Kristin Kaspersens härliga babylycka med nye kärleken

Nästan för bra för att vara sant.
Nu kommer en härlig nyhet kring Kristin Kaspersen och hennes utpekade pojkvän.
Det tisslas och tasslas om babylycka.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2022-01-23 kl 10:22 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om den magi som tycks ha uppstått mellan Kristin Kaspersen, 52, och tennisprofilen och Stureplanskillen Nisse Holm, 52.

De möttes på nyårsafton och sedan har allting gått i en rasande fart.

Bild 1 av 13

Vilken härlig nyhet! Nu är det babylycka som gäller för Kristin Kaspersen och hennes utpekade pojkvän Nisse Holm.
Bild 2 av 13

Nisse Holm är populär hos kändiskvinnor. Han har tidigare pekats ut som Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds kavaljer. Kristin fick en släng av svartsjuka när vidden av Nisses kändisnätverk gick upp för henne.
Bild 3 av 13

Kristin Kaspersen uppges ha fallit pladask för den charmige tennisprofilen. Det var på nyårsafton det tände till.
Bild 4 av 13

Kristin Kaspersen har röjt och fejat i hemmet på Östermalm och snart kan det bli så att Nisse Holm flyttar in och vågar vi hoppas på klampet av små babyfötter?
Bild 5 av 13

Kristin Kaspersen och Nisse Holm uppge smida bröllopsplaner och det talas om att Björn Borg blir bestman.
Bild 6 av 13

Kristin Kaspersens kärlekskupp, där hon skulle hälsa till nye kärleken Nisse Holm i direktsändning från "Idrottsgalan", stoppades i sista stund av producenten, enligt uppgift.
Bild 7 av 13

Don Corleone håller i en katt medan Kristin håller i sin älskade vovve Minoo. Hon har jämförts med maffiabossen från "Gudfadern" då det ryktades om att hon använde Nisse som en bricka i en intrikat hämndplan. Det visade sig sen att känslorna för Nisse dock är äkta.
Bild 8 av 13

Nisse Holm är en eftertraktad man hos kändiskvinnor. Att Kristin använder honom för att hämnas på Agneta Sjödin visade sig vara rent skitsnack.
Bild 9 av 13

Petra och Jonas Björkman var på Maldiverna med Kristin före jul och då kan Nisse Holms namn ha kommit upp. Paret Björkman är mycket goda vänner med både Nisse och Kristin och de har pekats ut som matchmakers.
Bild 10 av 13

Kristin Kaspersen har länge varit singel och själv talat om sin önskan om att träffa någon. Nu ter det sig som att drömmen har gått i uppfyllelse i form av Nisse Holm.
Bild 11 av 13

Kristin Kaspersen visade lite för stort intresse för Dolph Lundgren, tyckte Nisse. Dramatiken lade sig dock efter någon dag.
Bild 12 av 13

Här har Kristin bara ögon för Dolph medan hennes systrar väljer att fokusera på frågorna från programledaren Carina Bergfeldt.
Bild 13 av 13

Kristin var inkännande gentemot Dolph under det vid många tillfällen svåra samtalet. Hollywoodsvensken öppnade sig och visade tidigare okända och "mjuka" sidor som verkar ha slagit an en ton hos Kristin.

Det dröjde inte länge förrän det snackades om samboskap och nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja de härliga bröllopsplaner som påstås ha börjat smidas.

Men Kristin och Nisse har även på rekordtid hunnit gå igenom diverse kriser. Det började med det otäcka ryktet att Kristin, likt en kvinnlig kändisvariant av maffiabossen Don Corleone, bara utnyttjar Nisse som en bricka i ett spel.

Ryktet sa att den blonda halvnorskan sett till att städsla det tidigare tennisproffset enkom i akt och mening för att hämnas på Agneta Sjödin, 54, som är en av Nisses absolut närmaste vänner.