Kristin Kaspersen visar upp sexiga läderbyxan

Alla knep är tillåtna.
Nu går Kristin Kaspersen all in i jakten på en partner.
Stoppa Pressarnas fotograf fångade programledaren sexigt dressad i en läderbyxa.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-09-01 kl 18:48 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges populäraste programledare.

Hon är snygg, vältränad och oerhört framgångsrik.

Bild 1 av 7

Nu måste det till en förändring! Kristin Kaspersen växlar upp och visar upp sig i nya sexiga läderbyxan. Bläddra i bildspelet för att se brallorna som väcker sensation.
Bild 2 av 7

Kristins läderbyxa är moderiktigt kort och rak i modellen. Visst är de läckra?
Bild 3 av 7

Kristin Kaspersen var fokuserad under sin promenad med läderbyxan.
Bild 4 av 7

Lilla vovven Minou går troget vid mattes sida. Programledaren har dock inte gjort någon hemlighet av att hon vill träffa någon.
Bild 5 av 7

De förbipasserande låter Kristin Kaspersen vara ifred. Östermalmsborna är vana vid kändisar och inte helt främmande för läderbyxor.
Bild 6 av 7

Kristin Kaspersen har varit singel sedan bankdirektören Michael Wolf dumpade henne till förmån för PR-drottningen Lili Assefa sommaren 2015.
Bild 7 av 7

Här ser vi läderbyxan på lite närmre håll. Medge att de är gedigna?

Ändå får hon inte till det med någon partner.

Den blonda halvnorskan har inte gjort någon hemlighet av att hon ack så gärna skulle vilja ha en man vid sin sida. Kristin trivs med att vara själv och hon har fint sällskap av sin lilla vovve Minou men det är ju inte samma sak som att ha en partner.

Senaste pojkvännen var den stilige bankdirektören Michael Wolf, 58, men han lämnade Kristin för PR-drottningen Lili Assefa, 45, och numera är de tu lyckligt gifta.

Kristins relation med Wolf gick i kras sommaren 2015 och sedan dess har den skickliga programledaren varit singel – snart är vi uppe i sju svåra år.

Nu är hösten i antågande och Kristins vilja att träffa någon ny tränger sig på alltmer. Sommaren har förflutit bra med härliga resor till Norge, Gotland och Italien. Hon har kunnat umgås med nära och kära.