Mående

Kristin Kaspersens nya liv efter kärlekskraschen

Det blir bättre och bättre – trots allt.
Kristin Kaspersen har haft det tufft på många sätt.
Nu försöker hon strukturera sin tillvaro för att orka med.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2024-02-09 kl 11:57 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 54, är en kämpe. Den vackra programledaren har inte haft det lätt alla gånger.

Hon har själv berättat om sin ADHD-diagnos vilket bland annat innebär att hon kan ha det svårt att lära sig manus inför tv-inspelningar och direktsändningar.

Bild 1 av 8

Kristin Kaspersen försöker få ordning på tillvaron efter kärlekskraschen.
Bild 2 av 8

Kristin Kaspersen sitter ofta ensam och funderar.
Bild 3 av 8

Kristin Kaspersen har en trevlig framtoning i tv-rutan.
Bild 4 av 8

Kristin Kaspersen överraskade alla och återförenades nyligen med sin tidigare kärlek. Det var inte Nisse Holm eller Michael Wolf utan Hans Fahlén. Dock bara som vänner.
Bild 5 av 8

Här sitter Kristin på uteserveringen vid Villa Dagmar i Stockholm. Hon ger emellanåt ett ensamt intryck.
Bild 6 av 8

Här är Kristin på sin favoritrestaurang med en väninna.
Bild 7 av 8

Det finns kopplingar mellan nöjesklanen Wahlgren och Kristin Kaspersen. Här är hon i ett intimt samspråk med Benjamin Ingrosso.
Bild 8 av 8

Hey ho! Let's go! Kristin Kaspersen stuffar med till musiken under en vild festkväll. Hon gillar att dansa även när hon inte är med i "Let's Dance".

Även med kärlekslivet har det varit lite motigt för Kristin Kaspersen. Sedan den påstådda romansen med tennisprofilen Nisse Holm, 54, kraschade har Kristin inte kopplats ihop med någon ny man.

Brokig bakgrund

Det finns uppgifter om att Kristin Kaspersen inte har givit upp sina förhoppningar om att det trots allt en dag ska bli hon och Nisse Holm som skrider fram till altaret och förenas i en livslång kärlek.

Kristin Kaspersen har en något brokig bakgrund.

– Jag har jobbat som bartender, flygvärdinna, dubbat tecknad film, varit servitris och stått i butik. Fortfarande vet jag inte vad jag ska göra när jag blir stor. Just nu är jag sugen på att gå en utbildning inom skogsbad. När man håller om stammen utsöndras något som kroppen mår bra av. Vad ger skogsbad vår hälsa fysiskt, men också mentalt? Kroppen talar om det för oss, det är därför vi ska lyssna på den, säger Kristin utan att avslöja om hon fick med Nisse Holm på skogsbad.