Kulturministern poserade med ung tjej för 55 årig man

En gränslös kvinna utan hämningar.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja kulturminister Jeanette Gustafsdotters okända fetisch.
Toppolitikern poserade helt oblygt med en ung kvinna framför en äldre fotograf – samtidigt som flera andra män tittade på.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-01-24 kl 19:31 |

ProvaPremium

Kulturministern Jeanette Gustafsdotter, 56, fick en skakig start på nya jobbet – och värre skulle det bli.

Stoppa Pressarna kunde avslöja att hon kallas för ”sexchefens kvinna” och gång på gång har hon uppvisat en mindre smickrande böjelse som inte helt utan fog kan kallas för en fetisch.

Bild 1 av 14

Kulturminister Jeanette Gustafsdotter poserade med en ung tjej framför en 55-årig man samtidigt som flera okända män tittade på. Samtidigt kan Stoppa Pressarna avslöja ministerns udda fetisch.
Bild 2 av 14

Här träffar kulturministern unga kvinnor i Almedalen, det är icke känt om hon senare valde att sammanföra dem med sin nära vän sexchefen.
Bild 3 av 14

Det är oklart hur mycket statsminister Magdalena Andersson är informerad om när det kommer till kulturminister Jeanette Gustafsdotter. Situationen är mycket känslig.
Bild 4 av 14

Kulturministern är god vän med sexchefen på Aftonbladet, som har legat med hustrun till en minister och med intervjuoffer och kolleger. Parets relation har jämförts med den döde pedofilmiljardärens förhållande med den fängslade Ghislaine Maxwell – som försåg pedofilen med unga flickor.
Bild 5 av 14

Sexchefen låg med en kvinna som sedermera kom att utgöra huvudkälla i en omstridd artikel.
Bild 6 av 14

Aftonbladets chefredaktör Lena K Samuelsson har ännu inte uttalat sig om sexchefens framtid på tidningen. Nyligen genomförde hon dock kraftfullt en större omorganisation på tidningen utan att sexchefens namn nämndes.
Bild 7 av 14

På Aftonbladet råder just nu en tryckt stämning efter alla avslöjanden kring sexchefens framfart.
Bild 8 av 14

Jeanette Gustafsdotter har en tämligen udda böjelse, som med fog kan kallas för fetisch. Hon älskar att frottera sig med kändisar samtidigt som hon inte vill ta sig tid att bli intervjuad om sitt jobb. Här är det festfixaren Micael Bindefeld hon förtjusas av.
Bild 9 av 14

Kulturminister Jeanette Gustafsdotter inledde sin nya karriär med en kontroversiell intervju som hon senare tvingades backa ifrån. Hon skyllde på "trötthet", exakt vad som gjort henne "trött" framgick inte.
Bild 10 av 14

Sexchefen och hans "kvinna" står nära varandra och kulturministern har kärleksfullt hyllat honom offentligt. Det ter sig som att hon är beredd att bistå honom med det mesta.
Bild 11 av 14

Sexchefen på Aftonbladet påstås vara i det närmaste manisk i sin jakt på kvinnor.
Bild 12 av 14

Sexchefen hyser även en faiblesse för kokain. Stoppa Pressarna kunde avslöja att han vid flera tillfällen festat med drogen tillsammans med bland andra en framgångsrik reklamman och en mycket känd kvinnlig journalist.
Bild 13 av 14

Sexchefen låg med en ung kvinnlig reporter på en restaurangtoalett, händelsen är väl känd hos kollegerna på Aftonbladet.
Bild 14 av 14

Här poserar kulturministern med den unga tjejen. Känner du till kvinnan eller hennes föräldrar? Tipsa Stoppa Pressarna på [email protected]!

Den paranta skånskan sätter speciella avtryck i offentligheten och i förlängningen påverkas regeringen med statsminister Magdalena Andersson, 55, i spetsen.

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat hur den så kallade sexchefen på Aftonbladet bland annat har haft samlag med en intervjuperson och uppgiftslämnare som sedermera har uttalat sig i en kontroversiell publicering i tidningen.

Mediemannen har även haft sex med hustrun till en minister och på en restaurangtoalett med en ung kvinnlig nöjesreporter. Chefen har även haft samlag med en känd popsångerska som därefter blivit omskriven i positiva ordalag vid flera tillfällen i Aftonbladet.