin Kaspersen bostadsbluffen.
Nu återstår att se om programledaren blir vräkt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-01-19 kl 13:13 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar kunnat leda i bevis hur Kristin Kaspersen, 51, bluffar med sitt boende. Programledaren är skriven i en hyresrätt på Lästmakargatan på Norrmalm i Stockholm medan hon i själva verket bor på Nybrogatan på Östermalm.

Hyresvärden Fabege är informerade och redo att ”agera” som fastighetsjättens vice vd, uttrycker det.

Bild 1 av 5

Nu erkänner Kristin Kaspersen att hon i själva verket bor på Östermalm, trots att hon är folkbokförd och har en hyresrätt på Norrmalm.
Bild 2 av 5

Kristin Kaspersen kan ofta ses vandra runt ensam på gatorna på Östermalm.
Bild 3 av 5

Här är Kristin Kaspersen ensam i en hotellobby, utanför skiner solen.
Bild 4 av 5

Kristin Kaspersen hemma i köket i bostadsrätten på Östermalm. På något sätt har hon samtidigt kommit över en hyresrätt där hon är skriven, trots att hon inte bor där.
Bild 5 av 5

Till vänster ser vi Kristin Kaspersens lägenhet på Östermalm där hon bor, till höger hyresrätten där hon är skriven. Nu återstår att se om fastighetsbolaget Fabege kan acceptera att deras hyresgäster inte bor i lägenheterna de tilldelats samtidigt som de inger felaktiga uppgifter till Skatteverket, något som riskerar att slå tillbaka mot det börsnoterade fastighetsbolaget.

Och frågan är vad Fabeges nästa steg blir. Nu erkänner nämligen Kristin Kaspersen att hon bor på Östermalm och inte på Norrmalm där hon är folkbokförd i Skatteverkets register.