Kaspersen & älskaren

Kristin Kaspersen om sexlivet efter mötet med Nisse Holm

Öppet och ärligt.
Kristin Kaspersen träffade den utpekade älskaren Nisse Holm på nyårsafton.
Nu talar programledaren och författaren ut om sexlivet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-03-17 kl 12:11 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Kristin Kaspersen, 52, och tennisprofilen Nisse Holm, 52, firade nyår tillsammans på restaurang Sturehof.

Det blev en riktig helkväll och flera ögonvittnen har berättat om att den vackra programledaren föll pladask för Stureplansstekaren med det imponerande nätverket.

Bild 1 av 7

Nu berättar hon! Kristin Kaspersen blir riktigt privat och talar om sexlivet, bara ett par månader efter träffen på nyårsafton med tennisprofilen Nisse Holm.
Bild 2 av 7

Nisse Holm är populär hos kändiskvinnor. Han har tidigare pekats ut som Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds kavaljer och det har även ryktats om amorösa eskapader med Agneta Sjödin.
Bild 3 av 7

Det dröjde inte länge förrän det uppstod ett babyrykte kring Kristin och Nisse.
Bild 4 av 7

Kristin Kaspersen anklagades inledningsvis för att snärja sportprofilen Nisse Holm enkom som ett försök att hämnas på Agneta Sjödin efter att hon varit tillsammans med Martin Lamprecht som programledaren har sonen Filip Lamprecht med. Sedan hade Nisse och Kristin en het affär som dock är över nu.
Bild 5 av 7

Kristin Kaspersen har själv berättat om sin stora önskan att träffa någon och det är inte så konstigt att det snabbt blev snack om ett bröllop med Nisse Holm där Björn Borg pekades ut som bestman till tennisprofilen.
Bild 6 av 7

Kristin Kaspersen har varit singel sedan bankdirektören Michael Wolf dumpade henne till förmån för PR-drottningen Lili Assefa sommaren 2015.
Bild 7 av 7

Kristin Kaspersen började kort efter nyår att röja ut där hemma så att det blir plats för Nisse Holm och alla hans tennisprylar.

Nu berättar den blonda halvnorskan om sexlivet.

Kristin Kaspersen blev singel sommaren 2015 då hon dumpades av den stilige bankdirektören Michael Wolf, 58. Programledaren har i flera intervjuer berättat om sin längtan efter en man vid sin sida.

Hon har inte givit något direkt desperat intryck, men samtidigt har Kristin ändå varit tydlig med att hon gärna träffar någon.

Och det ter sig som att hennes önskan gick i uppfyllelse på nyårsafton. Kristin Kaspersen och Nisse Holm hade en romantisk kväll på restaurang Sturehof invid Stureplan i Stockholm.