- Senaste nytt från kändispressen

Kulturministern poserade med ung tjej för man

En gränslös kvinna utan hämningar.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja kulturminister Jeanette Gustafsdotters okända fetisch.
Toppolitikern poserade helt oblygt med en ung kvinna framför en äldre fotograf – samtidigt som flera andra män tittade på.

Kulturministern Jeanette Gustafsdotter, 56, fick en skakig start på nya jobbet – och värre skulle det bli.

Stoppa Pressarna kunde avslöja att hon kallas för ”sexchefens kvinna” och gång på gång har hon uppvisat en mindre smickrande böjelse som inte helt utan fog kan kallas för en fetisch.

Den paranta skånskan sätter speciella avtryck i offentligheten och i förlängningen påverkas regeringen med statsminister Magdalena Andersson, 55, i spetsen.

 • Kulturminister Jeanette Gustafsdotter poserade med en ung tjej framför en 55-årig man samtidigt som flera okända män tittade på. Samtidigt kan Stoppa Pressarna avslöja ministerns udda fetisch.

 • Här träffar kulturministern unga kvinnor i Almedalen, det är icke känt om hon senare valde att sammanföra dem med sin nära vän sexchefen.

 • Det är oklart hur mycket statsminister Magdalena Andersson är informerad om när det kommer till kulturminister Jeanette Gustafsdotter. Situationen är mycket känslig.

 • Kulturministern är god vän med sexchefen på Aftonbladet, som har legat med hustrun till en minister och med intervjuoffer och kolleger. Parets relation har jämförts med den döde pedofilmiljardärens förhållande med den fängslade Ghislaine Maxwell – som försåg pedofilen med unga flickor.

 • Sexchefen låg med en kvinna som sedermera kom att utgöra huvudkälla i en omstridd artikel.

 • Aftonbladets chefredaktör Lena K Samuelsson har ännu inte uttalat sig om sexchefens framtid på tidningen. Nyligen genomförde hon dock kraftfullt en större omorganisation på tidningen utan att sexchefens namn nämndes.

 • På Aftonbladet råder just nu en tryckt stämning efter alla avslöjanden kring sexchefens framfart.

 • Jeanette Gustafsdotter har en tämligen udda böjelse, som med fog kan kallas för fetisch. Hon älskar att frottera sig med kändisar samtidigt som hon inte vill ta sig tid att bli intervjuad om sitt jobb. Här är det festfixaren Micael Bindefeld hon förtjusas av.

 • Kulturminister Jeanette Gustafsdotter inledde sin nya karriär med en kontroversiell intervju som hon senare tvingades backa ifrån. Hon skyllde på "trötthet", exakt vad som gjort henne "trött" framgick inte.

 • Sexchefen och hans "kvinna" står nära varandra och kulturministern har kärleksfullt hyllat honom offentligt. Det ter sig som att hon är beredd att bistå honom med det mesta.

 • Sexchefen på Aftonbladet påstås vara i det närmaste manisk i sin jakt på kvinnor.

 • Sexchefen hyser även en faiblesse för kokain. Stoppa Pressarna kunde avslöja att han vid flera tillfällen festat med drogen tillsammans med bland andra en framgångsrik reklamman och en mycket känd kvinnlig journalist.

 • Sexchefen låg med en ung kvinnlig reporter på en restaurangtoalett, händelsen är väl känd hos kollegerna på Aftonbladet.

 • Här poserar kulturministern med den unga tjejen. Känner du till kvinnan eller hennes föräldrar? Tipsa Stoppa Pressarna på [email protected]! Bilder: TT och Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat hur den så kallade sexchefen på Aftonbladet bland annat har haft samlag med en intervjuperson och uppgiftslämnare som sedermera har uttalat sig i en kontroversiell publicering i tidningen.

LÄS MER: Kristin Kaspersens härliga babylycka med nye kärleken

Mediemannen har även haft sex med hustrun till en minister och på en restaurangtoalett med en ung kvinnlig nöjesreporter. Chefen har även haft samlag med en känd popsångerska som därefter blivit omskriven i positiva ordalag vid flera tillfällen i Aftonbladet.

Fram träder bilden av en man med bristande integritet och ett närmast obefintligt journalistiskt omdöme.

Anmärkningsvärt nog ger sig mannen gärna in i den publicistiska debatten med hög svansföring samtidigt som man med fog kan misstänka att han själv bryter mot yrkesreglerna som är fastställda av Svenska Journalistförbundet.

LÄS MER: Beskedet: Victoria bryter upp med prins Daniel

Stoppa Pressarna har även avslöjat att sexchefen står mycket nära den nyutnämnda socialdemokratiska kulturministern Jeanette Gustafsdotter.

De bägge har en tät kontakt via sina sociala medier och Jeanette Gustafsdotter har av någon anledning öppet hyllat den betydligt yngre mannen. De ska även ha setts tillsammans i Almedalen där sexchefen uppges ha uppträtt på ett mindre lämpligt sätt.

Stoppa Pressarna har granskat hur ”nära” kontakten verkligen är mellan statsrådet och Aftonbladet-chefen. Av pressetiska skäl väljer vi dock i nuläget att inte publicera de uppgifter som florerar i bekantskapskretsen.

Jeanette Gustafsdotters relation till sexchefen på Aftonbladet har jämförts med den som rådde mellan den framlidne pedofilmiljardären Jeffrey Epstein och hans sluga medhjälperska Ghislaine Maxwell, 60.

LÄS MER: Lasse Berghagen anklagad för otrohet

En federal amerikansk domstol kom nyligen med ett besked i skuldfrågan i sexbrottsmålet mot Ghislaine Maxwell. Hon befanns skyldig på fem av de sex åtalspunkterna, däribland sexhandel av minderårig.

Enligt juryn har hon hjälpt Epstein att utnyttja tonårsflickor sexuellt. Ghislaine Maxwell riskerar nu 65 års fängelse. Domaren har inte uppgett när straffet meddelas.

Sexchefens "kvinnliga vän", Jeanette Gustafsdotter, har redan hunnit bli kontroversiell i sin nya roll som kulturminister. Det är flera som har synpunkter på statsrådet och hur hon sköter sitt värv.

Dagens Medias chefredaktör Linnéa Kihlström, 31, har varit mycket kritisk mot sexchefens ”nära väninna” och i ett brutalt utbrott gick hon till attack på ett närmast förnedrande sätt mot Jeanette Gustafsdotter.
– Varför svarar inte ansvariga politiker på branschkritiska frågor om kommersiell yttrandefrihet och chockhöjda papperspriser? Det säger något om hur de värderar i medielandskapet, skriver Linnéa Kihlström i en krönika.

LÄS MER: Niclas Wahlgrens egna ord om den bittra separationen

Chefredaktören konstaterar att Jeanette Gustafsdotter må vara en överraskande doldis som blev utnämnd till kulturminister, men påpekar samtidigt att hon är känd i mediebranschen då hon ju tidigare var vd i Tidningsutgivarna (TU).
– En stor sak för Dagens Medias läsare förstås. Först tre dagar senare, efter en påminnelse, får vi svar av pressavdelningen. Det kommer att dröja ett tag innan kulturministern gör lite längre intervjuer. Jag försöker: ”Men om vi kan hålla oss till en kvart eller så? Skulle vi kunna få prata med henne då? Vi är ju en specialiserad tidning som skriver om just mediebranschen och för våra läsare är Jeanette Gustafsdotter ett stort och känt namn”. Inget svar, konstaterar Linnéa Kihlström.

Däremot tycks det inte råda någon brist på tid för "sexchefens kvinna", kulturministern, när det vankas snittar och gratis-champagne i allmänhet och kändisar i synnerhet. Stoppa Pressarna har tidigare publicerat en närmast vämjelig bild på Jeanette Gustafsdotter när hon helt öppet och oblygt fjäskar för festfixaren Micael Bindefeld, 62.

LÄS MER: Prins Andrews udda böjelse för nallebjörnar i sängen avslöjad

Och så fort hon får tillfälle ser Jeanette Gustafsdotter till att gnugga sig mot kändisar på allsköns tillställningar. När hon var på Guldbaggegalan den 24 januari poserade hon tillsammans med en ung okänd tjej framför en 55-årig manlig fotograf.

Den unga kvinnan tedde sig imponerad av att få bli förevigad tillsammans med "sexchefens kvinna", tillika kulturministern. Flera okända män såg på när kulturministern och den yngre tjejen förtjust poserade på tillställningen.

Det rådde inget tvivel om att Jeanette Gustafsdotter njöt när hon fick utlopp för sin böjelse som möjligen gränsar till fetisch – att få umgås med kändisar verkar vara viktigare än att svara på frågor från media.

Men som av en händelse tog sig dock statsrådet tid till att bli helt okritiskt intervjuad av en nöjesreporter på Aftonbladet tv i samband med galan.

LÄS MER: Camilla Läckbergs definitiva uppbrott med Simon Sköld

Stoppa Pressarna har valt att dölja ansiktet på den unga kvinnan som poserar med kulturministern – misstag i ungdomen ska inte behöva förfölja någon för resten av livet med tanke på den kultur som numera råder på nätet. Stoppa Pressarna vill dock gärna komma i kontakt med kvinnan eller hennes föräldrar och känner du till vem hon är så hör av dig till Stoppa Pressarna här.

Har du tips om kulturminister Jeanette Gustafsdotter och hur hon uppträder på kändisfester? Vet du mer om mediechefen på Aftonbladet och hans beteende gentemot unga kvinnor på redaktionen, hans vana att ligga med källor, hans samlag med ministerhustrun, hans festande med kokain? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är skyddad som källa enligt grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso talar ut om homosexet
LÄS MER: Carolina Neuraths nye fästman tvingas acceptera otroheten
LÄS MER: Lassemans nya kris med hustrun riskerar att förstöra allt

VI AVSLÖJAR: Flera okända män såg på!

Kommentera: Kulturministern poserade med ung tjej för 55 årig man

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Ohållbar situation: Dominika och Anders Borg bryter upp

Våningen läggs ut för försäljning!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Putins nya hån av Magdalena Andersson chockar

Så parerar statsministern diktatorn!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Christina Schollins nya besked efter svåra handikappet

Visar en glimt från livet i rullstol!

Svenskt

Överbefälhavaren Micael Bydéns hemliga älskarinna under äktenskapet

VI AVSLÖJAR: Allt om den känsliga affären och skilsmässan!

Svenskt

Elisabet Höglund brutalt rånad i Spanien

”Vi grävde i soptunnorna!”

Tommy Körberg om det hårda livet med flaskan

”Alkohol är värre än kokain!”

Dold kamp mot smittsam sjukdom i "Robinson"

 ”Det var ganska äckligt”!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

VI AVSLÖJAR: De bägge männen delar en hemlighet!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Lotta Engberg hastigt lämnad av Soldoktorn

Sångerskan blir kvar ensam i lyxvillan!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Linus Wahlgren romantiskt kopplad till äldre kändiskvinna

"Jag vill känna mig kapabel!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Sveket efter otroheten: Casper Janebrink själv bedragen

VI AVSLÖJAR: Stjärnan upptäckte allt på nätet!

SVT-profilen Kjell Lönnå hastigt avliden

Körledaren arbetade bara för ett par dagar sedan!

Kristin Kaspersen och älskaren i triangeldrama med SVT-kvinna

VI AVSLÖJAR: "Hon trodde inte det var sant!"

Börje Salmings mystiska sjukdom oroar stjärnan

"Vill ju veta vad fan det är för något!"

Casper Janebrink berättar om babylyckan med älskarinnan

EXTRA: Nu bekräftar stjärnan Stoppa Pressarnas avslöjande!

Alexander Skarsgårds miljonvinst med lyxvåningen i New York

BILD-EXTRA: Titta in i Hollywoodstjärnans fyrarummare!

Clark Olofssons okända relation med TV4-mannen

Nu avslöjas deras gemensamma plan!

Pernilla Wahlgren i jättebråk med skärgårdshunken

"Finns inget som gör mig på sämre humör!"

Niklas Strömstedt bryter upp från Jenny

Beslutet är fattat och programledaren chanslös!

Här rör sig sexchefen helt fritt bland unga kvinnor på gatan

BILD-EXTRA: Går som en helt vanlig man!

Sanningen om Carolas heta träffar med stjärnan

"Det kändes så naturligt och härligt!"

Annie Lööfs starka reaktion på känsliga babyfrågan

"Jag valde av rent personliga skäl att markera!"

Därför tiger Casper Janebrink om otroheten

VI AVSLÖJAR: ”Det står för mycket på spel!"

Eric Saades romantiska gest mot flickvännen

"Det är sådant här jag får lära mig att bjuda på!"

Chocken: Ny sexskandal i TV4:s "Robinson"

Dokusåpan i nytt blåsväder!

Jan Dinkelspiels hemliga affär med homostjärnan

Kungabarnens vän överraskar!

Martin Melin hyllas för viktiga insatsen

Räddade livet på en kollega!

Så chockade E-Type flickvännen Melinda

Eurodance-ikonens nya publika liv!

Christer Ulfbåge drabbad av hjärtstopp på golfbanan

SVT-legendaren fördes till sjukhus!

Casper Janebrinks miljonklipp efter otroheten

VI AVSLÖJAR: Så mycket pengar tjänar sångaren på skilsmässan!

Lassemans skarpa ord efter Casper Janebrinks otrohet

EXTRA: Så påverkas Arvingarna av sexskandalen!

måndag 16 maj 2022