- Senaste nytt från kändispressen

Kristin Kaspersens babylycka med nye kärleken

Nästan för bra för att vara sant.
Nu kommer en härlig nyhet kring Kristin Kaspersen och hennes utpekade pojkvän.
Det tisslas och tasslas om babylycka.

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om den magi som tycks ha uppstått mellan Kristin Kaspersen, 52, och tennisprofilen och Stureplanskillen Nisse Holm, 52.

De möttes på nyårsafton och sedan har allting gått i en rasande fart.

Det dröjde inte länge förrän det snackades om samboskap och nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja de härliga bröllopsplaner som påstås ha börjat smidas.

 • Vilken härlig nyhet! Nu är det babylycka som gäller för Kristin Kaspersen och hennes utpekade pojkvän Nisse Holm. Babyn på bilden har inget med artikeln att göra.

 • Nisse Holm är populär hos kändiskvinnor. Han har tidigare pekats ut som Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds kavaljer. Kristin fick en släng av svartsjuka när vidden av Nisses kändisnätverk gick upp för henne.

 • Kristin Kaspersen uppges ha fallit pladask för den charmige tennisprofilen. Det var på nyårsafton det tände till.

 • Kristin Kaspersen har röjt och fejat i hemmet på Östermalm och snart kan det bli så att Nisse Holm flyttar in och vågar vi hoppas på klampet av små babyfötter?

 • Kristin Kaspersen och Nisse Holm uppge smida bröllopsplaner och det talas om att Björn Borg blir bestman.

 • Kristin Kaspersens kärlekskupp, där hon skulle hälsa till nye kärleken Nisse Holm i direktsändning från "Idrottsgalan", stoppades i sista stund av producenten, enligt uppgift.

 • Don Corleone håller i en katt medan Kristin håller i sin älskade vovve Minoo. Hon har jämförts med maffiabossen från "Gudfadern" då det ryktades om att hon använde Nisse som en bricka i en intrikat hämndplan. Det visade sig sen att känslorna för Nisse dock är äkta.

 • Nisse Holm är en eftertraktad man hos kändiskvinnor. Att Kristin använder honom för att hämnas på Agneta Sjödin visade sig vara rent skitsnack.

 • Petra och Jonas Björkman var på Maldiverna med Kristin före jul och då kan Nisse Holms namn ha kommit upp. Paret Björkman är mycket goda vänner med både Nisse och Kristin och de har pekats ut som matchmakers.

 • Kristin Kaspersen har länge varit singel och själv talat om sin önskan om att träffa någon. Nu ter det sig som att drömmen har gått i uppfyllelse i form av Nisse Holm.

 • Kristin Kaspersen visade lite för stort intresse för Dolph Lundgren, tyckte Nisse. Dramatiken lade sig dock efter någon dag.

 • Här har Kristin bara ögon för Dolph medan hennes systrar väljer att fokusera på frågorna från programledaren Carina Bergfeldt.

 • Kristin var inkännande gentemot Dolph under det vid många tillfällen svåra samtalet. Hollywoodsvensken öppnade sig och visade tidigare okända och "mjuka" sidor som verkar ha slagit an en ton hos Kristin. Bilder: TT, SVT och Stoppa Pressarna

Men Kristin och Nisse har även på rekordtid hunnit gå igenom diverse kriser. Det började med det otäcka ryktet att Kristin, likt en kvinnlig kändisvariant av maffiabossen Don Corleone, bara utnyttjar Nisse som en bricka i ett spel.

LÄS MER: Beskedet: Victoria bryter upp med prins Daniel

Ryktet sa att den blonda halvnorskan sett till att städsla det tidigare tennisproffset enkom i akt och mening för att hämnas på Agneta Sjödin, 54, som är en av Nisses absolut närmaste vänner.

Kristins hämnd serverades i sådana fall iskall då hon ville ge igen för att Agneta Sjödin för över två år sedan hade en kortare romans med Kaspersens ex-kille Martin Lamprecht, 58.

Lyckligtvis visade det sig att snacket om ”Nisse som en liten bricka i ett intrikat spel” bara var just snack.

Dramatiken upphörde emellertid inte där. Det dröjde inte länge förrän det kom oroande rapporter om att Kristin Kaspersen hade svårt att förlika sig med den popularitet som Nisse Holm åtnjuter hos det täcka könet i allmänhet och bland kändiskvinnor i synnerhet.

Det är mången kändiskvinna som tycks trängta efter Nisse Holm – ”Väder-Anki”, Hollywoodfrun Åsa Vesterlund, 48, och sångerskan Denise Lopez, 49, är bara några namn i högen.

LÄS MER: Konstnären och tv-profilen Lars Lerins feta månadslön chockar

Nisse Holm är bland annat känd för sitt omfattande kändisnätverk och han tycks slå an en ton hos just kvinnor som är kända från tv. Till slut tedde det sig dock som att Kristin lugnade sig och embryot till ett riktigt svartsjukedrama blev aldrig något mer än just ett embryo.

Gott så, men icke. Nu var det Nisse Holms tur att bli anfäktad av svartsjuka.

När Kristin Kaspersen träffade Dolph Lundgren, 64, under sin medverkan i SVT:s talkshow ”Bergfeldt” gick det inte att ta miste på att hon tycktes hysa en viss fascination över actionhjälten med bas i Hollywood.

LÄS MER: Lasse Berghagen anklagad för otrohet

Det blev nästintill pinsamt när Kristin Kaspersen fokuserade på muskelberget Dolph istället för på programledaren Carina Bergfeldts, 41, frågor. Det hela framstod i väldigt tydlig dager då Kristins älskade halvsystrar Monica Svensson, 67, och Malin Berghagen, 55, svarade stringent på frågorna i programmet medan Kristin befann sig i något slags drömlikt och trånande tillstånd med därpå följande koncentrationssvårigheter.

Det är inte att undra på att Nisse Holm reagerade kraftfullt. Han är dock en ämabel person som inte är långsint och det tog bara någon dag så var incidenten med Dolph Lundgren glömd och begraven.

Paret lyckades tvärvända från den destruktiva spiralen av svartsjuka och istället sipprade det ut glada nyheter om ett förestående sommarbröllop i Roslagens famn. Det snackades om ett kändisspäckat barfotabröllop med "white party"-tema, hotshots till gästerna i altargången och med självaste Björn Borg, 65, som bestman.

LÄS MER: Kikki Danielssons vredesutbrott efter sveket

Och som om inte det var nog – det har trots allt inte gått en månad sedan den där romantiska nyårsaftonen på Sturehof för Nisse och Kristin – nu är det full rulle på spekulationerna kring ett litet kärleksbarn.

Kristin och Nisse uppges redan befinna sig i någon slags förväntansfull babylycka.
– Varför inte? Kristin är inte för gammal, hon är vältränad som få och har alltid tagit hand om sig själv med mycket yoga, meditation, djupandning och grönt te med ingefära, säger en person i kretsen kring det utpekade kändisparet och fortsätter:

– Nisse Holm har alltid varit barnkär och en liten knodd att lära spela tennis och padel skulle inte den Nisse jag känner tacka nej till.

Och det finns förebilder för Kristin och Nisse om babyplanerna verkligen är på allvar. Den biologiska klockan må ticka för Kristin som trots allt är 52 år fyllda, även om det är svårt att tro med tanke på hennes fräschör.

LÄS MER: Niclas Wahlgrens egna ord om den bittra separationen

Sångerskan Titiyo, 54, var över 50 år när hon fick barn och Sveriges förra ambassadör i Sydafrika och tidigare riksdagsledamoten för Centerpartiet, Helena Nilsson, 73, var 46 år när hon fick en dotter.

Om Kristin och Nisse gör en internationell utblick så kan de även, sannolikt inte utan en viss nöjdhet, konstatera att indiskan Yerramatti Mangayamma, 76, kallas ”världens äldsta mamma” efter att hon vid 73 års ålder födde tvillingdöttrarna Rama, 3, och Uma, 3.

LÄS MER: Prins Andrews udda böjelse för nallebjörnar i sängen avslöjad

Det blir minst sagt spännande att följa Kristin och Nisse de kommande nio månaderna! Vi håller tummarna.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso talar ut om homosexet
LÄS MER: Carolina Neuraths nye fästman tvingas acceptera otroheten
LÄS MER: Lassemans nya kris med hustrun riskerar att förstöra allt

VI AVSLÖJAR: "Nisse Holm har alltid varit barnkär!"

Kommentera: Kristin Kaspersens härliga babylycka med nye kärleken

comments powered by Disqus

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Överbefälhavarens hustru om makens älskarinna och otroheten

VI AVSLÖJAR:

”Alla våra vänner vet vad som har hänt!”
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Ohållbar situation: Dominika och Anders Borg bryter upp

Våningen läggs ut för försäljning!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Putins nya hån av Magdalena Andersson chockar

Så parerar statsministern diktatorn!

Svenskt

Christina Schollins nya besked efter svåra handikappet

Visar en glimt från livet i rullstol!

Svenskt

Överbefälhavaren Micael Bydéns hemliga älskarinna under äktenskapet

VI AVSLÖJAR: Allt om den känsliga affären och skilsmässan!

Elisabet Höglund brutalt rånad i Spanien

”Vi grävde i soptunnorna!”

Tommy Körberg om det hårda livet med flaskan

”Alkohol är värre än kokain!”

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dold kamp mot smittsam sjukdom i "Robinson"

 ”Det var ganska äckligt”!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De bägge männen delar en hemlighet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Lotta Engberg hastigt lämnad av Soldoktorn

Sångerskan blir kvar ensam i lyxvillan!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Edward Blom i smuggelhärva på semestern

"En mänsklig rättighet!"

Sveket efter otroheten: Casper Janebrink själv bedragen

VI AVSLÖJAR: Stjärnan upptäckte allt på nätet!

SVT-profilen Kjell Lönnå hastigt avliden

Körledaren arbetade bara för ett par dagar sedan!

Kristin Kaspersen och älskaren i triangeldrama med SVT-kvinna

VI AVSLÖJAR: "Hon trodde inte det var sant!"

Börje Salmings mystiska sjukdom oroar stjärnan

"Vill ju veta vad fan det är för något!"

Casper Janebrink berättar om babylyckan med älskarinnan

EXTRA: Nu bekräftar stjärnan Stoppa Pressarnas avslöjande!

Alexander Skarsgårds miljonvinst med lyxvåningen i New York

BILD-EXTRA: Titta in i Hollywoodstjärnans fyrarummare!

Clark Olofssons okända relation med TV4-mannen

Nu avslöjas deras gemensamma plan!

Pernilla Wahlgren i jättebråk med skärgårdshunken

"Finns inget som gör mig på sämre humör!"

Niklas Strömstedt bryter upp från Jenny

Beslutet är fattat och programledaren chanslös!

Här rör sig sexchefen helt fritt bland unga kvinnor på gatan

BILD-EXTRA: Går som en helt vanlig man!

Sanningen om Carolas heta träffar med stjärnan

"Det kändes så naturligt och härligt!"

Annie Lööfs starka reaktion på känsliga babyfrågan

"Jag valde av rent personliga skäl att markera!"

Därför tiger Casper Janebrink om otroheten

VI AVSLÖJAR: ”Det står för mycket på spel!"

Eric Saades romantiska gest mot flickvännen

"Det är sådant här jag får lära mig att bjuda på!"

Chocken: Ny sexskandal i TV4:s "Robinson"

Dokusåpan i nytt blåsväder!

Jan Dinkelspiels hemliga affär med homostjärnan

Kungabarnens vän överraskar!

Martin Melin hyllas för viktiga insatsen

Räddade livet på en kollega!

Så chockade E-Type flickvännen Melinda

Eurodance-ikonens nya publika liv!

Christer Ulfbåge drabbad av hjärtstopp på golfbanan

SVT-legendaren fördes till sjukhus!

Casper Janebrinks miljonklipp efter otroheten

VI AVSLÖJAR: Så mycket pengar tjänar sångaren på skilsmässan!

måndag 16 maj 2022