Kristin Kaspersens älskare dödförklarade levande kändiskvinna

Det finns ett bagage.
Kristin Kaspersen har precis träffat Nisse Holm – programledaren och tennisprofilen firade nyår tillsammans.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den utpekade kärleken dödförklarade en kändiskvinna, vilket kom att uppröra hela Stureplan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2022-01-10 kl 20:02 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 52, uppges vara nykär och då är det lätt att man väjer lite för verkligheten och kanske inte ser allting direkt.

Hennes utpekade kärlek, Nisse Holm, 52, är i en i grund och botten genomsnäll kille – men ibland kan det bli lite fel.

Bild 1 av 6kristin kaspersen karleken dodforklarade stor 7 - Stoppa Pressarna

Ibland blir det lite fel. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Kristin Kaspersens utpekade kärlek Nisse Holm dödförklarade en levande kändiskvinna.
Bild 2 av 6kristin kaspersen kandiskvinnorna nisse stor 36 - Stoppa Pressarna

Nisse Holm är populär hos kändiskvinnor. Han har tidigare pekats ut som Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds kavaljer. Ingen av kändiskvinnorna på bilden är kvinnan som Nisse Holm av misstag dödförklarade.
Bild 3 av 6kristin kaspersen karlek stor4 kopia 2 26 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen uppges älska Nisse Holms humor.
Bild 4 av 6kristin kaspersen hamnd agneta nisse stor 29 - Stoppa Pressarna

Det är något av en dragkamp om Nisse mellan Kristin Kaspersen och Agneta Sjödin. Det är dock Kristin som Nisses hjärta bultar lite extra för, Agneta är mer av en kompis.
Bild 5 av 6kristin kaspersen bjorkman nisse stor2 11 - Stoppa Pressarna

Tennisspelaren Jonas Björkman har känt Nisse Holm i mer än 30 år och under semestern på Maldiverna kan han ha berättat om Nisse för Kristin Kaspersen.
Bild 6 av 6kristin kaspersen karleken sambo stor 27 - Stoppa Pressarna

Kristin Kaspersen berättade häromdagen att hon röjer och fejar i lägenheten och genast började spekulationerna om att hon och Nisse ska bli sambor.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det tidigare tennisproffset av misstag dödförklarade en kändiskvinna vilket väckte både ilska och sorg.

Det var på nyårsafton som Kristin Kaspersen var på restaurang Sturehof i sällskap med det tidigare tennisproffset Nisse Holm. Den blonda halvnorskan ska enligt uppgifter ha fallit pladask för den charmige och framgångsrike Stureplanskillen.

Nisse Holm är sedan många år tillbaka en känd profil i Stockholms innekretsar. Åren på tennistouren var framgångsrika och efter den aktiva karriären har han blivit något av en ”powerbroker” i kändisvärlden.
– Den som inte Nisse känner är inte värd att känna, har en kändiskvinna berättat för Stoppa Pressarna.